Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2006, 08:31 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
Witam,

Pytania zadaje bo kwestia wpływu durability zmieniała się w czasie (grzebałem na forum).

Mam trzy pytania :
1. Czy ktoś wie jak stosunek ceny TT do duarability wpływa na ekonomikę pancerza ?
2. Czy pancerz jednolity (np full rascal) daje lepsza ochronę (ekonomikę) niż składak ?
3. Czy platingi są ekonomiczne ? Czyli np Rascal+platingi dający taką samą ochronę jak palladin (upraszczam) będzie mniej kosztował (naprawy)
Z góry dziękuję za rzetelną, sprawdzoną empirycznie odpowiedź.

Pozdrawiam
Lu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2006, 08:54 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: DASK
Nick w grze: Franek Baczek Dzony
Cześć duariability miało kiedyś znaczenie teraz jest do nieczego nie przydatne poprostu jest napisane w statsach.Nie ma znaczenia czy armor jest składakiem czy full.Pochłania dmg zadany przez mobka cała swoja wartością obrony.Tak samo jest z platami działaja identycznie jak armor a to czy rascal z platami jest lepszy od palladyna to tylko kwestia rodzaju platsów. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2006, 12:05 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
Czolem

Teraz znowu namieszli tyle z armorami, ze juz zadnej logicznej stalej nie mozna znalesc, ale mysle ze jednak full armor danego typu funkcjonuje lepiej niz skladanka, pytales rowniez o zaleznosc TT armora do durability, wiec tylko jedna mi przychodzi na mysl - im wieksze full TT tym wiekszy decay :)

Kiedys dalo sie wyliczyc decay armora na hit znajac TT i durability, teraz to jest nie wykonalne, gdyz wprowadzili zmienny dmg ktory jest pochlaniany wzlegnie od protekcji armora.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 92 gości

Panel
Skocz do: