Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Paź 2013, 15:41 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2013
HP: 0
Jako że to pierwszy post na forum to witam wszystkich serdecznie!

No więc kilka lat temu zacząłem grać w EU. Zraziłem się, mój sprzęt nie dawał rady z enginem ale dziś postanowiłem zobaczyć co i jak i ponownie zderzyć się z grą.
Problem pierwszy jest taki że nie mam ubrania i nie wiem jak to się stało. Nawet tego pomarańczowego kubraka. Jest sposób żeby nie biegać w gatkach?
Chciałbym wiedzieć gdzie szukać mentora, po prostu pytać przypadkowych ludzi czy może dać jakieś ogłoszenie czy coś w ten deseń?
Chciałbym też wiedzieć ile muszę się napocić, tzn. ile orientacyjnie buteleczek potrzebuje żeby zacząć grać na choć trochę wyższym szczebelku?
No i chciałbym jeszcze wiedzieć czy istnieje jakaś gildia z Polską lożą gdzie nowy chętny na wrażenia (sic!) gracz może dołączyć?
Z góry dziękuje za pomoc i wyrozumiałość dla nupka.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Paź 2013, 20:19 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 126
Society: *****
Nick w grze: Kondzio22 Bonzol84 Ken
Witaj. Z Soc polecam ef.pl a i mentora tam napewno znajdziesz :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Paź 2013, 07:14 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2013
Nie wiem czy pomyliłeś link czy to po prostu sarkazm. "Kursy językowe za granicą" to jakiś podtekst? Angielski potrafie na poziomie komunikatywnym jeśli sugerujesz jego naukę. :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Paź 2013, 21:47 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
skrót myślowy
"e.nt.ro.pia.for.um.pl" ale imo to błędny kierunek;) bez kropek przed pl
soc do dupy( ;) ) a mentora tam złapiesz i owszem ale... ani to mentor ani to kumpel ani to uj wie co;)
kilka socow z ładną historią istnieje cały czas i nie jest nastawiona komercyjnie, na program partnerski jak ef.pl, rozejrzyj się po prostu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Paź 2013, 23:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
#include <gameknowledge.h>
#include <kindness.h>

class forumpost
{
public:

void powitanie()
{
cout >> "Witaj na forum! Jeśli chodzi o mentora, to jeśli otworzysz Action Book, czy coś takiego
-książeczkę ze wszystkimi dostępnymi w grze akcjami, to możesz tam wyszukać 'Mentor Register. Otwórz go i
będziesz miał spis mentorów wraz z popularnością, ocenami itd." >> endl;

}
~forumpost()
{
cout >> "Fajny masz podpis ;)" >> endl;
}
};

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Paź 2013, 10:32 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Nick w grze: Lukas Luczko Tada
Martre napisał(a):
skrót myślowy
"e.nt.ro.pia.for.um.pl" ale imo to błędny kierunek;) bez kropek przed pl
soc do dupy( ;) ) a mentora tam złapiesz i owszem ale... ani to mentor ani to kumpel ani to uj wie co;)
kilka socow z ładną historią istnieje cały czas i nie jest nastawiona komercyjnie, na program partnerski jak ef.pl, rozejrzyj się po prostu

"e.nt.ro.pia.for.um.pl" (cenzura na forum nie pozwala normalnie tego napisać :) to największe polskie society w grze. Z własnym forum, z którego korzystają nie tylko członkowie society, bez cenzury :) Z regularnymi tłumaczeniami updatow gry i innych, co jest bardzo pomocne dla polskich graczy. Z własnym serwerem głosowym na mumble i konkursem z nagrodami dla nowych graczy, może nie sa to wielkie sumy, ale zawsze :) Czy taka komercja jest zła? Korzystanie z forum i innych nie jest płatne, każdy może dołaczyć do nas, poczytać tłumaczenia, czy pogadać na żywo za darmo! Jeśli to jest złe, to sie boję pytać Martre, co jest dla Ciebie dobre? ;)
Z drugiej strony podejrzewam, że właściciele ef.pl nie maja z tego kokosów, jeśli nie dopłacają do interesu, tego nie wiem, ale niech nawet miliony zarabiają, z korzyścia dla nas wszystkich :)
Zawsze możesz wpaść do nas, pogadać i samemu sprawdzić czy jesteśmy "do dupy" i "kumpelscy", albo "uj wie co". Opinie najlepiej samemu sobie wyrobić, a nie szkalować ponad 150 osób plus wielu innych co się przez nasze society przewinęło.

Pozdrawiam :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Paź 2013, 10:50 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Luczko, możemy sobie dywagować o tym lub owym;)
pisząc, ze to soc do dupy, nie miałem oczywiści na myśli ludzi tam zgormadzonych
mam nadzieje, ze nikt nie poczuł się urażony ;)
ja po prostu pamiętam okoliczności powstania i tego socu i tamtego forum;)
mnie one nie odpowiadają i tyle, tak jak nie odpowiadają mi zresztą zasady które obowiązują w socu ef.pl;)
co do reszty tego co napisałeś - sama prawda :)
btw
ujelo mnie szczególnie stwierdzenie, ze można sobie pogadać i poczytać za darmo ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Paź 2013, 11:01 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Nick w grze: Lukas Luczko Tada
Mnie nie odpowiadają zasady panujące w Koreańskiej Republice Ludowo Demokratycznej, ale nie obrażam jej obywateli, co wiecej sądze że wielu tam jest koleżenskich i pomocnych ludzi :)
Masz rację, nie ma co dywagować, cieszę się że nie mialeś na myśli nas, graczy w ef.pl :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2014, 15:11 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
Dreadly napisał(a):
[...]

Problem pierwszy jest taki że nie mam ubrania i nie wiem jak to się stało. Nawet tego pomarańczowego kubraka. Jest sposób żeby nie biegać w gatkach?

[...]

w storage nie było?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2014, 22:55 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Przerobione na czapeczkÄ™ i szaliczek :D

pozdro

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości

Panel
Skocz do: