Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2012, 19:49 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2012
Witam! To mój pierwszy post.

Mam problem z logowaniem. Kiedy próbuję się zalogować to pisze (już dobrze nie pamiętam, ale chodziło o coś takiego) :
"Błąd logowania, spróbuj ponownie. Jeżeli problem będzie się powtarzać to skontaktuj się z supportem".

Wcześniej grałem normalnie tylko, że się ściągały mapy, więc mogłem chodzić tylko po początkowej mapie.

Potem weszła ta aktualizacja 12.5.4 i na początku nie działało, bo była przerwa techniczna. Ale to nie działa do teraz! Próbowałem logować się na innym koncie i przy wyłączonym firewallu, ale bez skutku.

Z poważaniem, wasz szanowny użytkownik z wielkim problemem.

PS : Stworzyłem 3. postać i działa. Chyba chodzi o to, że jak się nie steleportuje przez kilka dni to konto jest zdeaktywowane.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 13:23 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
chyba nie chodzi o zadne steleportowanie, poza tym z tworzeniem kilku postaci, szczegolnie na fikcyjnych danych bym uwazal, mozesz kiedys zalowac ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 18:41 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2012
Jedna postać była mojej siostry. Mam pytane, bo tego nie znalazłem w regulaminie przy tworzeniu postaci : Czy mogą grać dwie postacie na jednym adresie IP?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 19:08 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Jedno konto na jednÄ… osobÄ™. IP teoretycznie nie ma znaczenia.

W Entropii nie ma czegoÅ› takiego jak dowolne "postacie".
Tworzysz jedno konto, podajesz prawdziwe dane i masz tylko jednego avatara.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 19:11 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
piotrwalkusz1 napisał(a):
Jedna postać była mojej siostry. Mam pytane, bo tego nie znalazłem w regulaminie przy tworzeniu postaci : Czy mogą grać dwie postacie na jednym adresie IP?

mogą, ale w razie czego MA może poprosić o dostarczenie dokumentów potwierdzających, że Twoja postać jest Twoja, a siostry siostry

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości

Panel
Skocz do: