Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2012, 09:40 
Poor
Dołączenie:
Maj 2012
HP: 102
Nick w grze: Vertixen
Witam serdecznie wszystkich,

Tak postanowilem sie pobawic troche w make-up bo chcialbym zmienic sobie wyglad itp, i moglby mi ktos opisac co dokladnie potrzeba do zrobienia make-upow, ciuchow, do kolorowania i jakie sa mniej wiecej koszta? Tak jakby ktos mogl mi to strescic mniej wiecej jak to wyglada bo nie mam zielonego pojecia :P
Takze pytam was, moi masterzy :D

Pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2012, 09:54 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 145
Society: Poltropia
z jednego VU...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2012, 10:11 
Poor
Dołączenie:
Maj 2012
Super, dziekuje Ci za info zwiazane z make-up :)

A jak to wyglada z robieniem ciuchow? Po prostu trzeba miec BP na jakis helmet czy cos?

PS. Mam hair gel / spray i nie moge ich uzyc, cos jeszcze do tego potrzebuje?

I tez tak na marginesie zeby nie zakladac nowego tematu, jak moge sprawdzic wartosc swoich skilli itp ? Bo jak pare osob sie pytalem to pisali, ze maja 300k skille, a chcialbym sie dowiedziec jakie ja posiadam na chwile obecna :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2012, 13:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Vertixen napisał(a):
I tez tak na marginesie zeby nie zakladac nowego tematu, jak moge sprawdzic wartosc swoich skilli itp ? Bo jak pare osob sie pytalem to pisali, ze maja 300k skille, a chcialbym sie dowiedziec jakie ja posiadam na chwile obecna :P

http://jdegre.net/pe/scanner/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2012, 21:01 
Poor
Dołączenie:
Maj 2012
@JIIIS

Dzieki ale ja jednak wolalbym nie sciagac zadnego .exe, tym bardziej klikac na niego :P
Za duzo waznych info na moim kompie od firmy itp, jest jakis inny sposob sprawdzenia?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2012, 21:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Vertixen napisał(a):
@JIIIS

Dzieki ale ja jednak wolalbym nie sciagac zadnego .exe, tym bardziej klikac na niego :P
Za duzo waznych info na moim kompie od firmy itp, jest jakis inny sposob sprawdzenia?

rozumiem, choc ten program jest akurat powzechnie uzywany i nikt nie narzekal, ja mam u siebie dobrego antyvira i firewalla i nie ma problemu z programem, ale oczywiscie nie namawiam

skille mozesz sobie policzyc recznie :) klikasz literke K i masz skille, gdzies pewnie znalazlby sie przelicznik punkty skilla -> wartosc TT ESI (szukalbym na Entropia Forum), a pozniej mozesz sprawdzic ceny skill chipow na aukcji i przemnozyc w jakims arkuszu kalk. ;)

PS. to tez moze byc przydatne: http://www.entropedia.info/SkillCalc.aspx i to http://www.entropedia.info/PEStats.aspx i moze jeszcze to http://jdegre.net/pe/unlocker.php

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2012, 22:21 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 145
Society: Poltropia
biorac pod uwage, ze jak wspomniales, jestes nowym graczem, to bardzo prawdopodobne, ze nie masz wiecej jak 5k total skilla.
pytales sie rowniez o produkcje ubran lub make up. powiem tylko, ze w grze masz trzy glowne profesje. hunter, miner i krafter. hunter jak sama nazwa mowi, zajmuje sie polowaniem i dostarcza zdobyte rzeczy dla kraftera. miner lazi po bezdrozach i szuka mineralow, ktore rowniez dostarcza krafterowi. krafter z kolei z zakupionych od huntera i/lub minera rzeczy robi sprzety dla ww. profesji. tu masz dwa poddzialy: krafter i krawiec.
w grze masz tesz mase dodatkowych profesji jak: fryzjer, hirurg (moze ava przerabiac), faper (leczy huntera), przewoznik itp.
btw, zlap mnie w grze, to wyjasnie szerzej...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2012, 22:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Ale jesli pytasz co to 300k skilli, to chodzi po prostu o sumę skilli :P Czyli ręcznie dodajesz sobie: 1308 Handgun +2500 Laser Weaponry Technology+1100 Perception.. i tak dalej, wszystkie jakie masz ;)

Sposdobem JIISa liczy się ich wartośc rynkową (skille ''przekładamy'' do chipów i wtedy sprzedajemy)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2012, 12:35 
Poor
Dołączenie:
Maj 2012
Ok super dziekuje wam za informacje i pomoc :)

Temat mozna zamknac jak cos

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości

Panel
Skocz do: