Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 11:13 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2011
HP: 0
Nick w grze: Wojtek Wojtaszek Kurdupelek
Czy istnieje jakieś ustawienie klawiszy aby szybko zmienić dany przedmiot.Troche irytuje mnie to iż co chwilke musze wciskać I i Equip item.I co do Inzynerów istnieje jakaś gildia niekoniecznie Polska zajmująca się tym(bardzo spodobalo mi sie to już 200ped poszło na to :D )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 12:04 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
I + L + G i wybierasz sobie co chcesz miec pod danymi klawiszami
tzw. przeciagasz np fapa na klawisz 1 bron na klawisz 2 zależy jak ci wygodnie :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 12:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Wojtek81 napisał(a):
I co do Inzynerów istnieje jakaś gildia niekoniecznie Polska zajmująca się tym(bardzo spodobalo mi sie to już 200ped poszło na to :D )

nie slyszalem o socu (gildii) specjalizujacej sie wylacznie w crafcie, a druga sprawa to teraz jest dosc ciezko zaczynac craft, bez sporych wydatkow na poczatku bedzie ci trudno, na nauke i wyciagniecie odpowiednich wnioskow, ja bym dzisiaj nie chcial zaczynac kariery craftera ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 12:47 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2009
Mam właśnie takie pytania odnośnie craftu:
Kiedy zaczyna się zyskiwać w krafcie, chodzi mi o to do jakiego lvla i w czym należy dążyć tak, żeby małymi kroczkami dotrzeć do coraz lepszych przedmiotów. Moje skille w krafcie to Metal Engineer lvl 5, Electronic Engineer lvl 4,8, Mechanical Engineer 3,5 reszta poniżej lvl 3, więc jakie cele w powinienem sobie wyznaczyć na najbliższe miesiące ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 19:58 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
Na zadnym levelu nie zyskujesz , nawet na 100 . jakby tak bylo wszyscy by robili skille w crafcie .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sty 2011, 00:04 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
oo włąsnie JC zachaczył pewną sprawę... Wydaj się mi (popraw mnie jak nie), że wcześniej pogrywałeś w inne mmorpg i nabyłeś "pewnych" przyzwyczajeń :( a niestety EU odbiega od tego schematu. Matematycznie rzecz biorąc wydaje się, że czym wyższy skill tym bliżej jesteśmy sukcesu ale... no własnie co ten sukces oznacza bo w/g mnie to: skill, skill teamowy, soc skill, skill przyjemności, skill zaufania :) hehe ale wydziwiam :) etc etc

samo zarabianie związane jest z czymś takim jak praca a ta nie zawsze zacheca aby ją podjąc a tym samym łatwiej wydawać pieniądze rodziców, swoje, czy też pożyczone na prund do łomputera...

zarabiać można sprzedając jajka na rynku... eghmmm de ja vu mam czy jak :)

pozdro

PS: odpowiedź co do celu: w/g mnie obierz własny CELL :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sty 2011, 00:39 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Damian: w EU nie zarabia sie levelami, a glowa ;) choc level tez sie przyda, zeby moc wykonywac pewne czynnosci

Okta: pomyliles z Eddy'm ;) a co do cellow, no kopanie cellow nie jest w EU takie zle ;)

Profil Offline
PostPost został usunięty przez ateush 30 Maj 2011, 12:02.

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości

Panel
Skocz do: