Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2008, 23:06 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
dzis nastapila, dosc dlugo oczekiwana, reorganizacja socu
czesc osob, pewnie sie lekko zdziwila, "wyrzuceniem" przez Norba
ale jest pewien myk, postanowilismy powolac, soc buforowy - BroWarr (specjalnie, nie nazywam go akademia ), wszystkie osoby ktore zostaly usuniete z K$, jesli maja chec, zostana do BroWarru przyjete, bez wstepnych warunkow i wyjatkow
jednoczesnie informuje, ze rekrutacja do K$ odbywa sie wylacznie przez BroWarr, po spelnieniu okreslonych warunkow i wymagan, dla kazdej osoby ustalanych osobno, wszelkie aplikacje skladane bezposrednio do K$ beda ignorowane
mam nadzieje, ze osoby "usuniete", nie czuja sie urazone i dosyc szybko, spotkamy sie w K$
pozdr
Martre

w sprawie aplikacji do BroWarr, kontak, ze mna przez PW na forum, badz soc term

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2008, 18:56 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Martre powiec lepiej że na LG sie szykujecie :P Już chciałes wywalać ludzi w czasie zbugowanego LG :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2008, 20:34 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
sexy69 napisał(a):
Martre powiec lepiej że na LG sie szykujecie :P Już chciałes wywalać ludzi w czasie zbugowanego LG :P

lul ;P
jak ja moglem wywalac, jak ja jeziora tam stalem ;P
a moj avek byl poza K$ ;P
oj sex :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2008, 21:05 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
Marte to teraz K$ bedzie cos jak wild3mons? Mod Imp Adj Alfa Ultra itd itp?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2008, 21:49 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 103
Society: KingKongSajz:)
niezupelnie:)
mielismy sporo graczy a nieaktywnych.

przeselekcjonowalismy ludzi wg doswiadczenia+czestosci grania i zostawilismy aktywniejszych i wzglednie doswiadczonych a reszte usunelismy. ale nie chodzilo o ***** z soca bo to nie tak:)

siedzi sobie drugi socek: browarr ktory bedzie takim hmmmm przedsionkiem dla ks gdzie bedzie sie sprawdzac kto jest w porzadku a kto nie, kto jest aktywny itd.

Osoby bedace wczesniej w KS (aktywniejsze i doswiadczone, ktore jednak zostaly usuniete z ks) w naszym zamiarze mialy przejsc do browaru i razem z nami pomagac mlodszym i niedoswiadczonym graczom (czyli graja sobie czasami 2 socki w teamach mimo ze sa osobno). Z naszego socu sa oddelegowane drugie avki ktore beda sie starac by to tetnilo zyciem:)
chodzi o zwykle uporzadkowanie.

to ze pare osob wylecialo to nie chodzi o to ze ich nie lubimy czy ze sa u nas na banicji - naradzilismy sie i przefiltrowalismy ludnosc nasza sockowa i zeby nie krzywdzic tych co graja niezmiernie rzadko jest walsnie browar, gdzie jesli beda aktywni beda mogli wrocic do ks i tam byc (delegacja z ks bedzie czy tak czy tak:). Np jak wywalil jeden z kolegow moja panne z socu jakis czas temu byl dym bo zrobil to samowolnie - teraz to bylo gremialnie i ona m.in. bedzie w browarze. a jak sie rokreci i zlapie doswiadczenia i bedzie aktywna - colonelowie ks rozwaza jej ew kandydature.

TAK WIEC REASUMUJAC - ŚLICZNIE PROSZĘ SIĘ NIE OBRAŻAĆ
BO NIE WYPIERDALALISMY DLA SPORTU ALBO BO NIE LUBIMY TYLKO UZNALISMY ZE DANY WARIANT BEDZIE LEPSZY I DANA OSOBA KTORA ZOSTANIE USUNIETA PRZYDA SIE W BW a ci ktorzy sa mniej aktywni albo rzadko graja beda sobie miec tam cieply kacik by moc wrocic z impetem do ks ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2008, 22:09 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
wedlug mnie takie przesionki nie dzialajÄ…. pewnie SoD powiekszy swoje szeregi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2008, 22:17 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
ryzyko oczywiscie jest - ale chcemy zeby bylo lepiej
jak nie podejmie sie ryzyka - efektow nie zobaczymy....
dlatego zreszta robie te wypociny zeby zrozumialy osoby zainteresowane czemu nie sa w socu - bo ja np bym sie *****. dlatego staram sie pokazac ocb zeby nie bylo watpliwosci.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2008, 22:41 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
Martre napisał(a):
rekrutacja do K$ odbywa sie wylacznie przez BroWarr, po spelnieniu okreslonych warunkow i wymagan, dla kazdej osoby ustalanych osobno, wszelkie aplikacje skladane bezposrednio do K$ beda ignorowane

Marte to sa mocne slowa. Nie uwieze ze gdyby jakis super uber (duch,kolo, itp itd chcial do was wstapic to odeslalibyscie po browar

PS. Nie będę miał pretensji jak oczyscicie sobie topic wywalajac moje posta :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lis 2008, 01:33 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Fred napisał(a):
wedlug mnie takie przesionki nie dzialajÄ…. pewnie SoD powiekszy swoje szeregi

oczywiscie, a wtedy powiem - a nie mowilem?
Fred napisał(a):
Marte to sa mocne slowa. Nie uwieze ze gdyby jakis super uber (duch,kolo, itp itd chcial do was wstapic to odeslalibyscie po browar

heh fred, sam wiesz, ze ci "panowie" maja dozywotni ban na ten soc i pokrewne, i jak sadze vice versa, wiec nie ma problemu ;P
sirapacz napisał(a):
ryzyko oczywiscie jest - ale chcemy zeby bylo lepiej
jak nie podejmie sie ryzyka - efektow nie zobaczymy....
dlatego zreszta robie te wypociny zeby zrozumialy osoby zainteresowane czemu nie sa w socu - bo ja np bym sie *****. dlatego staram sie pokazac ocb zeby nie bylo watpliwosci.

apacz, szkoda sliny, wysilku i paru innych plynow ustrojowych

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lis 2008, 15:06 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
e niekoniecznie:) wierzÄ™ w intelekt naszych kolegow

teraz czekam az przejda do browary i zaczynamy dalej zabawe

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości

Panel
Skocz do: