Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2014, 14:41 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Witam!

Ostatnio zalogowałem się do tego pradawnego zjadacza pieniędzy, bo była kolejka na serwery wowa ( ͡° ͜ʖ ͡°), sprzedałem swoje ciuszki w barwach narodowych ( ͡° ʖ̯ ͡°), zarobiłem trochę pedów na szybkim handlu na aukcji i przez te parę chwil bycia zalogowanym parę rzeczy wpadło mi w oko...

Mianowicie, po pierwsze, najmniej ważne: Czemu mój avatar ma ciągle otwarte usta, jakby był ciągle czymś zdziwiony/upośledzony?

Po drugie, bardziej ważne: Na kanale Rookie, ktoś wstawił bekona ( o wartości TT chyba ze 3 pedy (!?!?) ) i pytał się, do czego to służy... Otrzymał odpowiedź, że przyzywa statek i zaczyna rołbat myszyn.
OK, "świetnie!"- pomyślałem- " Jeszcze istnieją bekony! Jest co robić w tym smutnym świecie". Ale ktoś na moje parę słów na czacie odpowiedział " They're not like the old ones" ... Hmmm.... Markup na aukcji również spadł... o co chodzi?!

No i przechodzimy do sedna:
Czy ktoś z was, moi kochani forumowicze ( ͡º ͜ʖ͡º), orientuje się, jak wyglądają w dzisiejszych paczach popularne niegdyś "bekony"? Bardzo mnie to interesuje, bo chętnie wybrałbym się na takie coś.

I po ostatnie: Czy ktoś z Kanwo mógłby się do mnie odezwać tutaj, lub na PM i powiedzieć, czy ktokolwiek jeszcze od nas gra? Widziałem może jedną czy dwie osoby z mojego FL, które były zalogowane, ale nie bardzo potrafiłem skojarzyć nick z jakąkolwiek rozmową ( od razu za to przepraszam, jeżeli ktoś z nich to przeczyta :P), a na czacie socowym nikt się nie odzywał :|.

No i pytanie do ogółu: Czy jest jakiś polski, aktywny soc?

Bardzo by mnie bolała zmiana soca, ale chyba mój dawny soc przestał zaglądać do gry :cry:. Taka piękna nazwa! Tak wspaniali ludzie! Tyle momentów szczęścia! ( ͡° ʖ̯ ͡°). No nic :P trzeba znaleźć wasz odpowiednik w WoWie :<

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lis 2014, 02:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Odpowiem Ci, Pypku, bo smęcisz na shoucie! :D
michalpypek napisał(a):

Ostatnio zalogowałem się do tego pradawnego zjadacza pieniędzy

xD
michalpypek napisał(a):
Mianowicie, po pierwsze, najmniej ważne: Czemu mój avatar ma ciągle otwarte usta, jakby był ciągle czymś zdziwiony/upośledzony?

Ponoć wprowadzili teraz taka opcję, że upodabniają avatary do ludzkich odpowiedników.
michalpypek napisał(a):
[/b]Czy ktoś z was, moi kochani forumowicze ( ͡º ͜ʖ͡º), orientuje się, jak wyglądają w dzisiejszych paczach popularne niegdyś "bekony"? Bardzo mnie to interesuje, bo chętnie wybrałbym się na takie coś.

A też ciekawa jestem ;) W internecie ciężko zorientować się, czy aktualne info, czy przedawnione.

michalpypek napisał(a):
chyba mój dawny soc przestał zaglądać do gry :cry:. Taka piękna nazwa! Tak wspaniali ludzie! Tyle momentów szczęścia! ( ͡° ʖ̯ ͡°). No nic :P trzeba znaleźć wasz odpowiednik w WoWie :<

A co oznacza nazwa? :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lis 2014, 11:34 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
starego bekonu niestety juz nie ma, a szkoda
teraz to jest instancja ktora przechodzi sie z punktu A do punkt B, zwykle samemu
co do socow, jest ciagle kilka aktywnych;)
jest tez kanal, dla uzyszkodnikow z naszej pieknej krainy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2015, 17:49 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2010
HP: 88
Society: Task Force
Martre ofc odpowiada w taki sposób, że mógłby milczeć - twój stan wiedzy się nie zmienił.

na czacie wpisz:
/join #polska
to jest kanał, który zastąpi ci soc, jeśli go nie chcesz zmieniać, a jeśli zechcesz, to na tym kanale też najdziesz przedstawicieli któregoś z aktywnych.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2015, 10:55 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2015
Dzięki za info z kanałem - przyda się

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości

Panel
Skocz do: