Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2007, 22:01 
Napisze to krótko i zwięźle, potem to admini usuną albo co, nie wiem.

A więc...wróciłem niedawno do PE po niedługiej ale jednak...przerwie...i teraz mam dylemat:

Jak i czym tu teraz do cholery tradować...

Wcześniej sobie tradowałem na zasadzie: loguje się tam kiedy chce...ściągam ten, ten, ten, ten, i ten skill implant...na każdym tam zarobie te 10-20, czasami 30-40ped albo jakaś okazja się trafiała/okazje podczas odświeżania aukcji....jechałem na ilość przeważnie i było git.
A teraz...skillimplant trading odpada...pier...podatek żre cały income...

Tak więc prosiłbym o wszelakie porady czym i jak, tu albo na PM.
Pomóżcie...lol chyba pierwszy proszę o taką pomoc oficjalnie...albo drugi lol nie pamiętam.
(obecny stan konta to lol.....uwaga....300ped damnit...)

I sorry administracjo, że robię to tutaj ale nie mam możliwości inaczej dotrzeć do ludzi.

Jakby co to kontakt:
PM
post w tym temacie
gg: 5154894
Chyba tyle.

Regards.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2007, 00:17 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
hehehhe

no nie rozumiem, a ty nie z CzF ??
koledzy/koleżanki z soca nie pomogą ? masz/miałeś tam speców od tego tupu interesów

ja nie ummiem ci pomóc :? bo noob-lama-trader jestem i to nie moja domena
polecam ci zamiast tego polowanie z giwerami "L" i trzymanie siÄ™ kulku prostych zasad przy huncie... jakich ? chyba wiesz...

GL !!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2007, 00:31 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Cytuj:
no nie rozumiem, a ty nie z CzF ??
koledzy/koleżanki z soca nie pomogą ? masz/miałeś tam speców od tego tupu interesów

pomożemy, pomożemy ;]

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2007, 00:36 
duchu o huncie wiem all a nawet za dużo, o ten dział się możesz nie martwić wiem co gdzie kiedy jak:)
Tylko w trade się wkręcić nie mogę jakoś wogóle:(

Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2007, 00:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Nawet wg Kedziora z tym podatkiem trudno zarabiac :P
No ale ja ci powiem..coz..jedyne co mi przychodzi do glowy,to skupowanie oresow w twin i potem sru na aukcje ;P no other ideas :/ Zreszta przy kapitale 300 ped to chyba najlepsze wyjscie.No i..jesli chcesz,zawsze moge cos pozyczyc na rozkrecenie sie ;) tylko pmnij ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2007, 00:54 
lol pomysł ze staniem w mieście i skupowaniem oresów dzisiaj to trochę samobójstwo bo inni tez skupują i tak sobie można stać i stać i stać eh:( ale pomyśle.
Może coś inni napiszą:(.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2007, 11:39 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Society: Freelancer
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
Level napisał(a):
lol pomysł ze staniem w mieście i skupowaniem oresów dzisiaj to trochę samobójstwo bo inni tez skupują i tak sobie można stać i stać i stać eh:( ale pomyśle.
Może coś inni napiszą:(.

Fakt stanie w Twin (badz jak kiedys w PA) to sredni pomysl. Jakkolwiek od czegos trzeba zaczac. Osobiscie uwazam, ze jest to swietny sposob na zdobywanie kontaktow handlowych. Sam kiedys tak zaczynalem. Po miesiacy, dwoch mialem kilku sprawdzonych stalych dostawcow materialow z huntu (hunterzy, regularnie grajacy i polujacy). Level wykorzystaj swoje znajomosci i to, ze masz soca - popytaj, pogadaj. Moze na poczatek proponuj nieco wyzsze procenty za wieksze ilosci towaru, niz reszta (ale skalkuluj tak zebys sprzedajac na aukcji nie ponosil strat). I pamietaj - podstawa to siec stalych i dobrych dostawcow :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 91 gości

Panel
Skocz do: