Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2008, 15:00 
Inept
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 128
Society: Kingsajz
Nick w grze: DarkMen PL
Witam.
Moje pytanko jest skierowane właściwie do minerów, bo nie tak dawno zacząłem kopać z ampami i zdziwiła mnie jedna sytuacja. Otóż majac findera MF212L +104L znalazłem kilka razy złoże III. Czy Wam tez sie takie cos kiedys przytrafiło??? Dlatego pytam bo cały czas byłem przekonany ze ampy 104 podnoszą wartość złoża o 4. Pozdrawiam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2008, 15:25 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 158
Society: Vault Dwellers
Nick w grze: Mike Zydu Freeman
EnMatAmp104 ma decay 1.5 peda czyli razem z kosztem proba kliknięcie kosztuje 2pedy.
2 pedy to 4x wiecej niż wydajesz normalnie (czyt. bez ampa), więc wartość TT każdego złoża jest mnożona przez 4. Ponieważ czasem trafia się złoża mniejsze niż 0.5 peda, z ampem 104 można trafić trochę mniej niż 2 pedy czyli very poor (III). Mam nadzieję, że napisałem to zrozumiale)

pozdro

zydu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2008, 15:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
zydu napisał(a):
EnMatAmp104 ma decay 1.5 peda czyli razem z kosztem proba kliknięcie kosztuje 2pedy.
2 pedy to 4x wiecej niż wydajesz normalnie (czyt. bez ampa), więc wartość TT każdego złoża jest mnożona przez 4. Ponieważ czasem trafia się złoża mniejsze niż 0.5 peda, z ampem 104 można trafić trochę mniej niż 2 pedy czyli very poor (III). Mam nadzieję, że napisałem to zrozumiale)

hm, a w takim razie co oznacza efficiency ampa?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2008, 15:32 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
nic nie oznacza, takie ot cyferki zeby ludziom uswiadamialy ze jest lepszy jak poprzedni ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2008, 15:35 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
RafiS napisał(a):
nic nie oznacza, takie ot cyferki zeby ludziom uswiadamialy ze jest lepszy jak poprzedni ;)

szybki jestes RafiS :D

wlasnie chcialem dokleic linka ze statami enmatampow:
http://entropedia.info/Search.aspx?sear ... ype=search

czyli zawsze to dziala tak jak napisal zydu? ja uzywam MA-101 bo biedny jeszcze jestem, decay 25 pec, czyli powinienem znajdowac 1.5 x wieksze niz bez ampa rozumiem ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2008, 16:36 
Inept
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 128
Society: Kingsajz
Nick w grze: DarkMen PL
Cytuj:

Bardzo zrozumiale to napisałeś dzieki za wyjaśnienie :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Panel
Skocz do: