Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 11:10 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Założyłem konto, aby zobaczyć jak wygląda gra wykonałem niechlujnie awatara i wpisałem dość losowe imię dla niego. Sadziłem że go łatwo skasuje i stworze nowego. Problemem jest że ni cholery nie mogę zmienić avatara czy nawet skasowac konta.
Co mogę zrobić?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 11:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
bez uzasadnionej przyczyny, czyli np. "kutas" ;) w nazwie, wlascicie gry nie zmieni Ci nazwy avatara :mrgreen: za zmiane wygladu trzeba zaplacic w grze dosc drogo (u innych graczy), co do kasowania konta to dokladnie nie wiem, ale to tez nie bylo takie proste

zostaje chyba nowe konto, i lepiej podaj prawdziwe dane, gdybys kiedys byl jednym z tych szczesliwcow co za malo dostana duzo i chcial wyplacic :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 12:30 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
HP: 0
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
zrób nowego

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 13:24 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Bardzo chętnie zrobię nowego tylko jak?
Z tego co zrozumiałem jedyna opcja to zmienić konto poprzez założenie nowego

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 13:32 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
ok, ze mną było tak, że 2 razy pozwolili mi zrobić new account.

Pierwszy powód:"ej, chciałbym sobie pograć female:P"

drugi powód"jest pewna grupa ludzi, która mnie oczernia, prześladuje, psuje mi reputacje. Chciałbym dla spokoju zrobić nowe konto"

Za każdym razem MA się zgadzało i proces wyglądał tak, że z racji tego iż zgodnie z EULA nie wolno graczowi mieć 2 aktywnych kont...zakładałem nowe konto, wpłacałem na niego pedy na kupno gold card, logowałem się na nie i jedyne co robiłem to kupno gold card. Do momentu przysłania gold card siedziałem na starym koncie, nic nie robiłem na nowym. Wszystko za wiedzą MA się odbywało. Kiedy otrzymałem gold card, logowałem sie do gry i przełożyłem itemy. Po akcie przekazania przedmiotów, skontaktowałem się z MA, iż wszystko zrobione. Oni że wszystko jest ok i zamykają(zablokowali) stare konto.

MA nie może usunąć kont, może je zablokować.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 14:05 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Z tego co rozumiem nie podales prawdziwych danych - wiec raczej guzik zalatwisz.
Zaloz nowe konto, na inny adres e-mail i podaj prawidlowe dane.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 16:12 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Dane do konta podałem prawdziwe.. awatara stworzyłem dość losowo aby zobaczyć czy mi ta gra pójdzie...

Dam sobie spokój z adminami.. głupia nazwa i losowy wygląd to prawie powód do dumy

A ze nie można stworzyć nowego avatara.. no cóż .. kto zrozumie pomysły informatyków :>

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 16:40 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
sopel3pl napisał(a):
Dam sobie spokój z adminami.. głupia nazwa i losowy wygląd to prawie powód do dumy

I w sumie słuszne podejście - powodzenia w grze! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 17:02 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
Wszystko można nie ma problemu zrób nowy email i załóż konto , a na starym zmień dane na fałszywe i tyle !!!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 17:41 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Kelly napisał(a):
Wszystko można nie ma problemu zrób nowy email i załóż konto , a na starym zmień dane na fałszywe i tyle !!!

nie da się zmienić wszystkich danych

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości

Panel
Skocz do: