Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 24 Sty 2006, 16:36 
Szukam mentora który dogłębniej wprowadzi mnie w świat PE. Pierwsze kroki już postawiłęm tzn zarobiłem jakieś 30 pedów. Lecz liczę na wprowadzenie mnie w świat Producji rzeczy, szycia ubrań, kopania, polowń i innych mniej lub bardziej ciekawych zawodów ze świata PE. Nie licze na Pomoc finansową lecz liczę właśnie na to co napisałem wyżej. Jeśli ktos się odważy :D Licze na osobe doświadczoną w grze. Szukam mentora bo nie wiem czy mam zaczą handlowac czy roibic cos innego. Za te pierwsze wysweatowane pieniądze tzn nie takie pierwsze. Licze na odpisanie na gadu gadu Numer to 8456380 licze na kogos z czasem i zapałem.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sty 2006, 14:32 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
Jeśli wszystkie skille masz jeszcze newbie to możesz być disciple. Już sweatowałeś więc może juz za późno.
Tak czy inaczej, jeśli jeszcze nikogo nie znalazłeś to wpadnij do Port Atlantis dziś (środa) o 17:00 @ RADAR

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 25 Sty 2006, 16:07 
To nei można miec mentora jak sie już troche ponabiuja skille?? Kurde ale nie będę o 17 Czy mógłbym przyjśc o 20-21 jakos tak??Słyszałem że jestes najlepszym Mentorem

Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sty 2006, 16:19 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 138
Society: FoxHunt (General)
Oho, Jasioo jaka pochwala, dlaczego ja ciebie nie wzielem :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2006, 08:25 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
:oops: :oops: :oops: eeee czy najlepszy to nie wiem, ale coÅ› tam umiem......

DziekujÄ™ i pozdrawiam

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: