Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2010, 00:36 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2010
Witam,

jest to mój pierwszy post na jakimkolwiek forum o entropii. Mam pytanie odnośnie lokalizacji Cornów lub Berycledów Young to Old. Dokładniej chodzi mi o dość przyjemny do strzelania teren - nie z dołkami, wzniesieniami czy mobami które Mnie nie interesują lub są jeszcze dla Mnie za silne.

Będę wdzięczny za pomoc w tej sprawie

Pozdrawiam
Marcin

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2010, 06:31 
Mediocre
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 101
Society: armia krajowa
Nick w grze: quent71 quent71 quent71
tutaj mozesz sobie wybrac interesujacego cie moba i zobaczyc jego lokalizacje

entropedia
nie zawsze jednak sie to sprawdza

ja jak ide na berycle to na polnocny-zachod od fort zeus

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2010, 07:29 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 119
Society: EntropiaForum
Nick w grze: KUTY STILOO
ja na barycledy chodze na południe od Aloode sa tam od yang do guardian i koło fort zeus na północny wschód od young do old ale małe ilosci.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2010, 15:23 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

kazda lokalizacje w obecnym upgredzie musisz sam sprawdzic ,gdyz

1. lokalizacje podane na entropedii sa jako tako wiarygodne ,ale jak sam sie nieraz przekonasz to moze nie byc to co myslisz
2. po upgredzie 10.00 Mindark zmienil wszystko , co bylo przedtem, tzn. zmienil ilosc moba oraz to ze planeta np Calypsco ma powiekszony obszar ,wiec nie nieraz to co wystepuje jest na duzym obszarze i trzeba sie nabiegac.
3. obecnie prawie kazda lokalizacja to dolki i wzniesienia ,dla mnie osobiscie to jest utrudnienie gdyz uzywam rifla
4. malo jest teranow tylko z wybranym mobem nisko levelowym ,chyba ze to jest jakis land ukierunkowany na jednego zwierzaka, lub zwierze o wysokim Hp i regeneracji.

musisz troche pobiegagac po lokalizacjach sam , nie strzelajac tylko sprawdzajac jak to wyglada
JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2010, 21:10 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2010
No OK zobaczymy, z tymi Berycled, gdyby ktos jeszcze zechciałby podzielić się wiedzą o cornach będę wdzięczny. Kolega polecił Mi Corny jak już w Riflu będę miał ok 1700pkt, dlatego chciałbym zmienić moby z Combibo na kurczaki lub Corny.

Odnośnie entropedii to szukałem fajnych miejsc na Corny, ale teren był mocno średni dużo dolin i pagórków, broń Breerk2+A102, i pixie, poszukuje terenu podobnego do Swamp Camp gdzie miło poluje się na Combibo, jest ich dużo i teren przyjemny.

Pozdr

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2010, 22:03 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
corny old-prov sÄ… na W od Zeus, sporo i teren Å‚atwy

berycled young-old możesz znaleźć również na AREA 31 na NE od Shinook Jungle, ale są tam też merpy ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości

Panel
Skocz do: