Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 19:28 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 0
Witam
Mam kilka pytań odnośnie w.w profesji
1. Gdzie jest najlepiej kopać i sprzedewać
2. Czy jakiś Soc (ew. pomocna dusza która poradzi co i jak) kóry mógłby przyjąć początkującego 'hajera przodowego' :P
3. JakieÅ› rady ?

Przeczytałem tutka itp.
dziękuje z góry pięknie

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 20:15 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Powinienes przeczytać innego i sprawdzić gdzie umieszczac takie pytania ;)

1) kopac to ogolnie niewiadomo - albo ewentualnie tam gdzie jest najwiecej złoż :) niektorzy twierdzą ze na Ametherze i na CND - a tak ogolnie to raczej wszędzie

2) Uhm.. popatrz w soc terminal albo na tym forum w działe "Society" na pewno jakis soc przyjmuje ludzi, młodych zdolnych :)

3) Tak, nie przeznaczaj calej kasy na mining bo jak cos pojdzie nie tak to z reszta kasy bedziesz mogł cos zrobić (np. sprobować cos tradować). Inne rady.. hmm życze Ci duzo szczescia :) (ponoć początkujący maja go duzo)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 21:28 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Society: Kingsajz
Nick w grze: Logic
lukasgt napisał(a):
Witam
Mam kilka pytań odnośnie w.w profesji
1. Gdzie jest najlepiej kopać i sprzedewać
2. Czy jakiś Soc (ew. pomocna dusza która poradzi co i jak) kóry mógłby przyjąć początkującego 'hajera przodowego' :P
3. JakieÅ› rady ?

1. Każdy górnik ma swoje miejsca, nikt takich informacji nie zdradza, dużo osób kopie na Calypso, wiec masz duże szanse znależć na Amatherze, ale generalnie musisz sam wyczaić co gdzie leży w ziemi.
2. Zapraszam do nas "Dominium PL", u nas otrzymasz odpowiedzi na wiele Twoich pytań
3. J.w :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Panel
Skocz do: