Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 19:33 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Nie chcę prać brudów SOCowych tutaj, ale własnego forum nie mamy, so...

Nie podoba mi się:

-fakt, że nowo przyjmowani nie są w jakikolwiek sposób weryfikowani. Wystarczy po prostu złożyć aplikację i już. A to sux, ponieważ jeśli każdy może nosić przy nicku napis "Kingsajz", to znaczy, że SOC się nie szanuje ;p
-fakt, że są ludzie w socu, którzy logują się raz na miesiąc od ładnych kilku miesięcy ;0
-fakt, że nie ma w socu ludzi o mniejsze randze niż "Sergeant"
-fakt, że niektóre nicki z listy SOCowej są znane jedynie...z listy Socowej

I tyle...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 19:44 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Ja jakos ostatnio porzucilem chwilo granie bo... nie wiem dlaczego w sumie. Moze looty gorsze niz zwykle? o! Poprostu srodki na granie zmalały do zera bezwzględnego ;) Ale nie opuszczam was! :P

Jesli chodzi o rangi to byla jakas tam sprzeczka o nie i poszlismy w mysl zasady kazdemu po rowno.

Ktos musi edukowac nowych, mozna robic na przyklad przyjecie jednego noobka na miesiac ? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 19:46 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Zwrot "Każdemu po równo" dziwnie mi się kojarzy z pewnym ustrojem... Poza tym skoro tak, to czemu powyżej "Sergeanta" ludzie mają różne rangi? Od razu każdemu Colonela....

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 20:08 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 95
Nick w grze: Michael Amar Vahail
Kingsajz to Soc nastawiony na dobrą zabawę, nie na sztywne zasady, powagę itp. - przynajmniej takie jest moje zdanie, nie wiem co reszta powie na ten temat. Ja przerwałem grę, ale możliwe, że jeszcze wrócę.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 20:13 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Dobra zabawa i brak powagi był też kiedyś, jak były jakiekolwiek zasady... A teraz też jest w sumie brak powagi, ale w trochę innym sensie ;0

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 20:21 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
;) Dobrze Skan,ze przynajmniej poruszyles temat. Myslimy nad tym. Ja np. pytam weterana Morta o rady :P
Jedni nie chca burdelu (i sie z nimi stanowczo zgadzam!!!) z drugiej strony wiele osob prosi mnie o przyjecie.. a ja nie jestem zbyt twarda ;) so.. jest jak jest ;p

Trzeba wprowadzic sztywne zasady.(Jakie? to juz ustalimy.)Proponuje wzorowac sie na socach takich jak Poltropia czy Mlode Wilki, ktore poradzily sobie z tym problemem i stazem dowiodly,ze skutecznie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 20:59 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: -1
Society: King$ajz
Nick w grze: kubex
nie wczytywalem sie dokladnie w dyskusję prowadzoną przed chwilą na soc chacie i nie wiem dokladnie co proponowaliście ale moj pomysł wygląda tak (pewnie i tak sie nikomu nie spodoba): zakladamy Kingsajz cadets, ustalamy warunki i jak ktos je spelni to moze isc do Kingsajz HQ. sam moge sie zgodzic na dowodzenie kadetami bo mam przeczucie ze jestem najslabszym aktywnym graczem soca (postac sama sie nie wyskliuje bedac kilka miechow offline). to by bylo tyle

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 21:02 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
taaa.... nice
brak zasad, zasady...
jesli zrobimy zasade taka, ze po przyjeciu (bezsensownym czesto) zmieniamy zasady i wypierniczamy osoby ich nie spelniajace to ja wale

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 21:23 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
kubens napisał(a):
nie wczytywalem sie dokladnie w dyskusję prowadzoną przed chwilą na soc chacie i nie wiem dokladnie co proponowaliście ale moj pomysł wygląda tak (pewnie i tak sie nikomu nie spodoba): zakladamy Kingsajz cadets, ustalamy warunki i jak ktos je spelni to moze isc do Kingsajz HQ. sam moge sie zgodzic na dowodzenie kadetami bo mam przeczucie ze jestem najslabszym aktywnym graczem soca (postac sama sie nie wyskliuje bedac kilka miechow offline). to by bylo tyle

nie,nie
moze na pm ci wytlumacze dlaczego

Martre napisał(a):
taaa.... nice
brak zasad, zasady...
jesli zrobimy zasade taka, ze po przyjeciu (bezsensownym czesto) zmieniamy zasady i wypierniczamy osoby ich nie spelniajace to ja wale

nie zrobimy

Nietrafione, prosze o nastepne :P
Qrde, macie tyle dobrych przykladow wokolo, po co brac najgorsze opcje,rotfl.
Jutro cos skrobne.

Tak btw chcialam zauwazyc,ze soc liczy 34 osoby,a naprawde grajacych jest ok. 20.
Czemu nie wylatuja te niegrajace? (przez ten termin rozumiem pojawianie sie raz na miesiac-dwa)Bo to znajomy kogostam, itp,itd.. Tez troche bez sensu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 21:43 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 95
Nick w grze: Michael Amar Vahail
Niby bez sensu, ale gracz powinien zadeklarować, że odchodzi z gry, wtedy wylatuje z Socu. Jeśli robi sobie przerwę, nie ma kasy czy coś a ma zamiar wrócić to troszkę chamsko go wykopać:D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Wrz 2007, 22:26 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 90
Nick w grze: Michal vel Baraneq
Ravandil napisał(a):
Niby bez sensu, ale gracz powinien zadeklarować, że odchodzi z gry, wtedy wylatuje z Socu. Jeśli robi sobie przerwę, nie ma kasy czy coś a ma zamiar wrócić to troszkę chamsko go wykopać:D

Sorki ze sie wtrace w wasza dyskusje. Jezeli chodzi o nie aktywnych graczy ktorzy zadeklaruja ze robia przerwe z jakiegos tam powodu to mozna usunac z socu ale jak powroci do czestego udzialu w grze to przeciez moze zlozyc ponownie podanie i mysle ze zostanie natychmiast przyjety z powrotem.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 06:19 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Soc z założenia jest wspólnotą a to wywołuje pojęcia takie jak równi i mniej równi, lepsi i gorsi, aktywni i mniej aktywni, niechciani i chciani, mili i nie mili, itd itd...

Są założyciele, którzy zapoczątkowali soc ze swoimi założeniami i mogą się ich trzymać albo sobie troszkę pozmieniać.

Z pewnymi osobami po prostu jest... miło i tyle...

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 06:34 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Mort wam cos napisze :P
Hym.... Problem stary jak świat. Wszystkim nie dogodzi.

Poltropia zrobiła tak ze nie rusza "trzonu soca" chodzby nie grał, ale maja dobry kontakt poza socem wiec to zrozumiale. W innych socach moze sie to nie sprawdzic.

W Wilkach postawiliśmy na 2 rzeczy: aktywnosc i staż w socu, sa osoby które teraz nie graja, ale z socu nie wylecą, bo dużo z klanem przeszly. Ale recruit jak gra sporadycznie, albo nie zglosi wyjazdu chodzby na tydzien dostaje kopa. Co do tego, kto ma wyleciec a kto nie.... Co za dyskusja wogole, decyzja nalezy do generala albo colonela i koniec, komus sie nie podoba to tam sa drzwi.
Pamietajcie tez ze soc to nie szkola publiczna, nie kazdego trzeba przyjac. Ale tez glupio sie zamykac na nowych bo stracic mozecie fajnych ludzi. Dlatego My przyjmijemy nawet nobow z 88 hp, jak jest głupi, nie gra to dostaje kopa, a jak fajny i szybko napitala skile to zostaje i wkrótce spelnia wymagane 95 hp. Bo to tak naprawde tydzien gry zeby to nabic.

A i jeszcze jedno, albo zróbcie sobie demokracje, albo nie wpierdzielajcie sie Elce do rządów, bo sukces ma wielu ojców ale porażka tylko jednego. Wiec jak cos robi, to niech bedzie na nią, przynajmniej bedzie wiadome kogo chwalic albo kogo opieprzyc.

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 07:15 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Mort, wyjatkowo zgadzam sie z toba prawie w 100%, zwlaszcza w czesci dotyczacej nooobow
zreszta....krzycze o tym od wczoraj na soc chacie

w kwestii nie podoba
mnie sie nie podoba, ze Muti wpada, wypaa, a jak wpdanie to robi taki pierdzielnik jaki sobie chce zasadniczo nie pytajac nikogo o zdanie, potem sobie pojdzie a my z tym zostajemy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 11:05 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
Mortifer napisał(a):

Poltropia zrobiła tak ze nie rusza "trzonu soca" chodzby nie grał, ale maja dobry kontakt poza socem wiec to zrozumiale. W innych socach moze sie to nie sprawdzic.

100% racji ,u nas jest kilku zaufanych graczy którzy nie zawsze grają ale są lojalni względem socu ,zawsze sie dogadujemy i nie mamy żadnych sporów.
Mortifer napisał(a):
My przyjmijemy nawet nobow z 88 hp, jak jest głupi, nie gra to dostaje kopa, a jak fajny i szybko napitala skile to zostaje i wkrótce spelnia wymagane 95 hp. Bo to tak naprawde tydzien gry zeby to nabic.

Oczywiście każdy powinien mieć swoją szansę wykazanie się , jeśli chodzi o kryteria przyjmowania to np. u nas nie ma kosmicznych wymagań które zamykały by drzwi przed nowymi graczami , u nas wymaga się jedynie przestrzegania REGULAMINU i tyle jeśli sie ktoś nie stosuje to kick .
Mortifer napisał(a):
A i jeszcze jedno, albo zróbcie sobie demokracje, albo nie wpierdzielajcie sie Elce do rządów, bo sukces ma wielu ojców ale porażka tylko jednego. Wiec jak cos robi, to niech bedzie na nią, przynajmniej bedzie wiadome kogo chwalic albo kogo opieprzyc.

W socu zawsze ostateczną decyzję powinien podejmować założyciel ,pozostali członkowie mogą ewentualnie zgłaszać swoje uwagi .
To tyle z mojej strony :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 11:22 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
tylko widzisz raddim, zlozycieli jest dwoch, a general jeden, wiec sytuacja wyglada nastepujaco, Muti, jak mu przyjdzie ochota to wpada (zalozyciel - pomyslodawca) robi ....zawieruche, roznego rodzaju, raz konstruktywna, raz nie, i robi wypad....
kilku osobom, w tym mnie oczywiscie, zaczyna to przeszkadzac....

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 12:04 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
No i właśnie tutaj jest pies pogrzebany ,bo jeśli jest dwóch bosów którzy nie mogą się ze sobą dogadać to soc długo nie pożyje ,już miałem taką sytuację heh

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 12:48 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Hym... takiego problemu nie mialem :P Bo jak kogos wywalilem to przewaznie juz na dobre, chyba ze z powodu chwilowej nie aktywnosci. W tej sprawie musi zmienic swoje zachowanie Mutak, albo trwa z klanem na dobre i na zle albo niech szuka szczescia gdzie indziej. I tez decyzja Eli, czy bedzie telerowac cos takiego. Ja sie nie mieszam w to bo to wasza prywatna sprawa.

Ostatnio tez zalozył ktos od was temat "co z colonelem"... IMO czym mniej osob sprawujacych wladze tym lepiej, bo jak juz pisalem nie wiadomo potem kto zawalił. Po 2 jak sobie wyobrazacie sytuacje "ja degraduje avatara xxx, a matre dzien pozniej go awansuje". Jesli juz sie zdecydujecie na paru colonelów to radze nie podwazac decyzji kolegi, bo rozpetacie wojne ze hohoho.

IMO general + 2-3 colonelów wystarczy, captainowie to trzon socu nie do ruszenia a reszta w miare mozliwosci albo dolaczy do captainów, albo zostanie gdzie jest, albo dostanie kopa.

Tworzenie cadetów sobie wybijcie z głowy, bo soc wam sie rozpadnie w pare godzin. Jestescie w tej komfortowej sytuacji ze ludzie do was chca dolaczac, wiec korzystajcie z tego ;) Szukajcie bratnich dusz, a reszta sie nie przejmujcie.

Zeby nie bylo ze w MW jest tak idealnie to przyznam ze u nas problemem sa wspólne hunty, tylko na spontana umiemy gdzies sie zebrac bo jak zaczniemy to dluzej organizowac to zawsze cos nie wypala :( Drugi ból to ze duzo osob mieszka w roznych czesciach kraju albo za granica i o spotkanie przy piwku trudno... A to by poprawiło znajomosc. Ale moze sie uda niebawem...

powodzenia ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 14:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Ło Boże, zaraz tu z Mutaka Hitler wyjdzie..

Mortifer napisał(a):
W Wilkach postawiliśmy na 2 rzeczy: aktywnosc i staż w socu, sa osoby które teraz nie graja, ale z socu nie wylecą, bo dużo z klanem przeszly. Ale recruit jak gra sporadycznie, albo nie zglosi wyjazdu chodzby na tydzien dostaje kopa.

O to,to ;)

Raddim napisał(a):
No i właśnie tutaj jest pies pogrzebany ,bo jeśli jest dwóch bosów którzy nie mogą się ze sobą dogadać to soc długo nie pożyje ,już miałem taką sytuację heh

Ale tu nie ma takiej sytuacji :P

Martre napisał(a):
Muti, jak mu przyjdzie ochota to wpada (zalozyciel - pomyslodawca) robi ....zawieruche

zrobil mala zawieruche (a raczej pomyslal, bo przeciez jeszcze nic nie zrobil) z pewnego powodu. Ale przeciez juz ustalilismy ze nic nie robimy bez konsultowania sie, wiec po co sie tak stresowac ;)

Mortifer napisał(a):
IMO general + 2-3 colonelów wystarczy, captainowie to trzon socu nie do ruszenia a reszta w miare mozliwosci albo dolaczy do captainów, albo zostanie gdzie jest, albo dostanie kopa.

mhm
Mortifer napisał(a):
Tworzenie cadetów sobie wybijcie z głowy, bo soc wam sie rozpadnie w pare godzin.

To Kubens potraktuj jako moja odpowiedz ;)
Mortifer napisał(a):
Jestescie w tej komfortowej sytuacji ze ludzie do was chca dolaczac, wiec korzystajcie z tego ;) Szukajcie bratnich dusz, a reszta sie nie przejmujcie.

Ale tu chodzilo tylko o to, jakie ustalic zasady przyjmowania, zeby potem nie wykopywac wszystkich ;) Mi mimo wszystko nie pasuje przyjmowanie ludzi,ktorzy dopiero co zaczeli, soc nie nazywa sie E H A (ktory zostal stworzony specjalnie w tym celu),ale Kingsajz. Osoba przed przyjeciem musi udowodnic ze jest do rzeczy, oczywiscie, ale i ze troche juz grala, nie rzuci tego po 2 tygodniach. A ja nie zamierzam pilnowac, ile kto gra :P
Dochodzi tez fakt, ze mniej wiecej ''trzon'' juz mamy, i nie kazdemu musi sie podobac naplyw ciagle nowych ludzi. Dlatego trzeba zaostrzyc selekcje.Finito ;)
Pomysl jakistam mam,ale to na soc chat lepiej. Przeszkadza mi troche, ze tu wszyscy moga czytac :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Wrz 2007, 12:37 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Nick w grze: Northberg
Elanor napisał(a):
Przeszkadza mi troche, ze tu wszyscy moga czytac :D

Myślałem o założeniu naszego forum, ale imho to głupie, nikt oprócz mnie i ciebie nie będzie tam zaglądał :)

Skanerin napisał(a):
-fakt, że nie ma w socu ludzi o mniejsze randze niż "Sergeant"

Podjąłem taką decyzję po długiej dyskusji na soc czacie jako najbardziej sprawiedliwą i bezproblemową. Ludzie mający "Sergeant" stanowią trzon o którym pisał Mort i nie powinni być wywalani za nieaktywność. Nowi dla rozróżnienia powinni mieć niższą range (i mają, nie naginaj faktów skan :P ) i dostać sereganta po miesiącu, dwóch.

Skanerin napisał(a):
-fakt, że nowo przyjmowani nie są w jakikolwiek sposób weryfikowani. Wystarczy po prostu złożyć aplikację i już. A to sux, ponieważ jeśli każdy może nosić przy nicku napis "Kingsajz", to znaczy, że SOC się nie szanuje ;p

Mamy zapis w regulaminie mówiący o dążeniu do równowagi pomiędzy doświadczonymi graczami i nowymi, oraz o nieprzyjmowaniu nowych jeżeli tej równowagi nie będzie. Skoro mamy przeświadczenie że źle się dzieje, to czas po prostu wprowadzić ten punkt w życie i nie przyjmować nowych graczy przez jakiś czas (nowych w sensie nowych w grze).

To tyle odemnie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Wrz 2007, 12:43 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Northberg napisał(a):
Ludzie mający "Sergeant" stanowią trzon o którym pisał Mort i nie powinni być wywalani za nieaktywność.Nowi dla rozróżnienia powinni mieć niższą range (i mają, nie naginaj faktów skan :P ) i dostać sereganta po miesiącu, dwóch.

l0l... Gdy pisałem tego posta, było tak jak napisałem... Teraz natomiast tylko 2 osoby mają taką rangę...how quick.. ;]

P.Swoją drogą mało liczny ten trzon...juz nie mówiąc o tym, że:

1)1 osoba z tego trzonu dołączyła do SOCu tydzień temu (to a propo "miesiąca, dwóch")
2)2 osoba to nawet nie wiem kto to :0 (edit: teraz już wiem kto to...chociaż nie wiadomo jak dostał serga ;0)

[center]--==EDIT==--[/center]

A jeśli już przywołujesz regulamin, to...

regulamin napisał(a):
Awanse.
Każdy nowy członek zaraz po przyjęciu otrzymuje rangę "Recruit". Awans na wyższy stopień jest czysto uznaniowy i zależy od subiektywnej oceny Generała naszego socu po ewentualnej konsultacji z innymi członkami Kingsajzu.

ZASADY AWANSOW

Przyjecia do socu (Recruit)
minimum 95 hp i 6 miesiecy stażu w grze.W przypadku nowoprzybylego ''okres probny'' - moze zostac usuniety bez podania przyczyny :)

Private
100 hp, min. 40 w jednym z attributes, min. tydzien stazu w socu

Sergeant
110 hp, min. 50 w jednym z attributes,min. miesiac stazu w socu

Captain
120 hp, min. 60 w jednym z attributes, porzadniejszy armor (neme/ghost/podobny)

Colonel
140 hp , min. 65 w jednym z attributes, armor pixie/goblin/zwykle poluje bez ;D

WTF, że tak zapytam nieśmiało...?

Dodam następny punkt pt "nie podoba mi się"

Na stronie w regulaminie jest burdel polegający na tym, że różne punkty się wzajemnie wykluczają...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Wrz 2007, 13:47 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Co do regulaminu, to już poprawiłem, była to pozostałość po nieudanym eksperymencie z wprowadzeniem zasad awansów.

Co do osób o których piszesz to nie wiem kim są i czym zasłużyli na szybki awans, jak wiesz nie było mnie miesiąc ale staram się wszystko nadrobić :) Zresztą o wszystkim i tak decyduje Ela, nie podważajmy jej decyzji, no i w momencie gdy ich awansowała nie było jeszcze propozycji o dwumiesięcznym okresie przedseregantowym. Niech teraz się ustosunkuje do propozycji i myślę że w przyszłości już wszystko będzie klarowne ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Wrz 2007, 13:53 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Northberg napisał(a):
Co do osób o których piszesz to nie wiem kim są i czym zasłużyli na szybki awans, jak wiesz nie było mnie miesiąc ale staram się wszystko nadrobić :) Zresztą o wszystkim i tak decyduje Ela

Dude, właśnie problem polega na tym, że ani ty, ani Ela nie orientujecie się co, kto i dlaczego. I dlatego właśnie awanse latają(-ły) jak kto chce (bo kliknąć może każdy z wyższą rangą), przyjmowani są(/byli) ludzie jak leci (bo kolega kolegi kolegów...)

A ty po tygodniu istnienia tematu wyskakujesz mi z "nie-naginaniem-faktów" O_o

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Wrz 2007, 14:26 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Heh nie było mnie miesiąc, czytam zaległe posty i wyrażam swoje zdanie, nie zaprzeczam że w momencie gdy pisałeś posta było tak jak mówisz, nie zaprzeczam też że teraz nie jest idealnie, czym samym przepraszam cię za pomówienie o "naginanie faktów" :). Zresztą z tego co pamiętam, też miałeś dłuższą przerwę, powinieneś więc mnie zrozumieć.

Co do zarzutu, że nikt nic nie wie, tymi postami i rozmową staram się właśnie wszystko ogarnąć i podać jakieś lekarstwo na zły stan rzeczy, którym są według mnie propozycje podane wyżej.

Jeśli chodzi o przyczyny, to uważam siebie za niewinnego, nigdy nie dawałem nikomu awansu (nie licząc epizodu gdy byłem generałem), nikogo nie degradowałem, wywalałem i nie przyjmowałem do socu, pozostawiając decyzję Eli. Żeby nie było jednak, że zwalam całą odpowiedzialność na nią, stanę w jej obronie jeśli chodzi o przyjęcia do socu. Po każdej nowej aplikacji, przepisuje ją na soc czat i pyta się wszystkich obecnych o opinię. Przy wszystkich aplikacjach przy których byłem nie było żadnego sprzeciwu, sam z pewnością byłeś kiedyś tego świadkiem i mogłeś się wtedy nie zgadzać.

Jeszcze raz przeprasza za "naginanie faktów" :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Wrz 2007, 17:51 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Heh, to byly moje poczatki jako generala ( w ogole soc byl zalozony ''dla jaj'' ;0), wiec bylam nieco za miekka w przyjmowaniu aplikacji. Teraz sie to zmienilo,mam nadzieje.
Sa wymagania i jest okres probny, jak ktos nawali, wylatuje i tyle. (Z czy bez mozliwosci powrotu? jak myslicie..?)
Skanerin napisał(a):
1)1 osoba z tego trzonu dołączyła do SOCu tydzień temu (to a propo "miesiąca, dwóch")

A to jest samowola pewnej osoby i musze sie jej zapytac,o co chodzilo.
Skanerin napisał(a):
2)2 osoba to nawet nie wiem kto to :0 (edit: teraz już wiem kto to...chociaż nie wiadomo jak dostał serga ;0)

A tu nie wiem,o kim mowisz :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Paź 2007, 08:40 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
Mortifer napisał(a):

W Wilkach postawiliśmy na 2 rzeczy: aktywnosc i staż w socu, sa osoby które teraz nie graja, ale z socu nie wylecą, bo dużo z klanem przeszly. Ale recruit jak gra sporadycznie, albo nie zglosi wyjazdu chodzby na tydzien dostaje kopa.

soc to przede wszystkim ludzie, a nie cyferki, jeśli kilku z nas wyjeżdża za granicę i nie ma tam dostepu do netu to nie przestaje być naszym kolegą, tym bardziej jeśli ktoś kto leci na koniec świata bronić interesów Polski :)

Kingsajz to jak wiemy soc założony "dla jaj" i pewnie z tego bierze się luźna atmosfera, pewnie nie każdemu ona odpowiada, ludzie lubią trochę porządku w życiu, ale jestem pewien, że tak wyjątkowy soc przetrwa jeszcze wiele lat, bo nie każdy lubi wpasować się w sztywne ramy :)

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości

Panel
Skocz do: