Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2006, 10:23 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 0
Society: EF.pl
Witam

Poszukuje mentora, ktory poprowadzilby mnie przez swiat EU... Jestem kompletnym zoltodziobem jezeli chodz o te gre... Poczytalem wszystkie poradniki na tym forum i mniej wiecej wiem co i jak... Kiedys juz rowniez gralem w PE jednak nie doszedlem nigdzie dalej poza sweatowaniem, gdyz moj mentor okazal sie idiota i sam nie wiedzial nic o tej grze ;)... Wiec jezeli ktos ma troche czasu aby poswiecic zoltodziobowi to zapraszam na GG: 5319206
Chcialbym byc pod opieka kogos doswiadczonego, ktory wesprze mnie informacjami... Nie mam zamiaru od nikogo wyludzac/zebrac zadnego sprzetu ani innych itemkow, czy kasy...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2006, 10:58 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 91
Nick w grze: Andy 'RioT' Kovalsky
UUU... jeśli juz masz mentora - to nic z tego, bo Discple może mieć tylko jednego Mento...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2006, 12:23 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Nie nie ... mentora mialem na starym koncie, ktorego juz nie ma ... To bylo jakies 3 lata temu... Teraz znowu chce grac w EU i po prostu szukam kogos kto mi w tym pomoze

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2006, 13:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
3 lata temu to sorry ale nie bylo mentoringu :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2006, 14:05 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Wiesz te 3 lata to palnolem ot tak bo dokladnie nie wiem ile to bylo... Wydawalo mi sie, ze tyle juz minelo, ale skoro mowisz, ze 3 lata temu nie bylo jeszcze mentoringu, to widocznie ja sie pomylilem z czasem... Moj blad przyznaje sie...

Fakt-faktem, ze tamten mentor nie nauczyl mnie kompletnie nic :(

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości

Panel
Skocz do: