Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Lip 2009, 14:58 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Witam ,

Kilka VU temu mieliśmy w Entropi zmiane gui okienek oraz nowe zabezpieczenia dotyczące equipped/lock/busy items.
Zastanawia mnie jak teraz rozwiązana jest sprawa przekroczenia limitu dopuszczalnej ilości przedmiotów w inventory podczas np Craftu.
Czy jest nadal jak kiedyś , że po przekroczniu limitu , przedmiotów nie widać natomiast pojawiają się one gdy zwolnimy troche miejsca ?
A moze jest to teraz jest to zorganizowne w inny sposób ?
Być może ma ktoś inne doświadczenia związane z tematem jak całkowite zniknięcie przedmiotów ?

Zapraszam do dyskusji.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Lip 2009, 15:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Loss_AdKos napisał(a):
Witam ,

Kilka VU temu mieliśmy w Entropi zmiane gui okienek oraz nowe zabezpieczenia dotyczące equipped/lock/busy items.
Zastanawia mnie jak teraz rozwiązana jest sprawa przekroczenia limitu dopuszczalnej ilości przedmiotów w inventory podczas np Craftu.
Czy jest nadal jak kiedyś , że po przekroczniu limitu , przedmiotów nie widać natomiast pojawiają się one gdy zwolnimy troche miejsca ?
A moze jest to teraz jest to zorganizowne w inny sposób ?
Być może ma ktoś inne doświadczenia związane z tematem jak całkowite zniknięcie przedmiotów ?

Zapraszam do dyskusji.

czasem mi sie nie pojawiaja jak mam przekroczony limit a robie np. split, albo jak ze storage wrzuce do kieszeni, a czasem mi sie zdarza, ze jak sie ponownie zaloguje to mam taki burdel w kieszeniach jakby tornado przelecialo, wszystko co bylo ladnie poukladane rozsypane jest w p... :D

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 120 gości

Panel
Skocz do: