Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Kwi 2008, 15:48 
Weak
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 110
Society: Demony Wojny
Nick w grze: padrem padrem underworld2
Witam wszystkich :)
Chcialbym sie dowiedziec (jesli ktos wie) jak nazywa sie "kawalek" gdy podchodzi sie do pomnika dziewczyny Neverdie w Memorial Island Nie powiem bo podoba mi sie ten kawalek i chcialbym go sobie wrzucic w Winampa tak jak pozostale kawalki z EU niestety w nocy jak ide spac to moge sluchac tylko tych utworow bo sa takie lagodne a moja mama nie toleruje " wrzaskow" jak to mowi. Pozatym moj roczny braciszek usypia najszybciej tylko przy tej muzyce. A i jeszcze jedno czy do Gry moge sobie wrzucic swoja muzyke ??

PS: nie miejcie zalu jesli w ktoryms ze slow zabraknie literki, to kwestia Cukru w klawiaturze :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Kwi 2008, 16:38 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
wszystko masz tu :

C:\Program Files\MindArk\Entropia Universe\data\Sounds

to katalog gry, masz tam pliki dźwiękowe itp, możesz sobie przesłuchać, podmienić, przerobić na mp3, wrzucić na empe3plejera czy jako dzwonek do komórki

endżoj, 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Kwi 2008, 22:00 
Weak
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 110
Society: Demony Wojny
Nick w grze: padrem padrem underworld2
:) wiem dzwiek fapa mam jako sms :) ale tego kawalka nie moge znalezc... :( nie wiem czy przeoczylem po raz drugi czy jak...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Kwi 2008, 14:49 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 154
Society: SKILL or DIE
Nick w grze: Devour The One
Wydaje mi się że je usunęli po tym jak wyłączyli szafy grające.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 210 gości

Panel
Skocz do: