Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 03 Lis 2013, 11:35 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
I Był sobie wielbłąd... Wielbłąd Czterogarbny... I miał On wszelkie dobra jakie mają wielbłądy Czterogarbne... Ale też była i Mysz i była Ona jak na każdą myszę przystało z Długim Ogonem... I pewnego dnia powiedział Wielbłąd Czterogarbny - "Nie potrzebne mi są te Cztery garby. Wystarczą mi Trzy.". I jak powiedział tak się stało... Ale Wielbłąd Trzygarbny nie był zadowolony ze swojego Stworzenia dlatego powiedział - "Jakżeż bm był Prawdziwym Wielbłądem z Trzema garbami ?.. (tu następuje wiele dziwnych chrząknięć, pryknięć, bulgotania z gardła, i takie tam...) . I pomyślał - "Dwa mi wystarczą..."
I jak pomyślał tak się Stało. (niektórym wielbłądom nie stało ale to inna księga :D )
I tak Wielbłąd Dwugarbny przechadzał się po piaskach aż napotkał Wodę... I rzekł -" A czyliż to jesteś posłańcem Wodo?"
... Woda jak to Woda miała w zwyczaju oblała go od góry do dołu nie rozumiejąc zupełnie o co mu chodzi... Wielbłąd Dwugarbny rzekł więc - "Azaliż będziesz moją Niewolnicą..." I schował trochę wody do swoich "garbóf".
Woda jak to Woda Olała go całkowicie (zlewkę miała totalna :) )
I wtedy Pojawił się On... Albo Ona... (do dziś przekazy są nie jasne czy należy mówić On czy Ona ale na Pewno dało się słyszeć Wielkie Pierdzenie gdzie cząsteczki WszechWszystkiego się Rozdzielały i Łączyły).

Tak Oto Pojawił Się Słoń.
A Słoń był ze wszech miar Wielki. Wielki tak, że nawet Wielbłąd mu nie dorastał do pięt (jak wiemy Pięty wielbłądów sa wielkie i śmierdzące ich własnym łajnem bo ciągle w niewinnych igraszkach w nie wdeptują :) )

I Słoń ten zobaczył Mysz... I był tak zafascynowany, że ją Połknął... ( a czego się spodziewaliście - że może ją pogłaszcze swoją Wielką Gigantyczną Stopą po Główce... Hmmm... Rozjechane żaby to za mało aby to sobie wyobrazić :) )

pozdro

PS: Ciekaw jestem co było dalej :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Lis 2013, 23:54 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
lul... Okciuch...no kurna hyhy brak slow normalnie :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lis 2013, 02:20 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Nick w grze: Northberg
FAKE!!!111!!

Każde dziecko wie, że słonie się boją myszy!!! Ja bym tu powołał komisję, bo śmierdzi mi to spiskiem na kilometr!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lis 2013, 11:41 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
nie słonie tylko słonice
zasadniczo Okciuch powinno to brzmieć tak:"...Tak oto pojawił się Słonica. A Słonica był ze wszech miar Wielki." itd

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lis 2013, 15:05 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Tak.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2013, 17:25 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Nick w grze: Northberg
Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Lis 2013, 04:22 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Martre napisał(a):
nie słonie tylko słonice
zasadniczo Okciuch powinno to brzmieć tak:"...Tak oto pojawił się Słonica. A Słonica był ze wszech miar Wielki." itd

jeszcze chwilę i napiszesz nowy Świat Dysku tfu... Okty ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lis 2013, 13:22 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2013
HP: 90
Society: LC.Team.PL
Nick w grze: Qwet
Ale o co tu chodzi?? :shock:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lis 2013, 20:55 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
no jak to? nie wiesz? :mrgreen:

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości

Panel
Skocz do: