Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Gru 2008, 13:14 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Witam ,

Często zdarza się że pocisk wystrzelony z bazuki zatrzymuje się w powietrzu i nie leci dalej .
Zapewne wiele osób posiada takie zdjęcia , a nawet filmy ;-)
Mam ogromną prośbe do wszystkich którzy posiadają takie zdjęcia , filmy lub inne materiały z tym związane ;-)
Proszę o podesłanie mi takich materiałów na PM lub e-mail admin@dyskietka.org
Proszę o nie umieszczanie ich w tym temacie , a podesłanie mi ich w powyższy sposób;-)
InteresujÄ… mnie tylko pociski z broni typu bazuka , nie granatnik ;-)

Pozdrawiam ,
Loss

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Gru 2008, 13:52 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
symulacja do filmiku ? scena lootu pocisku w cel ? nah, MA się nie załapie na to raczej jeśli to to :oops:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Gru 2008, 14:29 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Level napisał(a):
symulacja do filmiku ? scena lootu pocisku w cel ? nah, MA się nie załapie na to raczej jeśli to to :oops:

Chyba masz problemy jesli chodzi o czytanie ze zrozumieniem , chodzi o zdjęcia i filmy o które prosiłem , nic więcej ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Gru 2008, 14:31 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Loss_AdKos napisał(a):
Level napisał(a):

Chyba masz problemy jesli chodzi o czytanie ze zrozumieniem , chodzi o zdjęcia i filmy o które prosiłem , nic więcej ;-)

ja miałem na myśli raczej to, że do czegoś potrzebujesz te zdjęcia/filmy, a domysły do czego w poście napisałem, oj, raczej to nie ja mam problemy z rozumieniem tekstu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Gru 2008, 14:55 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Tak to ty Level masz problemy , nie ja ;-)

Jesli o to chodzi to potrzebuje ich do snu.
Gdy przed pojsciem spać oglądam takie sceny , potem odrazu zasypiam !

Więc jeśli masz coś w tym stylu , to podeślij mi ;-)

PS , Jesli chcesz porozmawiać o tym że nie umiesz znaleść " chłopaka" lub sie wyżalić , to prosze Cię napisz mi PM ale nie rób mi burdelu w temacie.

Pozdrawiam ,
Loss :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Gru 2008, 15:23 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Loss_AdKos napisał(a):
Tak to ty Level masz problemy , nie ja ;-)

jakie problemy ? chciałem odgadnąć na co ci te zdjęcia i filmy, offtopujesz teraz.
Loss_AdKos napisał(a):
Jesli o to chodzi to potrzebuje ich do snu.
Gdy przed pojsciem spać oglądam takie sceny , potem odrazu zasypiam !

Więc jeśli masz coś w tym stylu , to podeślij mi ;-)

dziwne, eh, nie wnikam w twoje projekty.
Loss_AdKos napisał(a):
PS , Jesli chcesz porozmawiać o tym że nie umiesz znaleść " chłopaka" lub sie wyżalić , to prosze Cię napisz mi PM ale nie rób mi burdelu w temacie.

Pozdrawiam ,
Loss :wink:

oj i kto teraz wchodzi na offtopic ? oba posty napisałem na temat, chyba, że ktoś mi dopisuje treść do postów albo jest tam jakaś treść, której nie widzę. Nagle wyskakujesz z obelgą, nieładnie z twojej strony w dodatku bezpodstawnie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Gru 2008, 16:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Loss ja cie prosze, nie chesz nie mow, rob tajemnice. Ale nie rob z nas idiotow.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Gru 2008, 16:17 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Mortifer napisał(a):
Loss ja cie prosze, nie chesz nie mow, rob tajemnice. Ale nie rob z nas idiotow.

Poważnie potrzebuje ich do "zasypiania".
Jednych kręcą baranki , a mnie takie pociski ;-)

Level prosiłem Cię o coś ...

Prosze o wymoderowanie offowych postów ;-)

Pozdrawiam ,
Loss

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Gru 2008, 17:28 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: dmochu
ja wiem po co to lossowi jest on odczyta z tych zdjec loginy i hasla do waszych kont i przejmie nad nimi kontrole lepiej nic mu nie wysylajcie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2008, 22:30 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
lol i po temacie :D loss załatwiony :D

no ja czytając pierwszy post doszedłem do wniosku, że materiał potrzebny jest do filmu konkursowego :D który będzie nakręcony na wzór matrixa :) loss z qmplami chce zrobić "rewolucyjny" materiał i wygrać konkurs :D i ostro trzyma to w tajemnicy :D ja mam taki materiał :P i to w bardzo superowym wydaniu, mianowicie kamerka bardzo płynnie obraca się w okół takiego obiektu - efekt taki, że jakby ten pocisk leciał a szybka kamera leciała razem z nim filmując go zarazem ze wszystkich stron ;) ehmm ten tego, jakby to powiedzieć koszt materiału 40% od wygranej ;) jeśli ma być to hitem sezonu, czy tam głównym elementem filmu ;) dodam, że materiał nagrany jest w rozdzielczości 1920x1200 :D z pełnymi 35 klatkami na sec ;)

Pozdrawiam.

PS. jeśli nie zdecydujesz się na mój materiał to chyba mam wspaniały pomysł na filmik konkursowy :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Sty 2009, 18:17 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: dmochu
to jest szantaz! hehe:) chyba sobie bazooke kupie .... w grze ofkors:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2009, 02:08 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Loss jeśli byłbyś nadal zdecydowany :P to looknij sobie co z nudów w kilka minut skleciłem :P z tego czegoś co Ty byś potrzebował :P Wszystkie prawa do materiału sobie zastrzegam :) oczywiście :P

KLIK

nie jest to filmik konkursowy w sumie nie taki miałem zamiar montując go ale co mi tam :) może się komuś spodoba lol :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: