Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Paź 2006, 19:30 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 93
Witajcie :)

Pojawiłem się na CND i.. mam kilka pytań ;)

1. Co to są bio*? Czy są to miejsca w których można polować/kopać? Mozna się "na nogach" między nimi przemieszczać?

2. Zwiedzałem i trafiłem do miejsca, gdzie na środku była jakaś fontanna (?) a w okól wszędzie schody i oznaczena np. #17 itd. Co to było? Nie chciało mi się biegać więc dałem "T" ;-)

3. Czemu, gdy chcę się teleportować np. do WEST to umieram?

Pozdrawiam ;-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Paź 2006, 20:38 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
NetJaro napisał(a):
Witajcie :)

Pojawiłem się na CND i.. mam kilka pytań ;)

1. Co to są bio*? Czy są to miejsca w których można polować/kopać? Mozna się "na nogach" między nimi przemieszczać?

Taa..szczegolnie kopac ;) Na nogach chyba mozna,ale ja nie utrudniam sobie zycia i podrozuje teleportem.
NetJaro napisał(a):
2. Zwiedzałem i trafiłem do miejsca, gdzie na środku była jakaś fontanna (?) a w okól wszędzie schody i oznaczena np. #17 itd. Co to było? Nie chciało mi się biegać więc dałem "T" ;-)

Ta fonatanna to TP, a te liczby (1-20) to oznaczenia biodomow.Aczkolwiek nie jestem pewna,czy w ogole bylam w opisanym przez Ciebie miejscu :D Jednak domyslam sie,o co chodzi
NetJaro napisał(a):
3. Czemu, gdy chcę się teleportować np. do WEST to umieram?

Glupi bug..tez mnie denerwuje :? Wtedy trzeba sie po prostu tepnac jeszcze raz.

Mam nadzieje ze pomoglam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Paź 2006, 20:48 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
ad. 1 - nie można przemieszczać się między BioDome'ami inaczej niż przy pomocy TP.
ad. 2 - To jest strefa sklepów.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 182 gości

Panel
Skocz do: