Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2008, 11:22 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
hmm
znalazłem coś takiego co zwie się metaRL.com

Stronka dzięki której można zbierać punkty a potem wymieniać je na walutę w grze.
Tyczy siÄ™ to graczy Entropia Universe jak i Second Life oraz IMVU.

Punkty zdobywa się poprzez loterie, reflinki, proste gierki na stronie rejestracje na stronach podawanych przez system oraz wykonywanie rożnego typu zadań.

dziwne to ale cóż zarejestrowałem sie i zobaczymy jak to będzie

adres strony to:
Kod:
http://www.metaRL.com/

Jeśli ktoś zechciałby mnie wesprzeć za udzielenie informacji o tej stronie może zarejestrować się z mojego polecenia podając w formularzu rejestracji moja ksywę:
Kod:
hoek
lub klikając w mój reflink:
Kod:
http://www.metarl.com/register.php?referral=hoek

z góry dzięki :)

Kod:
   1. What is metaRL?

metaRL is a portal for everyone who visits virtual worlds. You can particiate in games, surveys, tasks, and contests and earn virtual world currency.
   2. Where will you send my points?

You earn metaPoints here at metaRL.com, and these points can be converted and transfered to online virtual worlds. Right now you can request payouts be sent to your account in SecondLife, Entropia, or IMVU.
   3. What are metaPoints?

metaPoints are points you earn with metaRL. Instead of earning SecondLife Lindens, Entropia Peds, or IMVU Credits you will be paid in metaPoints. These points accumulate on our site and you can transfer them into any virtual world account you like!
   4. How much money can I earn?

You can earn as much as you like! We offer tons of options on earning points. You can particiate in surveys, play games on our site, participate in community contests, tweak your myspace account, submit a coke code, and a lot more. We are always coming up with new and interesting ways to earn some extra virtual world money.
   5. Where do you get the IMVU Credits, SL Lindens, and Entropia Peds?

We get IMVU Credits by purchasing them directly from IMVU.com and resellers such as IMVUPay.com

We get the Second Life Lindens directly from LindenLabs as well as from members of SecondLife through the Linden Exchange.

We get our Entropia Peds directly from Entropia.

Kod:
Register
Register for metaRL and join the thousands of other virtual world users earning money through metaRL.

Refer
Refer all your virtual world friends & anyone else to metaRL and earn metaPoints! You even earn a percentage of what they earn.

Play Games
Play through our mini games and earn even more by betting & winning metaPoints.

Surveys
Participate in free surveys and earn metaPoints.

GET PAID!!
metaRL is the only virtual world community that lets you rack up points on our site, and then transfer the points into your account on whatever virtual world you play!

Earn More!
metaRL is constantly adding new forms of revenue so you can keep earning more and more everyday!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2008, 12:47 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
ehhh tak kurde sie zarabia 1 ped na tydzien

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2008, 14:39 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Ja mam konto w tym i moge powiedziec ze refy nie dzialaja ;) mam 4 i ciagle pisze ze jak tylko aktywuja swoje konta dostane te punkty ;).... jestem pewien ze sa zaaktywowane bo sam je robilem :P :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2008, 16:02 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 103
Society: KingKongSajz:)
z tego samego ip:) nie boj sie debilami napewno nie sa:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2008, 17:34 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
ja sam nie wiem :) mało bo mało ale podobają mi się dwie opcje:
losowanie codziennie 3 miejsc i kasy za to i tak w natłoku klikania internetowego nie zaszkodzi raz pociągnąć za los a nóż widelec łyżka coś się wylosuje :)
zresztą na razie obserwuje co będzie to będzie :) nic nie będzie to zapomnę o tym a jak coś się uda to nic nie straciłem probując :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2008, 17:44 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
sirapacz napisał(a):

ja tez nie jestem :P Mam zmienne ip ;) i kazde konto robilem z innego ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2008, 22:37 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 105
Society: www.*****
Nick w grze: Asia Gimia Gryg
michalpypek napisał(a):
sirapacz napisał(a):

ja tez nie jestem :P Mam zmienne ip ;) i kazde konto robilem z innego ;)

ale może ciasteczka sprawdzili? :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości

Panel
Skocz do: