Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Wrz 2007, 06:43 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 0
Society: Club XXIII
Nick w grze: Kalisto SoliderWomen Atena
A wiec tak mam maly problem kiedys dawno temu przestalem grac w PE i nie mam juz dostepu do tamtego adresu e-mail ktory kiedys podalem chcialbym go zmienic na obecny gdzie moge tego dokonac...?? bo jakos niemoge znalesc.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Wrz 2007, 08:16 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Chyba nie ma takiej opcji. Jedyne co mozesz zrobic to spróbować napisać do supportu, podać im prawdziwe dane jeśli takie podałeś do swojego konta i poprosic o zmiane adresu mail. Jesli nie podałeś prawdziwych to nie oddzyskasz konta

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Wrz 2007, 08:32 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2006
Dane podawałem prawdziwe tylko ze nie mam juz dostępu do tego e-maila poczekam jeszcze troche na wypowiedzi innych w ostatecznosci napisze

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Wrz 2007, 09:55 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Z zakladki My Account:
Cytuj:
If you should need to change the email address connected to your account, please contact the Entropia Universe Support Dept.

Czyli robisz support kejsca a oni ci dalej wyjaśnią.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Wrz 2007, 09:58 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Ja jestem po zmianie emaila - proces jest prosty - Logujesz się na stronce entropii - wysyłasz prośbę do suportu, w odpowiedzi poproszą o kopię kolorową dowodu lub paszportu (wystarczy kolorowy skan dokumentu) wysyłasz to na podany adres mailowy wtórnie z prośbą o zmianę adresu (podajesz z jakiego na jaki) i w ciągu dnia wszystko jest zalatwione.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Wrz 2007, 06:00 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2006
aha no dzieki wielkie w takim razi emusze sobie poczekac na dostep do skanera w pracy i sobie załatwie wszysko.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości

Panel
Skocz do: