Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 17:29 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2010
witajcie
zaczołem dopiero gre ,mam 150ped i i nie wiem na co je wydac :wink: tak aby przyniosło to korzyść.
bardzo prosze o porady.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 17:44 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Witaj,

na początek zainstaluj sobie Firefox - ma wbudowane sprawdzanie pisowni - łatwo do siebie zrazić resztę nie pisząc po polsku :)

A co do tego na co wydać - ciężko powiedzieć, zależy czy będziesz wpłacał w przyszłości, bo według MA za 15$ miesięcznie można spokojnie grać ;) Gdybym ja miał się teraz postawić w takiej sytuacji, kupiłbym sondy, sprzęt z tt i zbierał teleporty kopiąc po drodze; ewentualne zarobione pedy wydawał na skillowanie jakiejś broni. Jednak nie jest to 100% przepis na sukces, istnieje ryzyko (i to nawet spore), że tym sposobem stracisz wszystko, stąd pytanie o przyszłe wpłaty. Jeżeli nie ma problemu z wpłatą takiej kwoty raz w miesiącu, to po kilku wpłatach się usamodzielnisz wpłacając już tylko sporadycznie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2010, 00:16 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
lepiej wypłać i skończ grać - wtedy zarobisz... inaczej po 2-4 tygodniach zostanie Ci może z 10 ped ;) ...i sweatowanie od nowa :)

GL

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2010, 05:37 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 120
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Pawlos brizbet Krasiasty
To się nazywa zachęta nowych graczy do grania !!!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2010, 07:51 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
a co mam pisać by coś robił jeśli wiem, że na 100% straci te pedy? :) bez sensu... gra okrada jawnie i każdy się z tego cieczy pisząc o funie... najlepiej niech zacznie zwiedzać, a kiedy już znudzi mu się zwiedzanie niech wyłączy i odinstaluje tą darmową grę... To jest najdroższa darmowa gra mmorpg na świecie, jak się dobrze postarasz to nawet 1500 dolców na dobę przewalisz... oczywiście waląc przy tym uber hofy... ale hofy to tylko część tej zdradzieckiej machiny... działają na ciebie jak je dostajesz, a jeszcze bardziej działają na innych jak je widzą na chacie...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2010, 08:16 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 120
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Pawlos brizbet Krasiasty
Zależy od tego w jaki sposób zdobył te 150 ped bo jak zbierajac np. pot to gra jest darmowa i nich się bawi :) jak ma za co ,płatna zaczyna się w momencie jak odwiedzamy zakładkę Deposit :) a naprawdę przej....ne staje się jak tą zakładkę odwiedzamy parę razy na tydzień :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2010, 12:56 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Powiedział ten co wcale nie wpłaca (pomimo notorycznego narzekania).
Daj XII przykład - wypłać co jeszcze masz bo jeszcze stracisz. Czynami słowa swe popieraj :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2010, 14:10 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
eee po co :) ja jestem na etapie zwiedzania :P fajnie mi się zwiedza i jest cool ;) ty też możesz pozwiedzać :P jest super... i w ogóle... a to, że czasami lecące globy/hofy które działają na moją podświadomość powodując złudną nadzieję zaczynam sam próbować by coś zdobyć... to tracę :D poza tym jest ok :) wiec o co ci chodzi?! :D

a btw.
ateush napisał(a):
Powiedział ten co wcale nie wpłaca (pomimo notorycznego narzekania).
....

..i, że kto niby nie wpłaca? JA ;)???? nie wpłacam???

Ostatnio edytowany przez XII 04 Lut 2010, 14:12, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
PostPost został usunięty przez XII 04 Lut 2010, 14:11.
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2010, 16:26 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
nie wiem XII, albo masz cholernego pecha albo za wysoko mierzysz liczÄ…c na hofy, jesli tylko tracisz...

Da sie grac w EU nie wpłacając, nie sweatując i nie handlując (w sensie stanie na ulicy i kupowanie roznych smieci).
Owszem wplacalem kiedys , lączna suma wpłat to 7k ped. Miałem farta trafilem towera, i od tamtego czasu, czyli od czerwca gram nie wplacajac ( no raz czy 2 wplacilem po 100 ped aby sprawdzic pewną loot-teroie), malo tego nawet wyplacilem wiecej niz wplacilem.

Gram nadal, mam sie dobrze, nie wplacam, nie spamuje globalami itd.itp.

Owszem czasem zaszaleje i pohunce, ale jak na karcie spadnie ponizej odpowiedniego poziomu to stop i dalej sobie spokojnie odrabiam kase kopiÄ…c z malymi ampami, lub tez bez i to u mnie dziala jak do tej pory.
Jak strace wszystko, to odejde bo juz nie wplace wiecej, bo szkoda kasy :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2010, 17:34 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
spoko ciebie też mamba dopadnie :) ile grasz w eu? ...przyjdzie czas kiedy opamiętanie się i powrót do czynności typu kopanie na małych ampach czy bez przestanie ci przynosić jakiekolwiek zyski ;) zaufaj mi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2010, 19:38 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Stosunkowo nie dlugo od marca 2006, tylko ze po 2 miechach sweatowania olalem to i wolalem ten czas spedzic grajÄ…c w ET .Klanowki, turnieje, i inne takie rzeczy.
Wrócilem po jakims czasie (sierpień 2008) i na tym samym avku tak przęde do dzis.

A jak mnie mamba dopadnie to na pewno (z całym szacunkiem Mutak) nie bede narzekał jak stara baba, tylko oleje te gre na jakis czas, albo na zawsze, albo no nie wiem jak sie zachowam. Jedno jest pewne plakac nie bede ze mnie MA juz nie lubi, bo to nie w moim stylu.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości

Panel
Skocz do: