Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2015, 00:04 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2015
Witam.
Mam problem - nie wiem co robić.
Mam za sobą tutorial, misję w okolicach Camp Icarus i Port Atlantis (te, na które pozwala mi broń).
Nie mam jak zarabiać, ponieważ zabijając zwierzęta prawie wszystko co z nich leci przerabiam na amunicję.
Zakupiłem nóż, ale nie jestem zadowolony z jego działania - bije wolno i po mało dmg.
Wcześniej robiłem misję dostawałem ammo i mogłem coś tam zarobić.
W dodatku zakupiłem peta za 1 PED, ale jak zobaczyłem po ile chodzi jedzenie to nie byłem taki zadowolony/
Wyposażony jestem w:
Czerwoną broń - nazwy nie pamiętam; z questa oraz loot'nęła mi taka ze zwierząt.
Armor - rękawice oraz zbroja "na brzuch", którą rozwaliły mi raczki z 0lvl.
Pojazd, o którego naprawę żebrzę w Camp Icarus.
Więc co mam teraz robić? Jak zarobić? Na YT widziałem "dinozaury" po 59 lvl, ale ja takich prawdopodobnie nigdy nie zobaczę. Bardzo proszę o odpowiedzi. Zabierałem się także za mining, ale płacąc 5 PEC za wyszukanie energii i 10 PEC za wyszukanie Rud nie zawsze się mi zwraca.

Bardzo proszÄ™ o pomoc.
Z góry dzięki. Pozdrawiam, xurexPL.

Dodam jeszcze, iż nie mam zwyczaju wydawać kasy na gry F2P.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2015, 08:56 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
xurexPL napisał(a):
Dodam jeszcze, iż nie mam zwyczaju wydawać kasy na gry F2P.

W wielkim skrócie: to w takim razie najprawdopodobniej nie jest gra dla ciebie.

Cały cel tej gry to wydawanie hajsu i liczenie na to, że się uda trafić dobry loot/claim.

Sweat jest teraz tragicznie tani, więc nie wiem, czy jest sens go w ogóle zbierać. Bardziej sensowne są kolejki na oil rigu dla noobów (dostajesz oila za chyba max 50 PEC co jakiś tam czas, w zależności od długości kolejki).

Jeżeli nie masz odkrytego Twin Peaks, to odkryj. Wrak pojazdu wystarczy postawić tam blisko teleportera i zaraz ktoś naprawi. Sam tak robiłem :P.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2015, 11:36 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2015
Rozumiem.
Czy nie mam możliwości "przemieszczania się"?
Na Calypso jest jeszcze wiele miejsc, ale czy ktoÅ› z was wie gdzie sÄ… jakieÅ› questy dla gracza takiego jak ja?
Pozdrawiam, xurexPL.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2015, 11:42 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2015
Mam jeszcze jedno pytanie.
Jaką broń kupić? Czy znacie jakąś godną polecenia? Może jest jakiś "supermarket", w którym mogę znaleźć tę broń.
Na razie chodziłem po Port Atlantis Mall, ale nie wiedziałem jaką broń kupić.
I jeszcze jedno pytanie: Gdzie mogę znajdować owoce? (Chodzi o miejsce gdzie jest ich dużo)
Pozdrawiam, xurexPL.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2015, 21:00 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Najlepsza bron na poczÄ…tek to ta z trade terminala - tania, ma bonus do przyrostu skilla i coÅ› tam strzela :P
Po mallach nie ma nawet co chodzić, bo tam same drogie rzeczy, jak już czegoś szukać, to na aukcji.

A owoce generują się losowo. Najlepiej szukać w miejscach, gdzie mało osób chodzi... ja najwięcej owoców zebrałem na strefach pvp (głównie tej z oil rigiem).

Edit: A co do questów to nie mam pojęcia, dawno nie grałem :mrgreen:

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Benek 16 Cze 2015, 15:37.
Powód: brak

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: