Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2006, 15:47 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 0
witam mam drobne pytanko jak zacząć grać!!! odwiedziłem stronkę i się zalogowałem no i wogóle i dalej nic!!! jestem zdesperowany!!! POMOCY!!! Proszę! Z góry dziękuję]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2006, 15:57 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
1. przejrzeć uważanie dział dla pocztąkujących (zle biorąc pod uwagę , że posty starsze niż 6M moga być już całkowicie nieaktualne) 5-10 godzin
2. przejrzeć uważnie wikipedię - 10-20godzin
3. roważnie poszukać mentora polaka (doświadczonego gracza) który będzie grać w takich samych godzinach jak Ty i zaprezentuje Ci jakąś wizję tego co możesz robić w PE
4. nie zawracać mentorowi głowy dupereklami - opanowac samemu interfjes gry (1-2godziny)
5. poodkrywac wszytskie TP na Eudorii i Armatherze (3-5 dni grania po 3-5 godzin)
6. wpłacic 0,5-1k ped (ok 140-290 zł) coby uniknąć żmudnego sweatowania, ewentualnie dorobić się na handlu dzięki zleceniom mentora i innych graczy których poznasz
7. podjąć decyxzję co do profesji jaką będziesz się interesował po jakims miesiącu gry

odradzam :
1. uzywania axe 1.0 i axe 2.0 kiedyś było to b.ekonomiczne broni obecnie są bardzo nieekonomiczne
2. wybrania sobie mentora zagraniczsnego w dodatku z innej strefy czasowej (miałem takiego i g. mi pomógł)
3. craftu przed upływem 3M od rozpoczęcia gry
4. miningu przed upływem 2M od rozpoczęcia gry
5. huntu przed upływem 2 tygodni od rozpoczęcia gry
6. rewolucyjnych pomysłów handlowych
7. scamerów - czyli dawania swojego majątku komuś do "potrzymania" w celu obejrzenia, naprawienia, uzytku czy innych - w wiekszośći przyapdków osoba obdarowana takim darmowym majatkiem ulotni się.

pozdrawiam i życzę wytrwałości oraz farta
Lu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2006, 15:58 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
ee, moze bardziej szczegolowo?
jak zaczac grac?
sciagnac entropie, zalozyc konto i sie zalogowac

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2006, 17:02 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Lu chyba napisal juz wszystko,co sie dalo !!!!! Na poczatku najlepiej ''popoznawac'' ludzi!!! Z czasem dolaczyc do jakiegos porzadnego socu co by pomogl w trudnych chwilach!!!!!
Mamy podobny poziom ekspresji wiec mam nadzieje ze sie rozumiemy!!!!!!!!!! Powodzenia :o

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 168 gości

Panel
Skocz do: