Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2008, 11:36 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: deadrat
Od dwóch dni podczas próby logowania na oficjalnej stronie EU pojawia się komunikat o treści "Witryna certyfikowana przez nieznany organ certyfikacji" i dalej "Próba weryfikacji witryna account.entropiauniverse.com jako godnej zaufania nie powiodła się". Czy ktoś ma pojęcie O CO CHODZI ? Z czym jest to związane i co począć w tej sytuacji ?...no i oczywiście....czy ktoś jeszcze tak ma :P ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2008, 13:03 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Albo wchodzisz przez jakiÅ› lipny adres, albo po prostu masz nieaktualnÄ… przeglÄ…darkÄ™ i/lub certyfikaty zainstalowane w systemie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2008, 13:18 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: deadrat
...nie wiem co się stało, ale problem właśnie się samorozwiązał ?, ale nadal nie wiem co się działo, link był dobry bo wchodzę na stronę z zakładek ( używam firefoxa ), lub przez link z forum...ciekawe...ale jest już ok, dzięki za szybką odpowiedź

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2008, 15:21 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Wygasł im certyfikat. Marco potwierdził, że już jest sprawa załatwiona ale może to potrwać kilka dni.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2008, 19:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Haha, czyli to jednak ja mam coÅ› z certyfikatami w systemie? :P Bo mi nic nie pokazuje. :wink:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 228 gości

Panel
Skocz do: