Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 05:42 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
Czesc zastanawiam sie nad dolaczeniem do tej gry chociaz jeszcze nie wiem do konca o co w niej biega xD ale mysle ze jak skoncze czytac forum to sie dowiem .... a jest tego troszeczke :P Mozecie mi powiedizec czy jest mozliwosc grania na MAC w ta gre czy raczej nie ????

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 07:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Jak zainstalujesz na nim Windows to tak. Innego sposobu chyba nie ma.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 08:17 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
Dokladnie tak jak admin mowie.
Ja mam znajomego z makiem i z tego co mi mowil to uruchamia sie windowsa pod makiem i normlanie mozna grac, a spadek wydajnosci nie jest taki straszny....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 08:57 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 103
Society: KingKongSajz:)
stary pracowalem na macu z winxp - to tak kierowanie samchodem za pomocÄ… odkurzacza

***** mozna dostac - zdecydowanie nie polecam.
o wiele wiele lepszym rozwiazaniem jest kupno jakiegos lapa czy taniego kompa pc i bedzie git. Wyjdzie drozej ale uwierz mi-warto dla zachowania swojego zdrowia psychicznego:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 12:00 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
Bo maci sux :P 1 przycisk i niekompatybilnosc z bilionem gier .. ;/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 15:09 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
aha czyli musze oddac maca zonie xD a sobie zosawic normalnego lapka xD no to sprobujemy :P to mozna zaczynac przygode xD

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 15:48 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

lepiej nie odrazu odpusc , nie czytaj juz wiecej o tej grze , chron swoje zdrowie psychiczne oraz rodzinne :) . zreszta jak poczytasz posty niektorych graczy to odrazu cie sie odechce .

z powazaniem JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 16:06 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Witam ,

Sirapacz & Tytanick : Możecie mi powiedzieć na jakich danych sie opieracie ?
Wszystkie nowe mac booki to teraz zwykle komputery klasy PC.
Tak więc zainstalowanie Windowsa XP nie zmiejsza wydajnosci , notabene udowodniono że Windows Vista osiąga najlepszą wydajność na macbook pro ;-)

Chyba że chodzi o starsze MAC'i stacjonarne . Ale je to nawet same wymagania EU dyskwalifikują.....

btw. Autor tematu niech poczyta o BootCampie.
btw2. Sam bede kupował najnowszego MacBook Pro przed swietami ;-)

Pozdrawiam ,
Loss :oops:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 22:17 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
mac pro nowy ale nie podoba mi sie ogladalem go i moze go zakupie troszeczke pozniej poczytaj o jego wydajnosci i o procesach :P tak na marginesie to nie podoba mi sie jego wyglad :P a o bott campie czytalem i wiem o tym ale chcialem zeby tylko jeden system byl :P bo juz mam kompa z vista i nie podoba mi sie to oprogramowanie :P pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2008, 23:08 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
Loss_AdKos niezrozumieliśmy się...
Miałem namyśli uruchomienie entropii w pod WINDOWSEM XP który jest wirtualnie uruchomiony w MAC OS
- kumasz ? :-D

Czyli nie natywnie windows tylko tylko windows pod systemem MAC no a w windowsie entropia :-D (tak się uruchamia entropie pod SYSTEMEM MAC OS :-D (pomińmy fakt ile ramu będzie zeżarte :-D)

MAC OS
....|
....|----> Windows XP
....................|
....................|------> Entropia Universe

Natomiast jeżeli chodzi o uruchomienie natywnego Windowsa na MacBooku, to jest costam kombinowania ale sie normlanie da i wtedy jest pełna wydajnosc - bo tak te laptopy to normlane lapki..... mają procesor normalny, maja ram nomrlany, no wszystko normalne :-P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Paź 2008, 14:24 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
tytanick napisał(a):
Loss_AdKos niezrozumieliśmy się...
Miałem namyśli uruchomienie entropii w pod WINDOWSEM XP który jest wirtualnie uruchomiony w MAC OS
- kumasz ? :-D

Czyli nie natywnie windows tylko tylko windows pod systemem MAC no a w windowsie entropia :-D (tak się uruchamia entropie pod SYSTEMEM MAC OS :-D (pomińmy fakt ile ramu będzie zeżarte :-D)

MAC OS
....|
....|----> Windows XP
....................|
....................|------> Entropia Universe

Natomiast jeżeli chodzi o uruchomienie natywnego Windowsa na MacBooku, to jest costam kombinowania ale sie normlanie da i wtedy jest pełna wydajnosc - bo tak te laptopy to normlane lapki..... mają procesor normalny, maja ram nomrlany, no wszystko normalne :-P

Witam ,

Jeżeli tak postawić sprawe to masz racje ;-)

Pozdrawiam ,
Loss

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości

Panel
Skocz do: