Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 08:42 
Inept
Dołączenie:
Maj 2008
HP: 0
Temat rzeka ale chyba jeszcze nie był poruszany, chciałbym się dowiedzieć jak w entropii kupić (i za ile) lub zdobyć kawałek ziemi, jak dbać o swoje obszary, co robić by nie stracić a zyskać na ich kupnie, po ilu się zwraca i czy bardziej opłacalne jest kupowanie obszarów pod mining czy pod hunt, podzielcie się doświadczeniami z tymi którzy o tym myśleli oraz ze zwykłymi śmiertelnikami nijak nawet nie mogącymi marzyć o bogactwie niedostępnym dla plebsu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 08:54 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Jak kupić?: szukać u aukcjonera (ale raczej rzadko się pojawiają na aukcji), przeglądać Entropiaforum.com i najlepiej tam w dziale Buying ogłosić chęć kupna.

Jak zdobyć?:być uberem w uber society... i wywalczyć land w corocznym landgrabie (na rok, na spółkę z socmate'mi).

Za ile?: ostatnio sprzedano landy od 140k-550k (14-55tys $ )

Ile się zarabia, tego nie wiem. Nie stać mnie na takie dobra...virtualne...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 10:07 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Jak ktoś pragnie własnego kawałka ziemi może też sobie kupić domek, kilka metrów dookoła jest dołączonych w zestawie. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 17:31 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Nick w grze: dmochu
i czasem jakis owocek sie znajdzie na tym kawalku ziemi ja ostatnio znalazlem ti north tam sa nad brzegiem domeczki no i na narozniku jest marchewka ladna z motylkami ale jej nie podniesiesz chyba ze jestes wlascicielem hehe

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości

Panel
Skocz do: