Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2007, 13:04 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 99
Nick w grze: miSza
Witam. Czy moze ktos mi powiedziec, czy aby wszytkie punkty (teleporty) na mapie sie pokazaly to trzeba przejsc cala mape z buta czy jest jakis sposob na to zeby tego uniknac. Prosze o odpowiedz i z dory dziekuje!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2007, 13:20 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 0
z tego co zauważyłem to trzeba pobiegać. Jednak słyszałem o chipach z teleportem ale czy to prawda? a jak to tak czy siak musisz sobie takie coś kupić. Bieganie fajniejsza sprawa :) chociaż dla NB jedynie ucieczka - chyba, że spotkasz kogoś kto Ci pomoże przebiec.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2007, 13:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Zeby odznaczyc wszystkie tp musisz do kazdego z osobna dojsc. Mozesz sobie pomóc uzywajac tp chipa, ale po 1 zakup wyniesie cię około ~100 ped (chip, takie biale gówno do głowy, wkładarka) no i jedno tepnięcie to 9 mind esense.

Ogólnie to tp run jest przyjemny i od biegania bedza ci rosly skile na poczatku, wiec ci sie oplaca. Przy okazji mozesz poznac na jakim terenie sa jakie moby i zloza <jesli bedziesz kopac w miedyz czasie>

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2007, 13:26 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 0
Nick w grze: Eol
Możesz sobie kupić Teleport Chipa, będzie trochę szybciej. Możesz też używać "tp of death" - czyli ginąć w odpowiednich miejscach, wtedy zostaniesz automatycznie teleportowany do najbliższego(na ogół) revivala, do tego są przydatne mapy ze strefami revivalowymi, ta metoda jest znacznie szybsza od podstawowego tp chipa.
Ale polecam piesze wycieczki, kontynenty nie są duże a przynajmniej trochę poznasz gdzie jakie moby bytują no i pooglądasz krajobrazy, całkiem przyjemne.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2007, 13:33 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Przy "zaklepywaniu", "zbieraniu", "zaliczaniu" TPów pomocna jest znajomość granic revivali i jest to do zdobycia na stronie: http://pe-wiki.info/Location.aspx

a tak wyglÄ…da mapa z granicami:
Image

UWAGA! ważne są granice revivali a nie bliskość do danego TP dlatego killujemy siebie lub tepiemy wtedy jak się znajdziemy w granicy danego revivala.
zółta linia - granice revivali,
czerwone punkty - revivale,
niebieskie punkty - TP
Image

pozdro

PS. Zbieranie TPów jest jednym z elementów nauki świata EU dlatego warto zrobić to "z buta" i tylko czasami z małą pomocę kogoś kto nas podprowadzi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2007, 16:09 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: -1
Society: King$ajz
Nick w grze: kubex
miło wspominam swoje tp runy. nie było wcale tak źle a wręcz fajnie. wystarczy z daleka trzymać się od mobów i wszystko ładnie sie układa. tylko do jednego tp potrzebowalem pomocy (ten nad pvp3) a reszte udało mi sie samemu obskoczyć.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2007, 23:19 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 99
Nick w grze: miSza
wielkie dzieki dla Wszystkich za bardzo przydatne informacje 8) mam nadzieje, ze w ciagu tygodnia uda mi sie zwiedzic caly kontynet ... a nastepny tydzien poswiece na nastepny :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Mar 2007, 04:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Bieganie fajna sprawa a co najwarzniejsze dowiesz sie jaki mob skad cie dojrzy (bo ten nowy radar do dupy) no i najwarzniejsze nauczysz sie krązyć między mobami niezauwarzony.

Powodzenia w zwiedzaniu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 11:22 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 92
Nick w grze: Diensdale BBB
Ja biegam dopiero teraz bo gram juz jakis czas i moge nie latac za darmo tylko zarznac conieco po drodze. To cieszy i rozwiewa monotonie podczas wedrowki. Czesto tak z kumplem biegamy i wcielamy swoje glupie pomysly w zycie ;)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 170 gości

Panel
Skocz do: