Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2006, 13:50 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 0
Witam.
Jest to moj pierwszy post i od dzisiaj jestem w grze.
Przydałby mi się mentor, który by mnie trochę podszkolił :D
Nie chodzi mi oczywiscie tylko o kase w grze :wink:
Czekam na odpowiedz.

Pozdrawiam.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 11:15 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Ja również będe potrzebował mentora.
Powolutku ciagne z ftp-a instalke, chociaż już raz upłynał mi limit czasu ściagania....
Ale mam nadzieje że tym razem bedzie ok.
Oprócz mentora mam prośbe o krótkie wprowadzenie odnośnie polowania za pomocą pistoletów.
W Waszych poradnikach niby wszystko jest napisane, jednak jakoś strasznie powaznie i jest sporo terminów ktorych nie rozumiem.
Proszę więc o kilka słów na poczatek, czyli co kupic w terminalu i gdzie sie udać na pierwsze pseudo-polowanie ;)
Mój nr gg to5404397.
Nawet jak jestem niewidoczny to proszę któregoś gracza o wiadomość i ewentualnie nick avatara do którego mógłbym się zgłosić w sprawie treningu.
Z góry dziekuję za ewentualną pomoc!!!

Pozdrawiam - Booshoo from Kielce :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 11:39 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: Koalicja Polska
Nick w grze: roboking
najlepszy mentor wymaga umiejetnosci czytania ze zrozumieniem - czytajcie forum i poradniki - bardzo duze zrodlo wiedzy i to bardzo praktycznej wiedzy uzyskanej w pocie kapiacych pedow z karty :lol: wiec chlopaki biezcie sie za czytanie forum im wczesniej tym mnie zapalu i pedow straccicie i obyscie wytrwali jak najdluzej Niech lootius bedzie z wami :) i prowadzil was od HoF-a do HoF-a

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 11:53 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Chcesz kupować - to do skilowania najlepiej M2100, a jak będziesz mial więcej kasy to dokup Ampa 103. Jak będziesz miał w Hit Ability dla tej broni 10/10 to myśl dopiero POWOLI o zakupie innej.
Jeżeli będziesz skilował pistol, to daj znać, puszczę z tobą czasem swojego discipla z Tobą (też pistolero zielony).

Edit:
To co roboking napisał to najważniejsze :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 12:07 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Society: Kingsajz
Nick w grze: Logic
Jak wyżej forum to kopalnia wiedzy praktycznej :)

Do skilowania najlepsza broń pistolet M2100, albo rifle Opalo. Je preferuje rifle większy zasięg. Na gołym Opalo można nabić 2k-3k rifle, potem amp im większy tym lepszy. W rozsądnej cenie można nabyc A105, lepsze to juz mają kosmiczne ceny, na początek może też być A103.
Na starcie polecam Daikiby w PA. Potem pozwiedzaj i odkryj teleporty. Bardzo miło skiluje sie na snable, są łatwe do zabicia i szybko można złozyc pixie, praktycznie za cene huntu :). Jak dojedziesz do 2k riffle, możesz kupić coś lepszego, na przykład Justifier MK2.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 12:22 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 128
Society: P.L.
Nick w grze: Max
Święte słowa, czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Nie wstydzić się pytać o niezrozumiałe słowa, zawsze otrzyma się odpowiedź od życzliwej braci. Ja po 1,5 roku grania też nie zawsze kumam używanych niekiedy przez naszą elitę skrótów myślowych (słownych):). Radzę na początek zaliczyć wszystkie teleporty i poswetować. To pozwoli przy okazji na podniesienie niektórych skilli bez ponoszenia kosztów finansowych. Na początku biegamy stosunkowo wolno i mamy niskie HP, stąd kreatury szybko nas załatwiają. Także zapoznajemy się z naszym Światem, poznajemy nowych ludzi, podpatrujemy ich sposób życia w wirtualnym Świecie i powoli dochodzimy do biegłości w kierowaniu myszką swoim awatarem. Także sprzedanie pierwszego tysiąca buteleczek ze sweatem jest wielkim przeżyciem. Dopiero po uzbierani pewnej kwoty można kupić jakąś broń i porwać się na snable (słabe moby). Ja przeszedłem taką drogę i nie żałuję. Można oczywiście zacząć wpłacać od razu pewne kwoty i porwać się na wszystko. Tylko trzeba mieć dużo, dużo kasy. Ale wybór jest indywidualną sprawą każdego. Powodzenia i wytrwałości w grze :).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 12:30 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 112
Society: Freelancer :P
nie bierzcie tylko pierwszego lepszego mentora...
pare osob na forum przyjmuje discipli i trzyma poziom, wystarczy troche poczytac

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 14:24 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
Ja osobiście sądze inaczej:PP
Według mnie nawet jeśli macie zamiar kupić pedy bądź wpłacić coś do gry to abyście poczuli prawdziwy smak gry radze wam posweatować, abyście mieli już pewne podstawy.
Gdyby tak się zdarzyło, a nie życze wam tego że przetracilibyście pieniądze które wpłaciliście to będziecie wiedzieć jak to odrobić.

PS moge przyjąć Discipla ale jak mówie warunkiem jest to aby nauczyć się discipliny i przejść trening Sweatowania.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości

Panel
Skocz do: