Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2006, 21:18 
Inept
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 0
Nick w grze: Michal Skaremon Phoenix
W czasie gdy sweatuje i kończe pobieranie potu czasem wyskakuje mi komunikat "You gained experience in your Gather Sweat" lub "You gained experience in your Concentration" lecz sweat nie pojawia się w moim ekwipunku.
Nabiłem już kilkanaście leveli "Gather Sweata" a nieuzyskałem ani jednej buteleczki.
Od kilku dni próbuje sweatować, ale nastąpiła jakaś blokada kontrolowana!!!
Pytałem się bardzo wielu graczy czy otrzymują sweat i wszyscy twierdzili, że nie i byli tym zdziwieni tak jak ja.
Najprawdopodobniej jest to zamierzona blokada twórców gry by podwyższyć cene sweata, gdyż w ostatnich tygodniach utrzymywała sie na poziomie 1.1pec za 1 bottle.

Jeżeli wiecie coś na ten temat to prosze o posta.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2006, 22:30 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Hmm a dlaczego tworcy mieliby podnosci cene sweata? Zdjecie lvl cap'u bylo celowym zamierzeniem by cene sweatu obnizyc. I slusznie!
Przy ME za 2,5-3 pece wszystkie medic\blast chipy sa najmniej ekonomicznymi zabawkami w grze (ciezko porównac focus\TP bo nie ma konkurencji ;))
Jak dla mnie cena ME moglaby spac do 1,5 peca (ME=nexus+sweat przypomne)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2006, 22:37 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 145
Society: Eldorado
Nick w grze: MrBlonde
Sweat ostatnio nie leci wcale w Camp Phoenix, jeśli tam sweatujesz to radzę się przenieść na przykład do Fort Troy, jeszcze dzisiaj mi tam sweat lecial.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2006, 22:54 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Society: Kingsajz
Nick w grze: Logic
Zrobiłem test. Mam około 120 sweat gethering. Poszedłem na daikib providery i w ciągu 10 minut zebrałem 150 buteleczek.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2006, 23:02 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 91
Society: -
Nick w grze: Jashui
ja na nowej postaci kolo atlantis nabilem 5 leveli w sweatowaniu i 0 butelek. Wida tworcy utrudniaja jeszcze bardziej.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 08:18 
Inept
Dołączenie:
Sierpień 2006
Nick w grze: Michal Skaremon Phoenix
Dziękuje za wasze odpowiedzi.

Być może wszystko zależy od miejsca w którym sweatuje i nie jest to problem każdego gracza.

A co do ceny sweata to uważam, że nie powinna spaść tak nisko, gdyż główną cene ME kształtuje także cena nexusa, który kosztuje ok 130% ceny TT czyli drożej niż większość innych surowców enmatter.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 13:52 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Jak wejdzie coś fajnego do czego potrzeba będzie ME, to zwieksza "złoża" nexusa, i jego cena spadnie do wartości tt :P Oczywiście zakładając to, że będą chcieli żeby ludzi używali nowej generacji zabawek ;)

MA może manipulować tak rynkiem, że aż śmiać się chce, że ludzie topią tak grubą kase w tak nie pewną rzecz.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 15:19 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Mortifier: "Święta" racja :) Też uważam, że inwestycja w towary w grze to wysoce ryzykowna zabawa. - co nie zmienia faktu, że jak ktoś 2 lata temu pił np. 100 czarnych koszulek w sklepie z ciuchami po 5 ped, to teraz ma za nie okolo 5000 ped jak sprzeda ... Ot, jest ryzyko - jest zabawa :)

Sweatować można i raczej nie zalezy od skili. Od miejsca BYĆ MOŻE tak :)
Moze w kóncu pomarańczki pójdą trochę dalej niż do CP... może to uzależnili od liczby sweatujących na danym oszarze, czyli np. 6000 sweat/h na dany obszar przypada - jak jest 50-ciu,, to wyssą po 12 butelek i "przerwa" do kolejnej godzinki ? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 16:28 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2006
jestem nowy, tez probowalem zarobic na sweat, ale wbilem 11 lvl sweat gather, nie zdobylem zadnej buteleczki i gra niezbyt optymistycznie mnie nastawila;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 18:45 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 91
Society: -
Nick w grze: Jashui
hmm co do sweat gralem na nowej postaci i exp mi lecial szybko a nic nie zdobywalem. dzis gralem na starej postaci ktora zostala zresetowana nie mam statusu nooba i... butelki leca jak szalone nabilem 2 lvle i mam 150butelek... i exp mi nie leci jesli nie wyciagne butelki (specjalnie sprawdzalem). Moze to o to chodzi by nooby nie mialy jak zarabiac?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 18:52 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Co do nexa to świeta racja nieraz przez 3 wyprawy na CND nie znajde nawet tiny 2 a jak zacznie nex lecieć to masakra sie robi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Wrz 2006, 04:13 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 105
Society: Demony Wojny
Nick w grze: Sethar Seth Calipso
uff a już myślałem że coś jest nie tak z moją postacią ale pójśc sweatowac gdzie indziej w mojej sytuacji to samobójstwo w biały dzień !! ale cóż damy rade !! :D

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 170 gości

Panel
Skocz do: