Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2008, 12:44 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
HP: 139
Moje pytanie brzmi jakich ampow uzywacie do broni typu HL8, HL11, HL12? Bardziej oplacalne jest uzywanie takiego A104, e-amp 15 czy moze warto kupowac mocniejsze ampy L?

thx

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2008, 13:21 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
jezeli , nie masz skila na te bronie to niestety amp ci nie pomoze ,

min. np. dla HL 8 to 35 rank w Pistol , wiec sensem jest uzywac do tego poziomu tylko ampow niskich(102,103) , chyba ze idziesz vabank na duze polowanie i nie patrzysz na koszty, to bierzesz nawet X90 i masz ATH :) .
dmg jaki uzyskasz z tych pistoli , nie majac skili na nich ,zabierze ci caly bonus jaki daja bronie limited . zalozenie ampa nawet limited tez nie rozwiaze na plus tej sprawy - moze ci sie udac jedno , dwa polowania ale reszta moze byc porazka .

ale to jest tylko moje zdanie i moje obserwacje , nie sugeruj sie nimi .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2008, 14:51 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
HP: 139
Ja nigdzie nie napisalem ze nie mam skili, HL11 mam wymaxowane HL12 jescze nie :) Chodzi mi tylko czy bijac takie auruli lepiej zalozyc kosztonijszego ampa z wiekszym damge czy bic je zwyklym 104 :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2008, 15:10 
Poor
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 131
Nick w grze: SkorpionPL
Mała rada NIE BIJ mobów naCP bo tam należy wpakować sporo kapitału aby coś osiągnąć(HOF ATH) i dopiero wtedy wyjdziesz na +(wmiare konkretny) lepiej bij cos co niestwarza takiego problemu a sypie regularnie np.troxy czy ambu(chociaz w ich przypadku czeka sie na hofa dos długo) a co do ampów to obojętnie jakiego będziesz używał(ale minimum 104)bo głównie chodzi o ilość ped wpakowanych w dany teren,moba i na dany czas i dopiero wtedy istnieje szansa na cos co może zadowalać.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Skocz do: