Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 16:56 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 0
Society: EF.pl
Nie chce mi sie tlumaczyc, bo troche zmeczony jestem, wiec od razu zapraszam na
http://www.entropiagateway.com/2009/08/ ... ouncement/

Ze swojej strony dodam, ze na poczatku nie bedzie to za bardzo grywalne...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 17:02 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Az mi sie wierzy nie chce w to co czytam :D Juz sie doczekac nie moge :P

Ostatnio edytowany przez Kedzior 10 Sie 2009, 17:51, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 17:15 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
hmmm..

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 17:26 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 161
Society: Kingsajz
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Nie wierzę, jest szansa, że pogram sobie na moim złomie.

Hm, a skąd Ty to wziąłeś Kędzior ? Bo coś nie mogę znaleźć

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 17:52 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Leon napisał(a):
Nie wierzę, jest szansa, że pogram sobie na moim złomie.

Hm, a skąd Ty to wziąłeś Kędzior ? Bo coś nie mogę znaleźć

Wlasnie sie dowiedzialem ze to sa jednak te stare. Marco napisal na ef ze nowe wymagania sa podane na ich stronie, ale teraz napisal ze jednak nie zdazyli tego updatowac. Typowe :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 17:53 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
Powiedzcie mi, czy jest sens grać w EU, mając za priorytet zabicie czasu/zabawę? Ostatnimi czasy grając priorytetem było całodzienne siedzenie na sweat farmach i zbieranie buteleczek. Czytając newsy widzę że VU 10 zbliża się do wydania, CryEngine i te sprawy, ja prawdę mówiąc gdzieś mam grafikę, EU było by fantastyczne, gdyby do czegoś można było dojść bez tysięcy zielonych.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 18:02 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
Minimum Requirements

Internet Connection: ADSL or better
Operating System: Windows XP or Vista
Computer Processor: 1.7 GHz Intel P4 or AMD Athlon XP 1700+
Computer Memory: 1024 MB RAM or more
Graphics Card (with latest drivers): NVIDIA GeForce 6000 series or higher / ATI Radeon R300 Series (96xx or higher)
DirectX: Version 9.0c
Sound Device: Direct X compatible sound device
Screen Resolution: 1024 x 768 pixels
Hard Drive Space: 10 GB of free space

Recommended Requirements

Computer Processor: Intel Core duo or AMD Athlon 64 X2 Series or better.
Computer Memory: 2048 MB RAM or more
Graphics Card (with latest drivers): NVIDIA GeForce 8800 Series or higher / ATI Radeon 2900 series or better. Graphics Card that supports Shader 3.0 or higher

Optimal Requirements

Computer Processor: Intel I7 / AMD Phenom II
Computer Memory: 4096 MB RAM or more
Graphics Card (with latest drivers): NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870 or better.

Special notes
SLI and Crossfire are supported.
64 Bit OS is recommended to make use of the memory, please make sure that the SLI / CF drivers are available for Windows 64 Bit OS.

To są te poprawne

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 18:06 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Z tymi optimal to ostro przesadzili.

Taki komp kosztuje 5k....

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 18:36 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Kedzior, a odpalałeś Crysisa na średnio-wysokich ustawieniach w dużej rozdzielczości? :P

Co do ogłoszenia: HUH! :mrgreen: Ekscytacja sięga zenitu. :)
Zaraz wrzucę tłumaczenie.

Z ostatniej chwili, drobne wyjaśnienie od Marco w sprawie "Drugiej Złotej Ery" Calypso. Padło pytanie na EF.com czy przypadkiem nie będzie tak, że wypadnie tylko kilka unikalnych itemków. Nasz guru odpowiedział, że przewidziane jest ponad 1k przedmiotów, w tym także kilka "Modified FAP's SGA edition"! :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 18:46 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Oo, CryEng wejdzie akurat w moje 20-ste urodziny :P

Z moim paroletnim kompem zalapuje sie akurat na minimalne wymagania ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 18:48 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Powinni jeszcze dorzucić Windows 7 do listy wspieranych systemów (bo o linuxach to ju8ż nie marzę) - nowa wersja to nowe sprzęty, upgrade itp. - a to łatwo pociąga za sobą instalację systemu "od początku". IMO Windows 7 ma szansę zagościć na większości upgrade'owanych poważniej sprzętów - a powinien być zauważalnie szybszy od visty i xp'ka.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 19:13 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
no prosze :)

serwery od 17tego stana calkowice do czasu uruchomienia CE2? tzn. czy stan przy ich wlaczeniu bedzie taki sam jak przy wylaczeniu, chodzi mi np. o aukcje ;) trzeba jakis biznesplan opracowac ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 19:14 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Elanor napisał(a):
Oo, CryEng wejdzie akurat w moje 20-ste urodziny :P
A ja będę biegał po nowym Calypso jeszcze jako nastolatek. ;)

abyss napisał(a):
Powinni jeszcze dorzucić Windows 7 do listy wspieranych systemów
Windows 7 jeszcze nie został wydany nie ma więc powodu żeby MA się wyrywało do przodu i technicznie wspierała użytkowników korzystających z wersji testowej systemu. :)

JIIIS napisał(a):
serwery od 17tego stana calkowice do czasu uruchomienia CE2? tzn. czy stan przy ich wlaczeniu bedzie taki sam jak przy wylaczeniu, chodzi mi np. o aukcje ;)
Tak, zostaną wyłączone. Aukcje zostaną wstrzymane (słowa Marco).

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 20:12 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
no to pobawimy sie w betatesterow ;)
swoja droga to MA powinien wziasc przyklad z M$ i wprowadzic jakies bonusy dla zglaszajacych bledy

7 to zoptymalizowana Vista i w sumie jak obsluguje Viste to z 7 tez sobie poradzi

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 21:35 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Mam nadzieję, że z W7 sobie poradzi - bo podobno bywają programy które nie chodzą (jakieś popularne video-playery podobno).

Jeżeli nam zależy na "świeżym mięsku" ;) w E.U. to warto by pomyśleć o opracowaniu jakiegoś dobrego materiału o naszej polskiej społeczności i same grze i wrzuceniu tego /już po uruchomieniu i wstępnym zdebugowaniu VU10/ na popularne fora związane z mocniejszym sprzętem jak chociażby pclab.pl/hdtv.com.pl, rozrywka /PEB.pl/, gry /chociażby stalker.pl/ i inne na których jest przykładowo dział "inne gry/komputery/itd".
Kiedy szukałem EU to nie widać jej WCALE po tego typu forach - ludzie zwyczajnie jej nie znają. Prawie każdy łazi po jakichś forach - nie tylko polskojęzycznych. Fajnie by było, jakby EU nie tylko zmieniła szatę grafioczną - ale i odżyła :)
Kto ma ochotę trochę w tym pomóc, ma trochę doświadczenia w innych grach (ja nie za dużo w mmorpg'ach) niech pisze na priv'a.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 21:45 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
No to ładnie, chyba sie doczekaliśmy. Z moim kompem ładuje sie w minimalne wymagania tak jak Ela. 4GB to dużo trzeba będzie sciągnąć softa do torrenta bo czuje że normalną drogą to będzie koszmar.
:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 21:56 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Garwen napisał(a):
4GB to dużo trzeba będzie sciągnąć softa do torrenta bo czuje że normalną drogą to będzie koszmar.
:)

10.000 x 4 GB, zeby im sie serwery nie popalily :D

@abyss: jak na razie to nawet nie bylo chetnych, zeby odswiezyc poradniki do EU, wiec moze by lepiej wlasnie od tego zaczac, a poza tym to nie wiem, czy to moralne namawiac do hazardu, jk ;) ale pomysl dobry, i mozna kiedys nad nim pomyslec, o ile beda chetni poswiecic chwilke na to

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2009, 23:53 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
hmmmmm ... cykl dnia i nocy. ciekawe czy to bedzie zgodnie czasem MA. I ciekawe czy bedzie mozna zlotowac unl latarki za tt+10k :D
Patrząc na ustawienia optymalne zacząłem się niemiłośiernie śmiać :D - oni to powinni nazwać maxywamlne a nie "optymalne" - no mniejsza z tym
Taka rada dla mających średnie kompy (tzn np 8800gt i core 2 duo) , bo cie co maja slabe to wszystk ona minimum walną i będa jakos grac. Jezeli chodzi o tą grupe ze średnimi kompami to weźcie dajcie sobie wszystko na maxa albo medium, ale koniecznie WYŁĄCZCIE shadowy i shadery dajcie na mniejsze - to są dwie najbardziej pochłaniające obliczenia rzeczy (tak sobie crysisa uruchomilem - wszystko max procz shacdowow i shaderow i na vsyncu śmigało mi 60 fps na 1600x1200)
Jak wydadza juz 10.0 to bede siedizał z godzine i ustawial opcje jak najlepiej pod wzgledem wygladu i wydajnosci :)

No bardzo ciekawi mnie co sie stanie z aukcjami :D czy czas bedzie sobie biegł :P
Trzeba najelpiej wystawic tak aukcje zeby sie skonczyly przed tą czarną dziurą MindArku ;D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 07:49 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
trzeba tego torrenta VU10 postawic na polskich trackerach, to bedzie niezla okazja do promocji EU ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 09:10 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
tytanick napisał(a):
hmmmmm ... cykl dnia i nocy. ciekawe czy to bedzie zgodnie czasem MA.

O ile mnie pamięć nie myli była mowa o 2 godzinnych porach dnia - czyli doba w grze to 4h czasu realnego.
Imho aby zachować grywalność noc mogłaby byc krótsza od dnia... Ale jak to będzie dowiemy się w po VU 10.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 10:38 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
jak bedzie noc/dzien to pojawia sie noktowizory oraz mozliwe se skille czy jakowes implanty ulatwiajace widzenie w nocy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 11:24 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 143
Society: RED LEGION
raczej zrobi się trochę ciemniej i nic poza tym

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 11:58 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
mnie tak naprawde interesuje, kiedy beda otwarte nowe planety... :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 12:12 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
tytanick napisał(a):
hmmmmm ... cykl dnia i nocy. ciekawe czy to bedzie zgodnie czasem MA. I ciekawe czy bedzie mozna zlotowac unl latarki za tt+10k :D

Latarki będą unl, tylko baterie będą (L) pewnie :) A póżniej dadzą akumulatorki unl i ładowarki w tt,
już oni coś wymyślą :)

Też pewnie bede kombinował z opcjami bo mam CoreDuo 1.8 Ghz i karte gf8500.
Pamięci 1 GB, troche mało musze chyba dokupić....
A najlepiej to kupić kompa. :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 13:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Giray napisał(a):
jak bedzie noc/dzien to pojawia sie noktowizory oraz mozliwe se skille czy jakowes implanty ulatwiajace widzenie w nocy

za duzo roboty dla Mindarka, musza sobie teraz pare miesiecy odpoczac ;) ale zmniejszenie skutecznosci trafien w nocy do 50% juz da sie latwo zrobic :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 14:00 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Kilka dodatkowych informacji jakie podał Marco a nie znalazły się w oficjalnym komunikacie:
- aukcje będą wstrzymane na czas aktualizacji tak samo jak pożyczki w bankach,
- nie wymienione w harmonogramie systemy (np. taming) pojawią się później w bliżej nieokreślonym czasie. Nie wiedzą jeszcze czy dostosować te ze starej wersji czy stworzyć na nowo,
- w VU 10 będziemy mieli stary system tworzenia avatarów który pod CE2 wygląda znacznie lepiej niż dotychczas. Jednak zmiana tego systemu również nastąpi ale nie wcześniej jak w 2010 roku,
- na pytanie czy na nowo trzeba będzie zdobywać teleporty Marco odpowiedział, będą zmiany w tym temacie ale szczegóły dopiero w FAQ podczas wprowadzania VU 10,
- systemów nie wymienionych w harmonogramie aktualizacji po prostu nie będzie do czasu ich wprowadzenia (sweat, dung),
- mamy tydzień na podziwianie "starego calypso" - czas na robienie pamiątkowych screenów i filmów ;)
- Druga Złota Era potrwa co najmniej miesiąc i jej data rozpoczęcia zostanie ogłoszona (nie rozpocznie się automatycznie z VU 10),
- na razie nie potrafią przewidzieć czasu wyłączenia serwerów na czas aktualizacji,
- podczas ewentualnego tworzenia na nowo swojej postaci będziemy mieli możliwość skorzystać ze wszystkich dostępnych w systemie możliwości np. fryzur. Nie tylko z tych podstawowych,
- nie mogą podać szczegółów nt statystyk nowych itemów do zdobycia w Drugiej Złotej Erze - ale niektóre będą najlepsze z dotychczasowych. Słowo "unikalne" zostało użyte niezbyt fortunnie -chodzi raczej o przedmioty do zdobycia tylko przez pewien czas a nie jedyne w grze. Gracz na każdym poziomie i w każdej profesji będzie miał szansę na ich zdobycie,
- system dnia i nocy będzie nowością i być może za czas jakiś będzie zmieniony i dostosowany do życzeń użytkowników.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 16:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Co do teleportów... obawiam się, że będą płatne :D jak widzimy za dużo szczegółów w tej sprawie Marco nam nie ujawnił... "Druga złota era..." unikalne, do zdobycia w tym czasie itemy... najlepsze od dotychczasowych... każdy będzie miał szansę... - zapewne równą <- tu mam największe wątpliwości - 99% stawiam na to, że "znani" zostaną obłowieni nowymi gratami :) a my szaraki będziemy za nie płacić o ile nas będzie na nie stać lub czy w ogóle będziemy je chcieli... Co do reszty nie mam zastrzeżeń, czas odpalenia serwerów może się jedynie przedłużyć w czasie... tydzień, 2 tygodnie, miesiąc...?

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 16:38 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
XII nie zapeszaj, wszystkie teleporty płatne?? Co do przedmiotów to niestety pewnie tak będzie ze największe
szanse będą mieli "znani".
Czasem przy VU wyłaczali servery na pare godzin i już ludzie płakali że długo, ciekawe jak to będzie, jak wyłaczą na 2 tygodnie... :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 17:17 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Jestem jak najbardziej za opłatami za korzystanie Teleportów.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 18:55 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
MarO napisał(a):
Jestem jak najbardziej za opłatami za korzystanie Teleportów.

To płać :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 20:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
...ja tylko jeszcze od siebie dodam, że taki update, tj. tak bardzo wyczekiwany przez graczy jest jak najbardziej dobrym momentem by wprowadzić kilka aczkolwiek korzystnych dla twórców udogodnień :) między innymi pomyślałem o teleportach, ale nie wykluczone, że MA pozmienia dużo dużo więcej np. wysyłanie PMów też płatne ;) tak jak jest w EVE np. A swoją drogą ja wiem czemu MarO chciałby mieć płatne tpki :) to na pewno znacznie zatrzymałoby szybkie kursowanie między miastami :) a być może za tym pójdzie jakaś różnica w cenach towarów między jakimiś lokacjami ?? :) kto wie :D zależne to będzie od opłat oczywiście... W sumie fajną rzeczą byłaby różnica w cenach miedzy planetami :) ... tak cichaczem sądzę, że MA zmieni statsy każdej rzeczy w grze (itemy, moby... itd) oczywiście na naszą niekorzyść, a dlaczego by nie :) będziemy tak oczarowani ce2, że na takie "drobne kosmetyczne" sprawy, "poprawiające grę" ;) nie będziemy zwracać uwagi przynajmniej na samym początku kiedy to będziemy w trakcie drugiej złotej ery ;) ...nie ma co ukrywać to już nie będzie stara entropia ani ta nowsza... to będzie zupełnie nowa gra - której jak na ironię nie znamy... :)

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 20:14 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
e tam złota era, byłaby chyba gdyby wrócili do ceny za wystawke na aukcji 1 ped ;) a tak uber itemy i tak tylko z desplatórów będą lecieć a my małe żuczki dostaniemy co najwyżej fapa 28 hehe pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2009, 20:51 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
Proste, Star, bait czy inny blackhawk nie beda moze plakac ze zajebiste ath z samego oilu dostali.

Podejrzewam, ze "przypadkowi" ludzie dostana nowe unique shity typu ozdoby i inne ręczniki, natomiast fapy, bronie itp, przypadną "odpowiednim" graczom, ktorzy sprzedadza to w pizdu i wyplacą kasę. Czego kompletnie nie rozumiem ze strony MA.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 00:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
ateush napisał(a):
- systemów nie wymienionych w harmonogramie aktualizacji po prostu nie będzie do czasu ich wprowadzenia (sweat, dung)

hm, to jest dosc istotna informacja, nie bedzie mozna sweatowac?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 01:02 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
no i dobrze. Skonczcie z tym sweatowaniem, już można sie pożygać od tego potu. Idzcie zaróbcie i wpłacajcie kase ! - to będą lepsze looty :D

No to teraz sie zacznie tracenie kasy bo będą slabe looty + bugi klienta + bugi servera .... hmmm co jeszcze :D
Do tego oczywiście dojdą lagi bo oczywiscie w MA nie ma admina zeby limitowac ruch udp ludzi grających i osobno sciagających updejta. nie bo po co ???? niech im polaguje - więcej stracą bo nie będą trafiać :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 09:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
tytanick napisał(a):
no i dobrze. Skonczcie z tym sweatowaniem, już można sie pożygać od tego potu. Idzcie zaróbcie i wpłacajcie kase ! - to będą lepsze looty :D

ja nie sweatuje :P natomiast, czy sweat bedzie, czy nie bedzie jest to bardzo wazna biznesowa informacja, ja sobie przy maszynie poradze, a Ty bedziesz dymal na piechote jak sie ME skonczy :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 11:04 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
wymyśle taką maszyne która przerabia dunga na ME i po sprawie ;D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 11:06 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
W 10.0 nie będą działały tp-chipy, dopiero w 10.1, więc może wtedy będzie też sweat.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 11:13 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
no. tylko keidy bedzie 10.1 :D ciekawe za ile miesiecy
tak pozatym patrzcie jaki komp obsłuży na max detalach nasza entropie ;D
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Cry ... 18250.html

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 12:10 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 14:00 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
CvX! napisał(a):
W 10.0 nie będą działały tp-chipy, dopiero w 10.1, więc może wtedy będzie też sweat.

sweat sie pojawi tez w VU10.1 z tego co wyczytalem na EF

moze konkurs kto pierwszy odkryje wszystkie TP? :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 22:11 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
Fajnie znowu bedzie dużo biegania.
Tylko tym razem łatwiej bo mam zbroje, a jak zaczynałem grać to odkrywałem TP jako pomaranczka:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 22:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
zastanawiam sie jak bardzo zmienia kontynenty, bo np. pan i wladca jakiegos LA nie chcialby, zeby jego LA nagle znalazlo sie pol mapy od najblizszego TP :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2009, 23:41 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Myślę, że użyją aktualnych map - ale zmodyfikują je nieco. Po prostu "programowo" tam, gdzie była płaska trawka czy prymitywny krzaczek będziemy mieli bardziej skomplikowane obiekty. Może pozmieniają trochę drobiazgów, dodadzą jakieś smaczki. Mają i tak od metra roboty z nowym engine i planetami - raczej skupią się na ich rozbudowie...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Sie 2009, 10:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
W piątek (jutro) na www.entropiaforum.com może pojawić się "zwiastun" zawartości VU 10 z zachętą do dyskusji aby jeszcze pewne szczegóły dostosować do życzeń użytkowników przed wprowadzeniem VU 10.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Sie 2009, 14:40 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
ateush napisał(a):
W piątek (jutro) na http://www.entropiaforum.com może pojawić się "zwiastun" zawartości VU 10 z zachętą do dyskusji aby jeszcze pewne szczegóły dostosować do życzeń użytkowników przed wprowadzeniem VU 10.

Rychło w czas :) ale lepiej późno niż wcale...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Sie 2009, 16:47 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
duzo tu gadania ale myslenia nie za wiele
MA chciala zdazyc z 10 przed koncem wakacji, wiec jestem na 9%% pewien ze do 1 wrzesnia beda nie tylko przeprowadzone testy serwerow, ale i ukonczony VU 10.1

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Sie 2009, 17:06 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
chcieli rowniez wypuscic to VU juz rok temu. Z nimi nigdy nic nie wiadomo...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Sie 2009, 17:22 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Giray napisał(a):
MA chciala...

Po pierwsze nie pajacuj, a po drugie nie chciała tylko chciał.
MindArk chciała... hahahaha ;)

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Sie 2009, 18:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
XII napisał(a):
Giray napisał(a):
MA chciala...

Zdrów!

moze bylo w domysle "(firma) MindArk chciala", czepiasz sie :D

natomiast co do braku myslenia to sie tez z Giray nie zgodze, na temat wejscia nowej wersji nie mozna myslec, tylko co najwyzej spekulowac :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Sie 2009, 20:39 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
JIIIS napisał(a):
XII napisał(a):

Zdrów!

moze bylo w domysle "(firma) MindArk chciala", czepiasz sie :D

natomiast co do braku myslenia to sie tez z Giray nie zgodze, na temat wejscia nowej wersji nie mozna myslec, tylko co najwyzej spekulowac :P
Nie żebym się czepiał, ale spekulacja też myślenia wymaga ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 09:24 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
my tu gadu gadu a dzis ma sie VU 10 na torrentach pojawic

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 10:08 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
JIIIS napisał(a):
moze bylo w domysle "(firma) MindArk chciala", czepiasz sie...

OMG jakiś Ty cwany :D i spostrzegawczy :D z tym, że ja tam nic takiego nie widzę :) a jak już zaczniesz domyślać się kto coś niby chciał napisać i wymyślać do tego takie rzeczy to ja już sobie wyobrażam jak Ty odbierasz co niektórych wypowiedzi :D ...współczuję, naprawdę :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 12:03 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
XII napisał(a):
JIIIS napisał(a):
moze bylo w domysle "(firma) MindArk chciala", czepiasz sie...

OMG jakiś Ty cwany :D i spostrzegawczy :D z tym, że ja tam nic takiego nie widzę :) a jak już zaczniesz domyślać się kto coś niby chciał napisać i wymyślać do tego takie rzeczy to ja już sobie wyobrażam jak Ty odbierasz co niektórych wypowiedzi :D ...współczuję, naprawdę :)

bez sensu gadasz w tym temacie, szkoda komentowac

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 12:14 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
FAQ:

http://www.entropiaforum.com/forums/min ... eview.html

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 12:38 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
JIIIS napisał(a):
XII napisał(a):

bez sensu gadasz w tym temacie, szkoda komentowac

Dobrze, że ty gadasz z sensem :) zauważ, że 99% (co do tego 1% nie mam pewności bo nie przeczytałem być może :)) twoich wypowiedzi powstało tylko po to by nabić licznik :D nic konkretnego nie wnoszą... no i tak w ogóle piszesz, że bez sensu i nie ma co komentować a komentujesz :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 12:40 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Kedzior napisał(a):

a kiedy i gdzie klient do pobrania? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 12:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Kedzior napisał(a):

w skrocie:
- zamkniecie serwerow: 00:00 UTC, Monday August 17th
- nie ma daty kiedy VU10 bedzie dzialalo
- od dzis mozna sciagac VU z Torrenta, od 17tego pojawi sie tez link w client loaderze
- gra ma szanse dzialac na Win7
- czy bedzie oil rig? bedzie nowe Calypso do eksploracji
- w VU10 beda teleporty, nie bedzie trzeba odkrywac na nowo, niektore zostana usuniete i bycmoze przywrocone w przyszlosci
- TP chipy w VU10.1
- przy rekreaci avatara nie mozna zmienic plci :D
- Second Age zacznie sie nie z VU10 ale pozniej i bedzie trwala min. miesiac
- w SA i tylko w SA bedzie do zdobycia ok. 1000 itemow UL, w kazdej profesji, na kazdym poziomie zaawansowania gracza
- aukcje zatrzymane
- pozyczki w bankach przedluzone
- male niedogodnosci w widoku 3rd Person View
- dokladniejsza mapa (M)
- apartamenty niedostepne w VU10
- terminy wejscia kolejnych VU, nowych planet, rozstrzygniecia konkursu na mobka nieznane :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 12:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
XII napisał(a):
Dobrze, że ty gadasz z sensem :) zauważ, że 99% (co do tego 1% nie mam pewności bo nie przeczytałem być może :)) twoich wypowiedzi powstało tylko po to by nabić licznik :D nic konkretnego nie wnoszą... no i tak w ogóle piszesz, że bez sensu i nie ma co komentować a komentujesz :P

to jest wylacznie Twoje zdanie i chyba grubo sie mylisz, bo umiescilem na tym forum znacznie wiecej pozytecznych informacji niz Twoje "teorie spiskowe" i inne dogadywanie jak w tym temacie, ale mozesz sobie zyc w blogiej nieswiadomosci i tak uwazac, patrzac w miedzyczasie jak mi rosnie licznik postow, postaram sie Ciebie ignorowac, bo szkoda z Toba dyskutowac, pozdr.

EDT: co do twojego pytania patrz post powyzej

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 14:57 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
no ok :D wystrzelaliśmy się po pyskach i styka :P ale to Ty zacząłeś :P nie zapominaj o tym :P

kiedy dadzą torrenta?

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 15:34 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Dodam jeszcze:
-zawartość apartamentów zostanie przeniesiona do specjalnego zasobnika (container box) który otrzymamy od FPC.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 16:37 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Coś nie ma linka do torrenta :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2009, 18:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Garwen napisał(a):
Coś nie ma linka do torrenta :P

jak nie ma :P

http://www.planetcalypso.com/download/

Cytuj:
Entropia Universe Version 10 Software Download

The brand new Entropia Universe Version 10 Software using the CryENGINE2 engine is now available for pre-launch download.

Use the link below to begin downloading via BitTorrent.
Left click on icon and choose "Open with" to start downloading using your default BitTorrent client (if installed).

Download 10.0 Software: http://tracker.cdn.entropiauniverse.com ... 55.torrent
MD5 Checksums for EU Version 10.0 Software: http://www.planetcalypso.com/download/bittorrent-faq/

If you need to install a BitTorrent client or are uncertain of how it works, take a look at the BitTorrent FAQ.

Please note that Entropia Universe Version 9.4 will officially close and no longer be available for login at 00:00 UTC on Monday, August 17th, in preparation for the launch of Version 10, expected to arrive during the following days. Progress updates and latest information will be available at the Planet Calypso website.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Sie 2009, 19:11 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 174
Society: DASK
Nick w grze: Avshara BloodRaven Seraph
Siema

O widzę że nowe VU już lada dzień :shock: . Może w końcu będzie się ciekawiej grało. Przydało by się potracić parę Ped :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Sie 2009, 22:05 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Widzę że stara gwardia też się schodzi ;)
Będzie na pewno ciekawie :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 00:05 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: CDR
Nick w grze: Shaolin Amathera Nightwish
MarO napisał(a):
Widzę że stara gwardia też się schodzi ;)
Będzie na pewno ciekawie :)

Hej :D

moj 2 post przez ostatnie 3 lata chyba :P
Tak jak wy czekam w gotowosci na uruchomienie serverow

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 09:00 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
Ja tez czekam i czekam, ale nie wiem czy sie doczekam :!:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 09:51 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2007
widzę ostre przypadki SDS ale dzięki temu forum się ruszyło :lol:

SDS = Server Downtime Syndrome :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 10:04 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 119
Society: CHlopaki z ferajny
Nick w grze: Jurand
Mogliby juz dzisiaj uruchomić. Te czekanie jest denerwujace. I oby wszystko im dobrze poszło, na tyle by mozna było wejść do gry :) :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 10:40 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2008
Society: BRAK
Nick w grze: raideros raideros QolteC
nie tylko stara gwardia czeka ;P
cale szczescie ze ostatnie czasy ma byl laskawy i dal wygrac 1.3k ;) bedzie z czym zaczac zabawe na nowym engine :D

edit1:

zapomniałem dać zagadke dla was ;P
zgadnijcie kto najbardziej oczekuje na nową wersje :

a)starzy gracze?
b)nowi gracze?
c)MA który bedzie sie dłąwił w pieniążkach za to?:D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 11:10 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2008
Society: Demony Wojny
Nick w grze: Mawgan BiałyWilk zPółnocy
Refleksjo-pytanie dot. edycji avatara:

No nie ukrywam, że trochę nie wiem co zrobić w tej kwestii.
Wygląd avatara chcę pozostawić taki sam, jednak boję się włączyć, CE2 wcześniej siebie nie widząc, bo już mogę wtedy nie mieć szansy wyedytowania swojej twarzy na nowo. A boję się bo nowy system modelowania może mnie, że tak powiem bardzo delikatnie: nie zinterpretować tak jak należy.

Z drugiej strony włączając edytor awatara, czyli korzystając z opcji dla każdego dostępnej, stracę nonbasic kolory oraz włosy, za które za płaciłem i jako nie zbyt majętny kolonista nie chcę płacić drugi raz.

Jakie są Wasze prognozy?

Co do wszelkich teorii spiskowych dot. MA i jego manipulacji światem, to z mojej strony chciałbym tylko mieć pewność co do tego, co tak realnie może MA modyfikować i jak na prawdę loot się zachowuje np na huncie, bo 'tez' postawionych jest wiele.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 11:34 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Mawgan napisał(a):
Z drugiej strony włączając edytor awatara, czyli korzystając z opcji dla każdego dostępnej, stracę nonbasic kolory oraz włosy, za które za płaciłem i jako nie zbyt majętny kolonista nie chcę płacić drugi raz.

Jakie są Wasze prognozy?

Marco zapowiedział, że będą dostępne wszystkie opcje przy tworzeniu avatara - czyli też dotychczas płatne fryzury i kolory.
I obawiam się, że decyzje trzeba będzie podjąć od razu - zachowujemy to co dotychczas lub edytujemy na nowo.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 11:39 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2008
No decyzje na pewno.
Bo po zalogowaniu jak przy nowym avatarze pojawi się ekran edycji i już drugi raz go nie zobaczymy, chyba że wejdzie CryEngin3000 : )

Czyli oznaczało by to, że każdy będzie mógł od razu paradować w nonbasic włosach za które dotychczas trzeba było nie mało płacić? Bez sensu. Chyba, że będą od razu do kupienia w panelu, ale to by oznaczało, że drugi raz zapłacę.
Skoro będą dostępne wszystkie opcje, to trochę fryzjerstwo padnie : (

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 11:55 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Ja to sie chyba zedytuje bo moj avek to prawie nieruszany był przy tworzeniu.
W ogóle dziwna sytuacja. Konto załozyłem w 2006 roku i po wyedytowaniu avka obudziłem sie w PA jako sliczna pomaranczka;) po spędzeniu kilku miesięcy w EU przestałem w to grac na jakies 2 lata.
Po 2 latach znowu przyszła mi ochota posweatowac, zreaktywowałem konto sciągnołem entropie i sie zalogowałem, a tu jeszcze raz opcja edycji avka wskoczyła.. hmm pomyslałem ze moze mi starego avka skasowali albo co .. no nic nie bawiąc sie długo w edycje postanowiłem uruchomic EU. Obudziłem sie gdzies na amatherze na odludziu z beretem pierwszego kolonisty w jakims pstrokatym ubranku ( tak tak zabrali mi moj pomaranczowy uniform i dali jakąś pstrokatą szmatę) z nowym wyglądem ale z tymi samymi skilami i tym samym nikiem avka.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 12:00 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 146
Society: Skill or Die
Qurde to czekanie mnie wykonczy... dzis nawet sie z pracy urwalem majac nadzieje, ze servery odpala. Ach znowu TP runna se zrobie.

Pozdrawiam
Sid

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 12:04 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
will napisał(a):
Ja to sie chyba zedytuje bo moj avek to prawie nieruszany był przy tworzeniu.
W ogóle dziwna sytuacja. Konto załozyłem w 2006 roku i po wyedytowaniu avka obudziłem sie w PA jako sliczna pomaranczka;) po spędzeniu kilku miesięcy w EU przestałem w to grac na jakies 2 lata.
Po 2 latach znowu przyszła mi ochota posweatowac, zreaktywowałem konto sciągnołem entropie i sie zalogowałem, a tu jeszcze raz opcja edycji avka wskoczyła.. hmm pomyslałem ze moze mi starego avka skasowali albo co .. no nic nie bawiąc sie długo w edycje postanowiłem uruchomic EU. Obudziłem sie gdzies na amatherze na odludziu z beretem pierwszego kolonisty w jakims pstrokatym ubranku ( tak tak zabrali mi moj pomaranczowy uniform i dali jakąś pstrokatą szmatę) z nowym wyglądem ale z tymi samymi skilami i tym samym nikiem avka.

W pewnym momencie po upgracie graficznym, byla mozliwosc tworzenia nowego avatara, dlatego wyskoczylo Ci okienko, zeby stworzyc nowego avka... A co do szmaty, to wprowadzili psucie sie ubran i pewnie jak ta szmate wsadzisz do repair terminal i naprawisz to spowrotem otrzymasz pomaranczowy uniform :)

Profil Offline
PostPost został usunięty przez ateush 18 Sie 2009, 12:07.
Powód: Zdublowany post
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 12:07 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Mawgan napisał(a):
Czyli oznaczało by to, że każdy będzie mógł od razu paradować w nonbasic włosach za które dotychczas trzeba było nie mało płacić? Bez sensu. (...)
Skoro będą dostępne wszystkie opcje, to trochę fryzjerstwo padnie : (

Ano tak ma być - już się burzyli fryzjerzy na ef. Wg mnie - nalezy się nam za to czekanie 2 lata na CE2 :P
Fryzjerzy i tak będą mieli napływ nowych klientów.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 12:15 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
...dostęp do wszystkich fryzur za 2 lata czekania??? tylko??? LOL :) ja protestuje !!! na fryzurach mi nie zależy! :)
...nie czaje czemu fryzjerzy lamentują w końcu to jednorazowa swoboda wyboru, kiedyś komuś się znudzi :) no ale nie mi np. :) poza tym fryzjerów zmobilizuje to do skilowania i odblokowywania innych nowych fryzur... zresztą olać to... niech lepiej napiszą kiedy odpalą serwery :D

Zdrów!
Bądźcie Zdrowi! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 12:18 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
fryzjerzy nie maja co sie burzyc :P razem z CE2 dostana nowe fryzury do odblokowania . a przy odbudowie avka bedzie mozna uzyc tylko tych ktore do tej pory byly odblokowane :P... wiec niech sorg i inni rusza dupska i odblokuja wiecej fryzur jak chca miec klientow sprzed CE2 :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 13:36 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2008
A co ma czekanie na CE2 do wynagrodzenia w fryzurach?
Przyjemności kosztują. Jak chcą coś robić to niech mi oddadzą 40ped moje za fryz !

Co do przeszłości i drugiego panel edytora avatara, to fakt - była zmiana graficzna dotycząca samych detali avatarów i noszonych itemów. Wtedy to było jak CE2 właśnie : )

Można gdzieś złożyć petycje o odszkodowanie do MA ? :D

Nic ja idę na browar, nie chce mi się już surfować bez celu.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 13:40 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
na 99% jakbyś napisał do suppa, że jesteś oburzony i poprosiłbyś o zwrot 40 PED zapłaconych za fryz, MA by Ci zwrócił ;) ...z tym, że co do sensu dalszej gry nic obiecać i przewidzieć Ci nie mogę :P

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 14:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
XII napisał(a):
na 99% jakbyś napisał do suppa, że jesteś oburzony i poprosiłbyś o zwrot 40 PED zapłaconych za fryz, MA by Ci zwrócił ;) ...z tym, że co do sensu dalszej gry nic obiecać i przewidzieć Ci nie mogę :P

Zdrów!

Chyba zartujesz nic by mu nie dali :) Juz widze te fale protestow jak by komus zwrocili kase za fryzure ... :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 15:02 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Baku Fazi Fazulec
Tak się spieszyłem do domu, myślałem, że wszyscy już grają, a ja muszę w pracy siedzieć, a tu serwery nadal off :ohh:

Pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 15:42 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 174
Society: DASK
Nick w grze: Avshara BloodRaven Seraph
Jeszcze trochę to potrwa, muszą sprawdzić z 90% rzeczy, potem serw odpalą nagle się okaże że oczywiście o czymś zapomnieli, ktoś nagle zacznie wykorzystywać jakieś bugi (norma :mrgreen: ) . Update czyli coś schrzanią , i znowu update i dopiero po tygodniu czy dwóch będzie normalnie :P

Profil Offline
PostPost został usunięty przez Fazi 18 Sie 2009, 16:04.
Powód: eee... Brzeczyszczykiewicz ;) [pomyłka]
Nie podano
PostWysłany: 18 Sie 2009, 17:25 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Society: Niveus Lupus
Mawgan napisał(a):
A co ma czekanie na CE2 do wynagrodzenia w fryzurach?
Przyjemności kosztują. Jak chcą coś robić to niech mi oddadzą 40ped moje za fryz !

Co do przeszłości i drugiego panel edytora avatara, to fakt - była zmiana graficzna dotycząca samych detali avatarów i noszonych itemów. Wtedy to było jak CE2 właśnie : )

Można gdzieś złożyć petycje o odszkodowanie do MA ? :D

Nic ja idę na browar, nie chce mi się już surfować bez celu.

odpisza ci cos w tym stylu..;)

ty niegodziwcze twoj awek stracil fryza na skutek promieniowania gamma..;)
nie dosc ze ci dupe uratowalismy przed globalna zaglada zadasz od nas 40 ped..;)...
a paragonik masz..?? :mrgreen:

peace;)

Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości

Panel
Skocz do: