Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sie 2014, 13:20 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2014
Witam!
Natknąłęm sie dosłownie kilka godzin temu na te gre przez jakiś filmik i bardzo mnie zanteresowala.

Jak rozpoczac gre? Dopiero ściągam ale juz wole powoli sobie przyswajac jakies podstawowe sprawy.
Można przy niej sie dobrze bawić bez wkladu wlasnego? Jakie kroki wykonac na poczatku? W co inwestowac, co robic?
Niby sobie poczytalem, ale brakuje mi jak zaczac tak od samego startu :D. Nie chce tracić czasu.
Podejrzewam, ze na poczatek najlepszy będzie sweating tak?
+ może jakiś mentor sie znajdzie ;)
I w sumie nie wiem czy dobrze wybralem planete. Arkadia
Pozdrawiam!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2014, 09:02 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Na początku jest strefa dla początkujących, w której można się pobawić bez wkładu własnego. Będą tam różne zadania do wykonania, dzięki nim poznasz grę. Wymagana znajomość język angielskiego.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Wrz 2014, 11:43 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Dołącz do jakiegos socka z duza ilością memberów abys zawsze miał kogos online a na pewno znajdziesz odpowiedzi i podpowiedzi.

Sweatowanie owszem, że daje jakieś mozliwości na poczatku a w szczególnosci rozwija chociaz odrobinkę skille obronne ale głównie da ci czas na poznanie podstaw interfejsu, odrobine handlu jak i poznasz trochę terenów.

Potem zachecam aby drobna kasiorke która uda ci się uzbierac ze sweatu zainwestować w fapa z tt i fapować kogos z socka wzamian za decay a i czasami skapnie jakiś mały napiwek jak sie rundka uda. i tak do przynajmniej osiągniecia lvl medycznego abys mógł fapować HEARTem (wymaxowanym). Dalej to juz w trakcie się dowiesz co gdzie i jak.

Jakbys chciał zmienić planetę to sobie potytaj na local czacie czy by ktoś cię nie zabrał za free (rzadko ale sie zdarza).

Mentor oczyweiście się przyda ale i bez niego za to w licznym socku znajdziesz odpowiedzi i podpowiedzi.

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Wrz 2014, 21:08 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2014
Hej.Mam pytanie czy opłaca się zacząć grać w tą grę ?? Czy dużo ludzi gra ?? Gra umiera czy nie ??

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Wrz 2014, 20:28 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
ja umieram, jak czytam takie posty

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2014, 10:54 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Noi właśnie problem jest z tym "czy opłaca się..."... Mógłbys rozbić to "opłaca się" na powiedzmy kilka w miare szczegółowych maxymalnie 10 założeń/pytań tej "opłacalnosci"?

przykładowo:
Czy mozna spędzić wiele godzin przy tej grze na klikaniu we wszystko co si ę rusza? - TAK.
Czy jest tu zaawansowana grafika, nie jakieÅ› tam pixelizacje? - TAK.
Czy rozległośc obszaru planety jest na tyle duża, że można godzinami spacerowac i podziwiać cortaz to nowe widoczki? - TAK.
Czy można grac postacią magika - bo wiecie bardzo lubię grac takimi postaciami? - NIE
Czy w tej grze istnieje tryb single player? - NIE/TAK - zalezy od zaangażowania w society.
Czy amunicja jest nieograniczona? - NIE/TAK - zależy od zaangażowania środków
itd, etc

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Wrz 2014, 08:29 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2010
HP: 88
Society: Task Force
można grać magikiem, ja gram magikiem :D

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości

Panel
Skocz do: