Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2008, 14:59 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
Witam.

Czy moglibyście mi pomóc zrozumieć obecny system ?
Obecnie np P5a ma cenę 119% co daje mu niesamowite eco względem wszystkich innych limited broni (pomijam h400), gdyby 1-2 lata temu ta broń miała taką cenę, dawałaby nawet niezłe profity, a dziś ? nie da się na tym zarobić ani grosza...przynajmniej na dłuższą metę (pomijam HoFy)

Sprawdziłem aukcje...np taki cb26(L) schodzi po 160%, słabe eco to daje no bo 2.60 (z uwzględnieniem dante, skilli i markupa na entropedia, p5a+a104 na dziś ma 2.90)
Niby fajny dps, ale nie chce mi się wierzyć, żeby można było bez sporego zapasowego kapitału coś zdziałać. Do tego cena Dante...tt+2.7k ?! to NZR już ich nie produkuje czy jak ?! przecież BP na to dawałby niesamowity zysk (ale to już inny temat)

Help :cry: :oops:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2008, 17:20 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Jesli chodzi o Dante: nie ma ani jednego globa z craftu tego ampa na trackerze, więc być może nie ma oresów na niego. Cena będzie rosła imo.

Co do CB26 i p5 - to chyba zależy co tłuczesz. Moby z regenem lepiej ubijać jak najszybciej bo wyjdzie taniej. Za tą samą kasę można zabić więcej mobów więc są szanse na większy sumaryczny loot. Tzw przemiał też robi swoje.
Mimo to i tak zapewne trudno wyjść na swoje... więc lepiej jakby mob rzucał jakiegoś dobrego guna (L). Wystarczy popatrzec co uberstwo hunci na okrągło:
falx, scip, chomp, sumima, globster i falx scip chomp sumima globster itd itd
Niestety trzeba do tego mieć dobry sprzet i skille :(

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości

Panel
Skocz do: