Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 14:42 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
Juz za 10min nie wytrzymam :P ale chamstkwo kazdy powinnien dostaac taki sam prezent! a nie ile jest zaagazowany w entropie (ile wplacil ? ) albo jakie masz skille bo hight skille maja w dupie prezenty :) chyba ze plakaty beda dawac xD
sorry za slowa
Dostalem obrus :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 16:14 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 0
Ja tez dostalem jakis "obrazek" ,ktory moge se "placnac" w domku...hic.
Swoja droga ,dlaczego nie wprowadzili opcji "NO THANKS" tylko "OK",przy komunikacie o "gif'cie" ?
Jak dla mnie ( zaczynajacego gre w PE) to taki gift...to jest? no wlasnie co to jest?
Pomyslcie,jakbyscie dostali g....o w prezencie w realu ,albo innej grze mmropg?To co sie robi z "darczynca"?
Moim zdaniem lepiej aby go nie bylo.Musze sie zastanowic , czy warto kontynuowac przygode z PE

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 16:19 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Society: Poltropia
lol ... tylko tyle powiem ...

Dostaliście prezent ... nie podoba się? To wsadźcie go do tt. A co myśleliście? Mod fap czy imp.MKII?

... muszę się zastanowić czy kontynuować... - chyba Cię troszkę pop.... jeżeli od tego jaki dostaniesz prezent uzależniasz czy grać dalej ... to po prostu powodzenia.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 16:27 
powiem tyle: o lol, wiecie co wstyd. jedyna gra gdzie dostaje sie cos a raczej kazdy coś dostaje od producenta gry a wam sie nie podoba, to niegrajcie i już, według mnie to miłe że coś daja, rok temu prezenty były kiczowate, jakieś kwiatki to był syf lol ale nikt nie narzekał raczej 8)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 16:31 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
nie no ludzie nie podoba się to wy(..)dalać :P ja dostałem obrusik :) aha zbugowana jest opcja trade gdy chciałem zobaczyć co dostali inni to po kilku sec miałem ctd przynajmniej tak się dzieje na rig-u. Prawdopodobnie 3 prezenty to max.

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 16:35 
Hoh...ja także jakiś obrazeczek dostałem :>, e tam kwiatek z rok temu był lepszy, przynajmniej mogłem go sobie potrzymać w ręku a tak co ja biedny z tym obrazkiem zrobie? Gdzie kolwiek będę go chciał sobie obejrzeć poza inventory to zaraz ktoś może mi go zakosić :P Będzie trzeba kupić sobie mieszkanie w końcu:>.
A Ci co wpłacali to co dostali? Właśnie te obrusy? Czy wszystko było losowe?
Rayner napisał(a):
a juz myslalem ze jakies ubranko :D

Bez kitu....ja też wpierw tak pomyślałem :>

Ostatnio edytowany przez Gaweł, 19 Gru 2005, 16:40, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 16:36 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 109
Society: ZOMO
Nick w grze: Daniel Rayner Szymanski
EDO napisał(a):
Ja tez dostalem jakis "obrazek" ,ktory moge se "placnac" w domku...hic.
Swoja droga ,dlaczego nie wprowadzili opcji "NO THANKS" tylko "OK",przy komunikacie o "gif'cie" ?
Jak dla mnie ( zaczynajacego gre w PE) to taki gift...to jest? no wlasnie co to jest?
Pomyslcie,jakbyscie dostali g....o w prezencie w realu ,albo innej grze mmropg?To co sie robi z "darczynca"?
Moim zdaniem lepiej aby go nie bylo.Musze sie zastanowic , czy warto kontynuowac przygode z PE

LOL :shock: :D prezent to prezent, mialbyc symboliczny a nie 1000 PEDow... to i tak jest jedyna gra ktora cos daje z okazji swiat itp... wiec nie ma co wybrzydzac

[ Dodano: Pon 19 Gru, 2005 ]
tez dostalem obrazeczek : ) "Christmas Cloth"

a juz myslalem ze jakies ubranko :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 17:06 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm...to po kolei chyba zaczne ,bo widze ,ze wsadzilem kij w mrowisko he he

Najpierw dla PioHaw .." dostaliscie prezent...nie podoba sie.." Jasne .sztuka dawania prezentow to jest SZTUKA...jak ktos nie potrafi tego robic , to niech sie nie zabiera zaa to he he.Rozumowanie jest proste, jak Ciebie szanuje(jako gracza) ,to daje Ci prezent/upominek/gift etc.A jak mi na Tobie nie zalezy , to "olewka" ,albo nic Ci nie dam ,albo cos bezuzytecznego.

Do ;LEVEL ..." jedyna gra ,gdzie dostaje sie cos od producenta..." hm...gralem w rozne gry mmropg...milo pamietam UO...(choinki w miescie ;gifty od devsow w plecaku i to przemyslane,jak miales domek to drzewko albo inne wyposazenie etc" to samo w EQ ; tez w DAOC...takze calkowicie sie z toba nie zgadzam...

Do:MarO "...nie podoba sie to w.......c.." ten jezyk,ktorym sie poslugujesz nie pasuje mi
jezeli nie podoba ci sie moje zdanie ( a forum sluzy do wyrazenia swego zdania,popartego argumentami) to vice versa he he

Ostatnio edytowany przez EDO, 19 Gru 2005, 17:23, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 17:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Ehh w d*** by sobie wsadzili te obrazki, loot pool by zwiekszyli a nie wiecznie okradaja ludzi. Dzis mialem najgorsze polowanie w historii takich g******** lootow to nigdy nie mialem, p********* zlodzieje !! Nawet polowa kosztow mi sie nie zwroclia !!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 18:01 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 112
Society: Freelancer :P
tssss kedzior, mi sie nie zwraca polowa kosztow w polowie polowan =]
a ja dostalem obrus i... swiecznik :P
tez mi sie zeszloroczne kwiatki bardziej podobaly :) w lapie mozna sobie potrzymac, a obrazka na twarz nie moge zalozyc ;/ :):)

Ostatnio edytowany przez HELLutek, 20 Gru 2005, 07:42, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 18:12 
EDO napisał(a):
Rozumowanie jest proste, jak Ciebie szanuje(jako gracza) ,to daje Ci prezent/upominek/gift etc.A jak mi na Tobie nie zalezy , to "olewka" ,albo nic Ci nie dam ,albo cos bezuzytecznego.

co powinno być takim "prezentem/upominkiem/gift`em" w/g Ciebie? jakaś uber broń? dobry armorek? no fakt...mogli by dać każdemu po części shadowa pzynajmniej...albo jakąś dobrą broń, za którą niektórzy przed świętami płacili grube pieniądze.

w każdym razie jeśli Ci się nie podoba mozesz to co dosałeś (czyli prezent/upominek/gift) położyć na ziemi, napewno ten kto go znajdzie będzie bardziej zadowolony.

i ostatnia sprawa...nikt nie zmusza nikogo z Nas do "męczenia się od świąt do świąt z nadzieją na lepszy prezent".

Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 18:20 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
Ja tam sie ciesze z prezentow :pokłony: :taniec:
-cloth,
-advent candlestick,
-star :twisted:

btw niech tylko dorwe te nowe moby w zasieg mojego celownika :snajper:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 18:36 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 98
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Fanthom
A ja w sumie dostałem 16 obrusów (otworzę restauracje :D ) i 2 świeczniki. Co dziwne mój avatar noob, który tylko sweatował dostał też świecznik tak jak inny avatar wpłacający i troche wyskilowany hmm... ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 18:36 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
To sa moje 3cie swieta w PE i 3ci prezent.
Dostalem to co Radas i rowniez jestem zadowolony.

EDO - sprecyzuj moze co by cie zadowolilo, tak z ciekawosci pytam.
Tu wszystko ma wartosc - chocby rynkowa. Ja osobiscie sobie nie zycze
aby wplacane przeze mnie pieniadze rozdawac nowoprzybylym ktorzy
"sie zastanowia" czy grac.

Prezenty zawsze stanowily symbol i byly milym gestem od MA.
Pociesz sie, ze za 3 lata sprzedasz ten obrus z zyskiem (to nie jest "obrazek").
Twoja reakcja na prezent - spowodowala taka oto reakcje czytelnikow - nie dziw sie.
Ja doskonale rozumiem MarO i jego dosadnosc. Masz swietny debiut na forum...

Jeszcze co do wymienionych przez ciebie gier z prezentami: - z ilu z nich wyplaciles realne pieniadze ? (to tak celem zwrocenia uwagi na roznice miedzy PE a tym co wymieniles).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 18:54 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Rayner napisałem do MA że nazwałeś ich piękny obrus obrazkiem:P

EDO: W tej grze jest prawdziwa kasa - można wpłącać i wypłacać czego w UO i EQ nie ma. Więc nie dziw się że tam dostałes cos przydatnego. Chociaż nawet wspomniałeś że dostałeś drzewko do domu czy coś takiego - tu bardzo wielu graczy ma dom i obróz czy świeczka się im przyda jeśli będą chcieli zrobić wigilię dla soca. To raz., a dwa to to że tu jak dostaniesz obrus to jest już coś! Bo kiedyś ten obrus sprzedasz i koncząc grac będziesz mógł wypłacić tą kwotę za którą go sprzedałes.
Więc nie mów "Jak dla mnie ( zaczynajacego gre w PE) to taki gift...to jest? no wlasnie co to jest?" bo kiedyś Ci się przyda jeśli nadal będziesz grał bo przecież jak ktoś da komuś "coś" to ten odrazu konczy grać.
I jeszcze jedno:
"Swoja droga ,dlaczego nie wprowadzili opcji "NO THANKS" tylko "OK",przy komunikacie o "gif'cie" ? "

Bo jak dajÄ… to bierz!

Co do prezentów - też podobały mi się bardziej te z zeszłego roku ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 18:59 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 112
Society: Freelancer :P
Co do sprzedazy prezentow to swieta racja... za pare miesiecy juz bedziesz w stanie je sprzedac...
wystarczy spojrzec na aukcje, kwiatki po pare ped sie sprzedaja ;P
swoj jeden oddalem pewnej avatarce, a drugi chcialo kupic pare osob, ale nie oddaje mojego szczesliwego (ale chyba nie w tym VU ^.^) amuletu ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 20:51 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Ateush-Hm...co chcialbym dostac?, po pierwsze nie jestem taki "greedy" jak MA. Jak myslicie nie milo by dostac cos nietypowego w tej grze? np: dla noooba .... ( a moze i dla veterana tez), jakis " instrumencik" z np. z jednym charge ( i pozniej juz nie do uzycia) do "safe point"? To jeden z przykladow ,ktory...wymaga pracy i myslenia ze strony devsow, ale oni chyba na to nie maja czasu he he. A dlaczego to...juz odpowiedz sobie sam:)

Odnosnie wyplacania z PE....czy tez innych gierek.Ja tam nie wierze w darmowe gry,wszedzie placilem abonament i gralem ( i wymagalem) , a w PE widze ze sie placi ( o wiele wiecej niz abonament he he) , a wymagac nie ma od kogo ( czytaj ..support enigmatyczny; zadnego GM'a widocznego lub nie ,online)

Marciol..obrusu nie sprzedam..bo wyrzucilem ( zachowalem sie jak w realu, smieci wyrzucam do kosza). A co do '...jak daja to bierz..." , kazdy z nas ma swoje podejscie ,do dawania i brania he he, takze nie skorzystam z Twojej rady.Bardziej mi sie podoba dewiza Grzesiuka " boso ale w ostrogach"

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 21:15 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
EDO PE jest całkowicie darmowa... na samym początku stary dobry kolega z cafe poradził mi abym udał się na oil-rig... i siedze tam aż do dziś :D .

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 21:46 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Instrumencik z jednym charge... jednorazowa gitara ? ;)
2 lata temu byly fajerwerki - chyba ze 100 charge mialy.

Skoro nie jestes taki "greedy" jak MA - okaz to robiac nietypowe
prezenty tysiacom graczy. Napewno sie uciesza.
W realu prezenty przynosi ci Mikolaj ?
Zrozum, ze nie moga i nie dadza niczego praktycznego.
PE to nie tylko gra - to virtualny swiat z realna waluta.
Jesli bedziesz na to patrzyl jak na inne gry - nie zrozumiesz i nie polubisz.

Co do wplat do PE - w tym roku wplacilem 20$ - (nie musialem tego robic).
A jesli zechcialbym sprzedac wszystko i wyplacic - przekroczyloby to
ilosc wszystkich moich wplat 3 krotnie.
Wiec nie porownuj tego do abonamentu ktory musisz bulic niezaleznie czy
grasz 1h w miesiacu czy nonstop. A jak gra sie znudzi zostajesz z niczym.
Tu nie ma zadnego obowiazku wplacania -do ciebie nalezy decyzja co i jak tu zrobisz.

Zreszta - nie widze sensu do przekonywania cie do PE
- swoje juz stwierdziles dostajac cos za darmo czego wcale nie musiales dostac
(i jak widze nie powinienes). Na twoim miejscu - zrezygnowalbym z gry
w koncu lepiej "boso ale w ostrogach".

Edit: polecam ten post (ktory bardziej by do tego watku pasowal).

Ostatnio edytowany przez ateush, 19 Gru 2005, 22:04, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 22:02 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny
Nick w grze: Shein
Siemka:)

Nie widze powodu tych kłutni, dostaliscie za darmo (co naprawde zadko sie tutaj zadarza) i sie jeszcze narzeka? a to ze sie dostało "obrusik" ma byc powodem zaprzestania grania? to po porstu śmieszne:P jesli masz takie podejście do tego to lepiej od razu skończ.

I w tym ze Ci "bardzej zawansowani" dostali coś innego? lepszego? nie widze problemu, rok temu było tak samo ale po porstu nie było to wyraźnie napisane.

Swoją droga te obrusy są nawet ładne:P (szkoda ze nie mam gdzie go powiesić:))

I własnie PE to nie jest zwykła gra, czy w zwykła gre da sie grac po kilka lat? I własnie to ze jest tutaj realna waluta daje specjalny klimat cos niepowtarzalnego:)

pozdrawiam:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 22:38 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Wiecie co ? Ma wcale nie musial robic wam prezentu i to jest z jegom storny bardzo mile a czego sie spodziewaliscie ? NO wiem ze to niejest za bardzo uzyteczne ale mile wprowadzenie w swieta . Co prawda w tamtym roku byly lepsze ale ma dawac co rok to samo ? Naprawde czy w innych grach online cos dostajecie na swieta ? lepiej zeby nic nie dawal MA i by nikt sie nie klucil ani nawet o tym nie mowil .
Milo z ich strony i ja sie bardzo ciesze ze pamietal o kazdym graczu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 23:10 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Nby fajnie że dali ale dla graczy z dolnej półki którzy nie mają domku/apartamentu/czegoś gdzie mozn użyć ten prezent - to pozostawia pewien niesmak... Choćby ów kwiatek zeszłoroczny możnabyło trzymać w ręce a z tym nic. trochę taki przencik na siłe i bez celu - ot żeby dać.

A co do braku wartości to się Wać mylisz - już widziałem w PA gocia który kupował wszustkie świąteczne fanty po 5 ped od sztuki. :) ale to nieładnie przezenty sprzedawać :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 23:28 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
a ja obrusik przez przypadek wsadziłem do tt :cry:
kupie obrus :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 00:35 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Ale dyskusja.. ;)

Ja w tym roku zostałem lepiej obdarowany niz 1 rok temu bo dostałem full complet prezentów :) Ale mi sie przyjemnie zrobilo.. Wiec był to obrus (ladny pejzaz), fajny świecznik :) i gwiazde. Akurat pasuje do mieszkanka :) A prezenty i tak byly bardzo przemyslane.. moze ktos sie skusi i kupi apartament?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 00:39 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Mnie zastanawia coÅ› innego...
ateush napisał(a):
w tym roku wplacilem 20$

Ati, według jakiego kalendarza ty żyjesz? W gregoriańskim nowy rok się zacznie za 12 dni...
zdradź tajemnicę, w jaki sposób przeżyłeś cały rok mając tylko... 200 PED :/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 01:16 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
ahh te n00bki ... :evil: myślą że wiedzą wszystko najlepiej ... pograjcie sobie lepiej w mega-lamersko-dziecinnego gniota ala Tibia ... tam macie wszystko za frajer i na luzie ...

btw, ja z moich fantów świątecznych jestem zadowolony :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 09:11 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
ahh ekipa z MA mogła się bardziej postarać nie ukrywam jednak dobrze że i coś dali chociaż lepiej zeby dali np. strój mikołaja czy coś takiego.... Najlepszym prezentem byly by eventy różne bo najwięcej radości płynie ze wspólnej zabawy a taki świecznik to postoji se i może małą satysfakcja jest no ale....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 09:19 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2005
hellfasy napisał(a):
ahh ekipa z MA mogła się bardziej postarać nie ukrywam jednak dobrze że i coś dali chociaż lepiej zeby dali np. strój mikołaja czy coś takiego.... Najlepszym prezentem byly by eventy różne bo najwięcej radości płynie ze wspólnej zabawy a taki świecznik to postoji se i może małą satysfakcja jest no ale....

A jak mamusia kupi Ci pod choinkę bluzkę, to mówisz jej "fajnie, że coś kupiłaś, ale mogłaś kupić mi samochód osobowy, bo do niego się mieści więcej osób i można się nim barwić razem, a z tego jest więcej frajdy"? Mówisz tak? Nie, cieszysz się, bo dostałeś bluzkę od mamusi w prezencie. Tutaj też dostałeś prezent, qwa!

Strój Mikołaja? Od dawna ludzie w takich chodzą. Obruska świątecznego, świecznika tak właśnie wyglądającego i gwiazdki NIDGY nie było w grze, oni zrobili to specjalnie na święta. Pomyśl zatem, że dostałeś laurkę. Już pasuje? Luzdie tylko potrafią narzekać, czudzego wysiłku nikt nie zauważa...

MA dało nam kolejny prezent... PE po polsku...
http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=8739152874

LOL

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 10:16 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Hej :)

Sądząc po niektórych wypowiedziach nownoprzybyłych ... musimy przetrwać nalot nielotów. Sprzedaż asteroidy przyciągnęła trochę nietrafionych osób ale same się wykruszą i znów będzie można powiedzieć, iż w tą grę grają ludzie zdrowo myślący.

Proponuję zamknąć topic.

PioHaw

P.S.

Do niektórych: do niezobaczenia za rok.

P.H.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 10:29 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Możliwe, że przez prezenty typu obrus, obraz MA chce wpłynąć na graczy aby "zaopatrzyli" się w apartamenty. "kurcze mam obrus/obraz ale nie mam co z tym zrobić, musiałbym mieć mieszkanko..." możliwe, że "pare" osób zakupi apartamenty wiedząc, że "czegoś" im brakuje ;)

do EDO, ciekawe czy w RL też robisz coś takiego jak "no thanks" przy przyjmowaniu wszelakich prezentów. Pewnie mówisz rodzinie "wyrywać mi z tym gównem". Raczej wątpie, prędzej zaciskasz zęby i mówisz "dziękuje", a później wrzucasz niechciany prezent do szafy... jak się nie podoba to wrzuć te prezenty na dno storage.

do Kedzior, wpłaciłeś coś, że mowisz "złodzieje". Nawet jeśli wpłaciłeś to przez analogie do kasyna, przegrywasz w kasynie i mówisz "złodzieje" ??

Nawet nie będe polemizował (jeśli ktoś będzie ripostował moją wypowiedź) bo to nie miejsce na to (temat/treść topika).

Ostatnio edytowany przez Garth, 20 Gru 2005, 10:57, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 10:41 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
A wiecei ze mowienie na kogos zlodziej bez dodwodow jest karalne?...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 11:56 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
fac napisał(a):
Mnie zastanawia coÅ› innego...
ateush napisał(a):
w tym roku wplacilem 20$

Ati, według jakiego kalendarza ty żyjesz? W gregoriańskim nowy rok się zacznie za 12 dni...
zdradź tajemnicę, w jaki sposób przeżyłeś cały rok mając tylko... 200 PED :/

A czy ja napisalem, ze przezylem majac tylko 200 ped ? 8)
Napisalem ile wplacilem do gry w tym roku. A gram juz grubo ponad 2 lata.
I ten rok (zwlaszcza koncowka) byl dla mnie w PE wyjatkowo dobry.
I chyba w zwiazku z takim milym koncem roku - wplace kolejne 10$ - bo gra mi sie
podoba a nie dlatego, ze musze lub potrzebuje.

Sie offtopic robi :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 12:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
i to kto uczestniczy w tym offtopic! :/

fac napisał(a):
MA dało nam kolejny prezent... PE po polsku...
http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=8739152874

Hmm sprzedawanie tej gry na ebay jest troszke.. nielegalne? Koles pobiera opłate za czas, który poświecił na sciągniecie? :> I ani słowa na temat ze jest to Online.. lol, no co za przygłup az mnie krew zalewa jak widze takie osoby, ciekawe czy dałoby sie go jakos namierzyc.. :)

A prezenty sa bardzo fajne, koniec kropka! Nie zrobione na odwal sie tylko widac ze pomysleli i sie postarali. Ten obrazek na obrusie to chyba bedzie Minopolis w śniegu (przynajmniej tak wspólnie doszlismy ;)) ale moze to tez byc inne miasto. W ogole niepotrzebna dyskusja sie robi ;/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2005, 12:44 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Hej :)

Dlatego proponuję zamknąć już ten topic ;)

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości

Panel
Skocz do: