Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2006, 13:15 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Tak myślę, że być może znalazłem jak wygląda granica sweatowania.
Otóż liczę wszystkie widoczne skille jakie mam od jakiegoś czasu, w tym i sweat gathering. Mam go dzisiaj na poziomie 177 i właśnie został zablokowany. Natomiast SUMA wszystkich skilli jakie mam wynosi 9962+"te niewidoczne". Myślę, że granica sweatowania może być właśnie na tym poziomie - 9.999 sumy wszystkich skilli. Z tego wynikało by, że suma moich "niewidocznych" skilli wynosi około 48 - co może być dosyć sensowne.
Tych, co jeszcze sweatują zachęcam do sprawdzenia sumy skilli - tabelka jest tu http://pe.atrzy.com/skill-x.xls (nie uwzględnia beauty bo niedawno dodane - jak ktoś nie "upiększał" to dodaje sobie 4 do sumy, bo tyle powinien mieć).

KtoÅ› sobie policzy?

BTW. tabelka to dosyć wygodna metoda do obserwacji co się dzieje i jak w zależności od działań :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2006, 14:04 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Nadia napisał(a):
nie tworzcie nowych teorii, ktore juz dawno ktos wymyslil za was :D cieszcie sie tym tworem bez szukania dziury w calym :-)

Amen! ;)

Abyss -miałem ponad 50k sumę skilli i nadal mogłem sweatować.
Nawet nie wiem czy teraz też mogę - bo nie raz miałem to zablokowane
a później znów mogłem...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2006, 15:33 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Hmmm...

No ja też miałem zablokowane, mniej więcej rok temu, przy 89 sweat gathering.
Dzisiaj zetknąłem się z jeszcze innym pomysłem, że gathering jest blokowany gdy następuje duży przyrost skili w jakimś okresie. Czyli np. za kolejne dwa miesiące być może będę mógł dalej sweatować (teoretycznie, to i tak były ostatnie sweatowania z zaplanowanych :) ) .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2006, 15:48 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: CzF
kiedys sie blokolowalo przy 110 w sweat gathering przy braku innych skilli, im wiecej miales skilli tym blokowalo sie wczesniej. Po jakims czasie podwyzszyli granice do 2xx (drogi sweat, uberzy plakali) i tak samo im wiecej skilli tym blokuje sie wczesniej. tyle.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2006, 12:43 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 118
Society: Kingsajz
Nick w grze: Bulber Boo Zembula
Gdy doszedłem do 207 lev w SG zablokowało mi dalszy rozwój

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2006, 13:59 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
gathering blokuje się w momencie przekroczenia pewnego poziomu będącego wynikiem stosunku ogólnej liczby skill points do liczby skill points w gathering :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2006, 22:39 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Ile można na ten sam temat pisać. Sweatujesz dopóki możesz. Jeśli zmarnowałeś kase ze sprzedaży sweat... to albo wegetujesz albo zaczynasz wpłacać. Proste. Żadna teoria tego nie zmieni choćbym nie wiem jak się starali.

btw. Abbyss ile Ty juz grasz... a ciagle jesteÅ› na poziomie sweatowania... no comments.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2006, 23:13 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Garth napisał(a):
btw. Abbyss ile Ty juz grasz... a ciagle jesteÅ› na poziomie sweatowania... no comments.

Ej, bez takich proszę. Ja też jeszcze mogę sweatować. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2006, 12:09 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
teamt faktycznie nudnawy sięrobi, ale jeśli chodzi o Abyss, to widać, że ma swój pomysł na PE i nie jest to tylko sweat jak u bardzo wielu innych, nie oceniajmy człowieka za szybko ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: