Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lis 2006, 15:28 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
fantastyczny poradnik dla wszystkich małych oraz dużych n00bków i innych "dzieci neostrady"

gorÄ…co polecam :D

przydatne "w sieci" jak i w realu :wink: , proponuje temat przykleić

Jak mądrze zadawać pytania

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lis 2006, 20:08 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
nie mam szans wyjsc na polowaniu na + , jak to zrobic ---- myślę że treściwie i mądrze zadane pytanie . Ale oczywiście nie oczekuje zbytnio na tym forum jakieś "mądrej" odpowiedzi

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2006, 11:24 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
JC Krakow napisał(a):
nie mam szans wyjsc na polowaniu na + , jak to zrobic ---- myślę że treściwie i mądrze zadane pytanie . Ale oczywiście nie oczekuje zbytnio na tym forum jakieś "mądrej" odpowiedzi

JC

Witam,
:D masz racje nawet jesli ktos wie jak tego dokonac to i tak Ci nie odpowie :P bo po co :D

moja rada taka... musisz polowac, polowac i jeszcze raz polowac :D 36h na dobe :D

...tu mamy problem... to jest wrecz niemozliwe... wlasnie :D jesli to jest niemozliwe to i to, ze zaczniesz zarabiac jest niemozliwe.... heh... poza tym zarabianie w PE jest pojeciem wzglednym... gra jest strasznie "dynamiczna" :D NL sa wynikiem tego, ze MA dba o laga tzn zeby go nie bylo :P (istna bzdura).. poza tym wprowadzajac NL obiecali wieksze looty ale zadsze (zadziej wystepujace) spoko z poczatku tak bylo.. a tym czasem mamy male looty i malo lootow... wyrownali wielkosci do starych lootow z tym ze mamy NL dodatkowo... :/ wiec te dzialania MA moga wsazywac na jedno... dawja dawaj,, trac i dawaj, wplacaj i trac.... my chcemy wiecej.. nieznamy umiaru !!! jestesmy monopolistami i musimy tak robic.. zeby sie nachlapac jak najwiecej puki mozna... potem zwiniemy interes jak juz bedzie sie wszystko sypalo.... ot moje zdanie... heh... przykre bo gra piekna... no ale coz... zycie tez jest piekne ale tez sie kiedys skonczy.... :(

Pozdrawiam.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości

Panel
Skocz do: