Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 10:20 
czesc
jestem nowym graczem i kupilem sobei axe 1x0.
teraz mam pytanko czy jest jakis mob ktory jestem w stanei zabic i który na 90% miałby jakis loot??
pozdrowienia

Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 10:34 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Society: Szare Szeregi
Nick w grze: Littlefeather
gratulacje i powodzenia, obecnie w PE na 90% pierwszy zabity mob bedzie pusty. Polecam argo albo moliski.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 10:36 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 115
Society: ZOMO
Nick w grze: John spider666 Smith
Niestety jestem tym który musi Cię rozczarować... Nie istnieje coś takiego jak mob ktory da loot na 90% :( Wszystko jest losowo (choć istnieją pewne teorie spiskowe, w jedną nawet wierze :D).

A co do twojej broni to IMHO sprzedaj ten ten topór i kup sobie Enblade-A z trade terminala. Jest cholernie wolny ale bardzo ekonomiczny bo szybko go wymaksujesz i ma learninga. Jak Ci się skończy na nim learning to kup sobie Axe 2x0 (najekonomiczniejsza broń melee z przelicznika dmg/pec).

Enbladem-A możesz chodzić na Combibo / Exaro E od PA (IMHO najlepiej bez armora i z FAPem-5, dzięki temu szybciej sobei wyrobisz bardzo ważne medical skille), albo na snabki, np. N od argus.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 10:56 
jestem wam wdzieczny za tak szybka odpowiedz
pozdrawia

Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 14:40 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Zauważyłem, że snable kolo JC dają najwiecej skorek. A jak wszyscy wyjadacze handlowi wiedzą, niezrafinowane skory snabla <snablesnot skin> chodzą za calkiem ladny %, gdyż kilku wymiataczy robi z nich szczotki :)

Poza tym te snable są tak anemiczne, że zanim cie zaatakują to je już ze 2-3 razy zranisz.

pozdrawiam i życzę sukcesów

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 15:03 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny
Nick w grze: Shein
siemka;)

Oczywiscie ze istnieja moby które w 90% maja loota, ale raczej ich z axe nie zabijesz;)

Najlepszym rozwiazaniem jest polowanie z axe na argonautów koło TWIN PEAK.

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 16:08 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Co wy macie z tymi Argo nie umiecie czytac ze kolega wlasnei kupil Axe 1x0 i jest poczatkujacy? A watpie zeby taki zabil Argo :wink:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 18:45 
az taki poczatkujacy to nei jestem:) mam troszke skilli ale wyrobionych na jesterze

Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 20:08 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Szczerze watpie(chyba ze zabijesz argo)

KUTY napisał(a):
czesc
jestem nowym graczem i kupilem sobei axe 1x0.

Gdybys mial troche skilli to bys nie zadawal tego pytania :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 20:33 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm...SPDER666..."...kup axe 2x0...bo jets najekonomiczniejsza.." Czy moze ktos wie ,czy przypadkiem sie nie zmienilo cos?Bo sledze aukcje i jest totalna wyprzedaz axe2x0 ...np. dzisiaj bylo wystawionych 15 (pietnascie sztuk) w bid po 20 ped/sztuka..w buyout po 26 PED sztuka..i...tylko jedna ktos kupil.
A miesiac temu to axe 2x0...na aukcji byly po 46-56 ped/sztuka i o kazda bilo sie 3-4 graczy.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 20:46 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Nic sie nie zmienilo ciagle 2x0 jest najlepsza brnia melee. A tak wogole kiedy sie mialo zmienic jak nei bylo UV??

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2006, 20:52 
ja grałem wczesniej jak była wersja siedem cos to troszke temu było i sie pozmieniało kilka zeczy wczesneij zajmowalem sie miningiem i na sweaty sobie chodzilem:) dalej to robie. a co mi daje lerning przy broni:>

Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lut 2006, 20:16 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Trans Vetroxa Torgal
witam ja grałem w pe jakiś czas temu tylko rze z lekszak mi sie cieło ale za kilka dmi jade po ramy to zaczne grać jeszcze raz ale innom postaciom bo na polowaniu zadaleko sie zapuściłem i po zabiciu mnie wylondowałem w jakimś pazaku tt na około zadurzo atroxsów i jakiś olbrzymów rzebym sie przebił . mi sie dobrze polowało z tym riflem z tt rzarł sporo amunicji(kase zdobywałem przez zbiezactwo nie kupowałem pedów) na poczontku byłem na minusie ale wkońcu wyszłem na prostom .Moim zdamiem na poczontku najlepiej iśc na polowanie na lewo od 1 miasta i wzdłurz wzgurz jest tam sporo mobów z kturymi łatwo sobie poradzić z co do tej broni z mell z tt jest holernie droga jak ktoś gra bez wykupowania pedów na poczontku i dodatkowo trza se kupić armor bo inaczej długo sie niepociongnie ja polecam rifla z tt (niepamientam nazwy) inwestycja powinna sie zwrucić po jakiś 10 magazynkah

//nawet nie bedę tego poprawiał, ostrzeżenie już masz. Post zniknie za pare dni (lub szybciej) jeżeli go nie poprawisz - moderator.

Ostatnio edytowany przez Pamper18, 26 Lut 2006, 20:50, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 177 gości

Panel
Skocz do: