Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lis 2006, 20:19 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 0
Witam! Jestem noobem i nie wstydzę się tego :P Zacząłem grać niedawno i dopiero poznaje świat gry. Słyszałem gdzieś, że ciężar noszonego przy sobie ekwipunku ma wpływ na prędkość biegania. Czy to prawda? Z góry dziękuję za pomoc.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lis 2006, 20:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Zgadza siÄ™. Problem ten doskwiera przede wszystkim minerom. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lis 2006, 20:45 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
ja klikniesz inventory to zobaczysz na koncu ramki dwie liczby jedna mowi o ciezarze avatara , a druga o ilosci przedmiotów w inventory .

jak ciezar idzie w gore to masz problem najpierw z bieganiem zaczyna sie po przekroczeniu juz chyba 120-130 wagi przy 170- 180 zwalnia Ci bieg a jak masz ta liczbe na czerwono tylko mozesz isc i to bardzo wolno .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lis 2006, 21:51 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
No nie wiem czy "bardzo wolno".. po prostu idziesz z predkoscia chodzenia ;p

Dodam tylko ze te predkosci sa zmieniane dynamicznie a nie skokowo, czyli ogolnie jak wiecej wazysz tym wolniej biegasz ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lis 2006, 23:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Niee,ostrzezenie (waga na zolto) jest przy 150 dopiero, lekkie problemy sa (u mnie) przy 180, powyzej 200 jest juz na czerwono ;P Ale jako ciekawostke powiem,ze nawet z pow. 200 moj avatar lekko podbiegiwal sobie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lis 2006, 16:05 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2006
Rozumiem :) Ale skoro mówicie mości Panowie, że dopiero powyżej 150 ciężaru zaczynają się problemy to narazie mi to nie grozi =] Dziękuję jednakże za wyczerpującą odpowiedź :)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 67 gości

Panel
Skocz do: