Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2010, 13:12 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam,
Czy ktoś może mi wyjaśnić bo nie rozumiem dlaczego w dzisiejszej wersji statystyk dla improved EWE EP-21 na przykład (bo takich nieścisłości widziałem więcej ale nie posiadam screenów niestety)

822

nie ma mojej aukcji która zakończyła się dnia 18.05.2008 po przez BO TT+14,5k (wg aktualnych statystyk najwyższa oferta to lekko ponad +12k - kłamstwo) !?

823

Jeśli MA celowo usuwa takie rzeczy to powiedzcie mi szczerze co w tej grze nie jest naciągane?
Mojego impa kupił duch tak btw. więc on jest światkiem powyższego i może to potwierdzić.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2010, 13:41 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Support case wysłany?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2010, 13:51 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
jeszcze nie, ale zanim to zrobię puszcze to samo na EF... to są jaja jakieś - to nie jest pojedynczy przypadek (ale nie mam jak udowodnić tego - screeny warto robić qwa)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2010, 14:01 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Zaniżanie markupu.... o takie świństwo ich nie podejrzewałem :D

// W zakamarkach mojej pamięci jest info ze skrajnie duże oferty nie sa uwzględniane w markupie w celu zapobiegnięcia manipulacją cenowym. Tak mi się jakoś kojarzy, ze to podobnie jak w skokach narciarskich jest i skrajne odpadają. :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2010, 16:50 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
a to przypadkiem nie jest średnia ?
ze jak 2 osoby szpredaly w tym samym dniu za 14000 i za 10000 to masz średnia 12000

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2010, 21:02 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Mortifer napisał(a):
// W zakamarkach mojej pamięci jest info ze skrajnie duże oferty nie sa uwzględniane w markupie w celu zapobiegnięcia manipulacją cenowym. Tak mi się jakoś kojarzy, ze to podobnie jak w skokach narciarskich jest i skrajne odpadają. :D

sa uwzgledniane wszystkie oferty

tytanick napisał(a):
a to przypadkiem nie jest średnia ?
ze jak 2 osoby szpredaly w tym samym dniu za 14000 i za 10000 to masz średnia 12000

dokladnie tak jest

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2010, 22:12 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
no to nie doszukujcie sie spisku ze strony MA , bo MA nikogo nie oszukuje ! :D

prędzej se obczajcie stronkę :)
http://test-wyborczy.pl/

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2010, 22:31 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
tytanick napisał(a):
no to nie doszukujcie sie spisku ze strony MA , bo MA nikogo nie oszukuje ! :D

tylko zauwaz ze na wykresie nie ma uwzglednionej aukcji XII o wartosci 14k

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2010, 14:20 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
no sam sie zgodziles ze oni podają średnią wielkość, więc skoro masz ilośćsprzedarzy w tym czasie 2-3 sztuki, wiec jak on sprzedal za 14k , ktos inny za 2k i jeszcze ktos inny za 5k to jaka jest średnia ? srednia bedzie niska wiec nie ma jak zeby pokazalo na wykresie kreseczkę ktora sięga do 14k skoro średnia bedzie niższa ????
czy ja czegoÅ› nie widzÄ™ czego co wy widzicie ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2010, 14:33 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 0
Society: FoFW
Możę się mylę ale kiedyś ktoś mi wspominał ze chyba sprzedaże z bayoutów i ordersów nie są rejestrowane w tych charakterystykach.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2010, 16:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
po sprzedaży za BO +14,5K transakcja była w statystykach na 100% (screena nie mam - ale ona była, osobiście sprawdzałem z ciekawości jak to wpłynie wtedy na cenę)

właśnie, że nie może być to średnia bo wykres w końcu byłby pozbawionych wysokich sprzedaży, a my tu widzimy, że był wzrost i spadek (zobaczcie sobie historię sprzedaży adj V1 np - tam jeszcze są te wysokie sprzedaże - ciekawe kiedy znikną :D)... zaznaczam, że takie braki zauważyłem nie tylko w tym impie EP-21 ale screenów aby udowodnić nie mam dlatego nawet nie będę ich przytaczał. proponuję robić screeny ;) by potem porównać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2010, 16:17 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Wysyłaj suppa Mutak i zamieść odpowiedź na forum, bo jak na razie same domysły w tym temacie widzę. Niech MA się wypowie w tej sprawie to będziemy mogli oceniać czy snuć jakieś teorie, a może konkretnymi argumentami wyjaśnią całą sytuację.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2010, 17:44 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Tytanick: srednia ze sprzedazy jest pokazywana jako wartosc MU dziennego/tygodniowego/..., natomiast na wykresie (wg mnie) powinien byc pik na 14k

wasooth: raczej sa, wez pod uwage, ze np. wiekszosc oresow jest kupowana wlasnie z orderow i przez BO

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2010, 19:55 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
zacznijcie obserwować najpierw to >> kliknij mnie

ciekawe co z tego wyniknie lol

na razie widać jak ludzie tam błyszczą inteligencją :D szok...

mam poczekać dzień by statystyki się zaktualizowały :D bo nie trwa to minute czy dwie ROOOFL :) czasami kilka godzin ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Cze 2010, 13:04 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
Society: Ex Cons
Nick w grze: shogomad shoti 1st
to samo zauważyłem z częsciami proterona, z tym że znikneły te które kupiłem wyjątkowo tanio a zaostały te zawyżające MU. Efekt jest taki że tydzień temu za semi rarke eyes lu neck płąciłem 900 ped a teraz 1200 nawet. Z zebami jest jeszcze gorzej...100 ped wyskok w tydzień na prawie 200 i jeszcze mnie niektórzy outbidują :0

różnica na pierwszy rzut oka mała, ale jak trezba bedzie zebów 100 albo neckbonów 20 to w skali całego DNA uzbiera sie z tego kilkanaście - kilkadziesiąt K peds wiecej mojego depo i fee dla MA

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Cze 2010, 13:22 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
a screeny masz? Jeśli tak to dawaj tu i tam na ef... uje posrane robią wszystko pod siebie... aby dla nich było lepiej, przesadzają na maksa już złodzieje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Cze 2010, 15:22 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
Society: Ex Cons
Nick w grze: shogomad shoti 1st
mam tylko moje notatki co kiedy kupiłem , screeny aktualnego MU. W sumie niedpoatrywałem w tym czegoś specjalnego dopuki nie wspomniałeś tego swojego EP21, dziwiło mnie to tylko troche. Wiec teoretycznie żadnego twardego dowodu nie mam.

A tych partsów DNA tak dużo nie idzie, wiec na 1 misiecznym wykresie widać każdą transakcje z osobna (bo widze że na EF jakiś einstein sie przyczepił że tam u ciebie jest tylko 130 pixeli miejsca a transakcji było wiecej )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Cze 2010, 15:27 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
nie czytałem na EF co kto jak komentował... ale czy on próbuje wmówić, że screen spreparowany jest? ROFL
Przecież screen na którym brakuje transakcji jest do wglądu w grze rofl, wystarczy odwiedzić statystyki dla tego itemu :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Cze 2010, 18:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
XII napisał(a):
nie czytałem na EF co kto jak komentował... ale czy on próbuje wmówić, że screen spreparowany jest? ROFL
Przecież screen na którym brakuje transakcji jest do wglądu w grze rofl, wystarczy odwiedzić statystyki dla tego itemu :D

nie nie nie, gosc pisal o tym, ze bylo wiecej transakcji niz sie moze zmiescic na wykresie, dlatego zostaly one usrednione i nie widac tego piku na 14k

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Cze 2010, 20:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
picuÅ› bajer mutak frajer ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości

Panel
Skocz do: