Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2012, 13:32 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2012
Chlopaki jak to wyglada z Planetami
Bo z tego co widze ze jest kilka planet ...

Ja jestem na Arkadii... i nie wiem jak to jest... bo czytalem ze mozna przemieczac sie miedzy planetami...
a i w ogole caly client gry ma u mnie napisa Arkadia...

Na jakiej to zasadzie dziala?
Ze sie ma statki kosmiczne i sie ,,fruwa" miedzy planetami czy co? xD

Prosze o wytlumaczenie albo jakis link do watku gdzie to opisane jest. :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2012, 23:26 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
jest kilka planet (ale świat gry jeden, nie ma czegoś takiego jak różne serwery), przemieszczasz się statkami, małymi lub wielkimi ;) najtańszy można kupić za jakieś 30 PED (Sleipnir), Quad-Wing za jakieś 75-80, droższe raczej cię nie interesują ;) + urządzonko Thruster do obu ww. 8 ped + zalać paliwkiem (Oil) i można lecieć, uważać na piratów, mogą zastrzelić i zabrać co wieziesz ze sobą (więc tu ostrożnie, doczytaj i dopytaj przed pierwszą podróżą co i jak), piraci czają się szczególnie tuż przy samych planetach na stacjach kosmicznych

dużymi statkami możesz się przemieszczać płacąc, tu znajdziesz cennik i odloty: http://efa.ms/services/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2012, 19:03 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Boże.. jak te ceny poleciały :( . A ja dałem 100 za sleipnira i 50 za thrustera i to bylo tanio !

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości

Panel
Skocz do: