Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2007, 12:23 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Małe pytanko do healerów:
Czy fapowanie własnego avka przynosi taki sam efekt w przyroście skilla co fapowanie innych?

Już mam po uszy powolnego sk-20L i docelowo vivo T20L mnie interesuje

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2007, 14:24 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Podczas fapowania siebie skille rosna o wiele szybciej, niz kiedy fapujesz innych.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2007, 14:34 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Mort faper potwierdza słowa Elki ;)

Przy skilach 1.5k fa 2.5k anat i 500 diagno (to nie moje skile :P mam wieksze :D) srednio na 10-30 helniec kogos masz expa skila. Czesciej exp fa niz diagno.

Jak siebie fapujesz to po pierwszy przy huncie anatomy ci zapie.rdala, po drugie exp fa i diagno jest co 5-15 helniec.

Ale fapujac kogos masz skile za darmo. Ja lubie to robic wiec mi sie to oplaca. Gorzej jak ktos fapuje z przymusu, wtedy to nie ma sensu.

pzdr.

PS sk20 wymaxowane jest fajne ;)

EDIT:
Druga uwaga, jak dostajesz w banie 43 dmg a fapniesz sie ek2600 42 to masz gwarantowany exp. To samo np. dostaniesz 35 a fapniesz sie 32 fapem 80. Chodzi o to zeby fap by wykozystywany produktywnie. Naprawde da sie zauwazyc wiekszy exp skili gdy dobierasz fapa do zadanych obrazen.

Fapujac adj jak chce bezpiecznie leczyc czyli co hita 30 i tak fapuje to skil stoi w miejscu. Jak ktos ma dobre hp i moge sobie pozowlic zeby dostal 2 hity tak na 60 hp to jak fapne za te 50 to od razu exp wskakuje.

Mam nadzieje ze kminicie ;) Faperstwo rulez :D

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości

Panel
Skocz do: