Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Maj 2008, 21:40 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2007
HP: 0
Mam pytanie do górników dotyczące zmiany findera. Kopię enmater i póki co używam mf 101, ale nie ukrywam, że wolałbym już coś lepszego czyli mf 102. Ale nie wiem od jakiej średniej głębokości dla mf 102 powinienem zacząć go używać... mam 111 geology i 260 surv skill, to będzie ok. 258 m average depth dla mf 102. Powiedzcie od jakiej głębokości dla mf 102 mógłbym z dobrą efektywnością, zacząć go używać, czy od przekroczenia maxymalnej dla mf 101 (263) ? słyszałem, że za niewyskilowany maxymalnie finder otrzymuje jakieś kary w użytkowaniu ? to jak to jest :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Maj 2008, 22:29 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
polecam mf210? albo mf 211, jesli nie masz wymaxowanego to tt finder najbardziej uberski do wyskilowania. pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2008, 07:26 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Na aukcji sie sprawdza swoje skile, Klikasz na item, patrzysz na staty, bierzesz ten co prawie maxed.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2008, 10:55 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
ja zawsze zanim uzyje jakiegos sprzetu dochodze do takich skilli na ktorych ten sprzet jest wymaksowany... raz uzylem niewymaksowanego, to byla srodkowa runda z 3, na tej rundzie mialem 20% zwrotu, nie wiem czy to zbieg okolicznosci, moze, ale wiecej juz sie tak nie bawilem i najgorsze zwroty mialem rzedu 50%.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2008, 12:25 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Nick w grze: Krzysztof
Ja natomiast Sołtys miałem sytuację odwrotną. Użyłem niewymaksowanego
findera i trafiłem hofa jedynego do tej pory.

Trudno to wszystko rozgryśc jak to działa.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Maj 2008, 18:44 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 102
Society: Kingsajz
Nick w grze: Xamash
Polecam serie finderów ziplex JU od 25-55 na nich będziesz miał znacznie lepsze głębokości niż na pozostałych a te MF'y olej po prostu...

Sam na ziplexach kopie i powiem że całkiem całkiem..

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 226 gości

Panel
Skocz do: