Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lis 2012, 14:59 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2012
Jestem nowy i nie ogarniam tej gry xD
Za dużo tego jakos dla mnie....
Wiem ze musze czytac poradniki i w ogole ale potem na pewno bede mial jakies pytania...

Czy ktoś chciałby zostac tym moim mentorem i miec jakis z tego zysk i mi troche potłumaczyc?
gg:20279259

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2012, 03:11 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2010
HP: 88
Society: Task Force
z tym zyskiem to bym sie nie nastawial za bardzo, a przynajmniej nie na jakiÅ› duzy. czysty i Å‚atwy zysk od poczatku to zbieranie sweatu, ale to strasznie upierdliwe i czasochlonne...

jeśli nie chcesz słuchać bajek, to możesz do mnie zagadac :)

ps. nie uzywam gg

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2012, 08:25 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
jeśli byś to powiedział z 5-6 lat temu że sweatowanie to czysty zysk to bym się zgodził ale teraz....? to tak jak byś poszedł do pracy za złotówkę gdzie normalna stawka to 20 zł no ale mimo wszystko nowemu powodzenia ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2012, 08:49 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Sweatowanie stało się nieopłacalne po tym, jak był bug dający ludziom złoża sweatu ( kilka PED w TT sweatu z jednego złoża to kilka miesięcy, jak nie lat sweatowania stylem chińskim (od rana do nocy ) ).

...Że już nie wspomnę o tym, że sam sweat jest bezużyteczny ( bodajże zasila tylko Tp chipy, z tego co pamiętam - chamstwo do sześcianu ze strony MA, tym bardziej dlatego, że jest pełno pojazdów, nawet darmowych).

Kończąc moją (jakże optymistyczną) wypowiedź - Powodzenia ! :).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2012, 13:29 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2012
No oke dzięki za odpowiedzi ale na temat to żeście mi nie odpowiedzieli xD

Ja szukam mentora a nie sposobu na zarabianie bo przeciez jest juz pare tematow xD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2012, 14:22 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2010
Society: Task Force
mozesz mnie dodac przez mentor register
Fate Thanatos Themis

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2012, 23:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
thanatos napisał(a):
mozesz mnie dodac przez mentor register
Fate Thanatos Themis

klawisz Y, szukasz w książce Mentor Register, klikasz na ikonkę i szukasz ww. gościa ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2012, 10:00 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
to jak Panie wiatr znajdziesz mentora to , ja tez chce miec mentora bo gry dalej nie ogarniam nawet po kilku latach .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2012, 10:08 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
JC dobrze prawi. Na mentora nigdy nie jest za późno. Po 9 latach grania zostałem disciplem JIIISa :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2012, 11:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Sivy napisał(a):
JC dobrze prawi. Na mentora nigdy nie jest za późno. Po 9 latach grania zostałem disciplem JIIISa :lol:

ja też się rozglądałem za mentorem, ale tera przez Sivego nie mogę :P choć w sumie od swojego discipla też już co nieco się nauczyłem :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2012, 11:39 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
a moim mentorem kto zostanie? :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2012, 17:54 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
XIII ;) mła ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Lis 2012, 18:32 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Koziołek Matołek , jemu sie zawsze udawalo wyjsc calo z kazdej opresji .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Gru 2012, 20:39 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2012
Siemka wszystkim.

Jeszcze nigdy nie trafilem na gre ktorej nie mogl bym zalapac XD

Nigdy nie musialem czytac poradnikow bo sam sie domyslalem ale ta gra mnie przerosla ;|

Wiec tak jak poprzednicy prosil bym o mentora w grze jesli komus sie zechce bylbym bardzo wdzieczny ;]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Gru 2012, 14:04 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
witam

musisz poczytac nawet te strzepki informacji oraz jakies wskazowki , Tak jak rozmawialismy gra jest zbyt rozbudowana zeby wylozyc nowej osobie "kawe na lawe " . Najpierw sam cos "skubnij" z wiedzy ktora jest na forach napisana a pozniej juz trzeba sie niestety pytac . Ja grajac tyle czasu sam sie pytam co sie dzieje i czym to sie "je".

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Gru 2012, 15:07 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2012
Na latwizne isc nie chce ;p

Dotarlem do miejsca do sweatowania 1k sweatu zebralem zbieram mineraly na owoce kamienie czy dung jeszcze nie trafilem ale okaze sie jak to bedzie.

Wczoraj moim mentorem zostal pewien gracz ale niestety pisze do mnie po angielsku a ja angielki znam jak znam i ciezko jest mi zalapac niektore sprawy i jest to strasznie meczace bo musze caly czas uzywac translatora

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Gru 2012, 16:56 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ok

No to Go przepros ze nie mozesz sie z nim komunikowac i zakoncz mentoring . Tak uwazam ze bedzie lepiej dla ciebie , chyba ze .... , ze i tu nie ladne slowo - bedzie probowal Cie sponsorowac ,tzn kupowac od ciebie sweat i inne male przedmioty aby jak skonczysz mentoring dostal nagrode , nagroda jest niewiadoma wiec to On ryzykuje. Ale jak sie masz meczyc z tlumaczeniem Jego wypowiedzi to lepiej sie rozstancie , powinien zrozumiec .
tak jak Ci sugerowalem zbieraj kase nie wydawaj na poczatku na nic , pozniej pomyslisz co z nia zrobic jak wydac. Kapital w ten sposob zbierany jest dlugo ale daje pojecie o grze jak jest nie typowa jak nie posiada sie wplaconych pieniedzy aby grac . zreszta moga to i inni potwierdzic ze 100 pedow mozna przetrwonic w krotkim czasie , znam takich co stracili w kilka minut duzo wiecej .

JC

P.S. zreszta widzisz jak ludzie glupieja po kilku latach grania -- wypowiedz mojego ulubionego "czlonka" Soc KS pana Okty

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 54 gości

Panel
Skocz do: