Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2006, 19:22 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 0
To już ostatnia rzecz związana z grą która mnie ciekawi. z kad mam wziąść jakieś itemy czy tylko moge je kupić czy też moge je w jakiś sposób zdobyć(np. qesty czy wypadanie z mobów), a może znalazł by się ktoś kto ma zbędne itemy dla początkujących. interesuje mnie broń biała i jakiś arm. thx za pomoc.[/b]

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2006, 20:19 
questy nie istnieja, itemki mozna znaleźdź, inne zrobic, a wszytkie kupic na aukcji lub od kogos innego. co do broni bialej to ci koledzy poleca coś (z tym ze nie myl sobie broni bialej z pe z broniami bialymi z wow np i innego tego typu gier:0 )
armor: pixi albo goblin set, koledzy powiedza reszte.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2006, 20:34 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Znaleźć to za dużo powiedziane, choć teoretycznie też możliwe.
Standardowe sposoby na zdobywanie itemków:
a) zakup: w tt (Trade Terminal), w sklepie 'państwowym' (Hadesheim, Ithaca), w skelpie prywatnym, na ulicy, aukcji - sposób najprostszy,
b) zlootowanie, czyli z zabitego moba - dość ciężko, sensowna broń rzadko wypada,
c) zrobienie sobie samemu - kupujesz składniki, blueprinta (jak w punkcie a) i crafcisz - jeśli nie jesteś zaawansowanym graczem, to oczywiście stracisz kupę kasy zanim coś sensownego zrobisz('kupę' znaczy 'w cholere').
d) podarunek - dość często zdarza się, że zaawansowani gracze dają noobom podstawowe itemki za darmo, szczególnie jeśli są w relacji mentor-disciple.
d) znajdywanie - z rzadka są eventy(coś ala quest), że trzeba znaleźć jakiś przedmiot, też z rzadka gracze porzucają drobne przedmioty. Regularnie możesz znaleźć na ziemi owoce i gówno:), no też nawet możesz znaleźć statek kosmiczny z kasą/itemkami o wartości od 50 do 500PED (mi się to udało tylko raz w całej karierze).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2006, 20:44 
Green
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 101
jakbyś chciał to moge ci sprzedac maske pixie i arm po cenie TT.
Nie jestem jeszcze bulionerem zeby oddawać za darmo :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2006, 09:08 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2006
thx all za pomoc. to juz chyba wszystko co potrzebowałem aby zacząć grać.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 152 gości

Panel
Skocz do: