Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 03 Kwi 2008, 20:58 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Cannu
Czy komuś z was wiadomo kiedy do życia wdrążony zostanie CryEngine? Według mnie wprowadzanie tego to lekka przesada. Wystarczy spojrzeć na wymagania Crysisa. MindArk straci sporą częśc graczy bo kto kupi nowy komputer dla jednej, głupiej gierki...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Kwi 2008, 21:13 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Toś przywalił z tym tematem! Gratz :lol:

Ps. Nie uważacie, że pojęcie herbaty owocowej jest co najmniej śmieszne? :roll:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Kwi 2008, 23:17 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
p.s w pewnym sensie, dlatego delektuje sie piwem bezalkocholowym

kryzys jak kryzys, ale czy nowy komp do tego potrzebny ?? styknie taki co ma mniej niz pol roku

pozdr
Marre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Kwi 2008, 23:50 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Cannu napisał(a):
Czy komuś z was wiadomo kiedy do życia wdrążony zostanie CryEngine? Według mnie wprowadzanie tego to lekka przesada. Wystarczy spojrzeć na wymagania Crysisa. MindArk straci sporą częśc graczy bo kto kupi nowy komputer dla jednej, głupiej gierki...

Ci ktorzy najwiecej wplacaja kupia, a na nich najbardziej zalezy MA :) Zreszta komp ktory pociagnie cryengine mysle ze bedzie kosztowal na jesieni z 1.5k zeta max. Poza tym nie ma szans zeby entropia wygladala jak Crysis na jesieni, MA zawsze wiecej pi*rdoli niz robi :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Kwi 2008, 05:57 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
Chciałbym przypomnieć wam iż MindArk zapewniał że na cryteku będzie można ustawić opcje graficzne dla gorszych kompów. Ja widzę to tak, że jeżeli odpowiednio ustawi sie opcje graficzne, to będzie wymagać pi razy okno tyle samo co wymaga teraz.
Poza tym jak dasz SŁABE opcje w crysysie to chodzi szybko :-P (np grafika 800x600 medium detail bez shadowow, shaderów i antialiasa i u mnie chodzi PŁYnnie :-) - podejrzewam, że z EU nie będzie tak masakrycznie...(A mam narazie geforce 7800gtx, narazie - bo juz szykuję się na 8800GT- wkońcu za 2 miechy pewnie będzie kosztować tylko 600zł - a to nie aż taki majątek jeżeli ktoś ma ochotę miło pograć ... )
Z resztą poczekamy i zobaczymy, ja np sie nie mogę doczekać.

Prawda jest taka jaką piszą koledzy wyżej, że gra jest dla tych ludzi którzy wpłacają kasę do gry (bo z tego żyje MA) - a jak już wpłacają to znaczy, że mają pieniądze na lepszy sprzęt komputerowy...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Kwi 2008, 08:05 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Sam silnik nie przesądza o wymaganiach gry - to jest tylko platforma, wszystko jest zależne od tego czy i jakie opcje z dostępnych w CryEngine dodadzą. Porównywać EU do Crisisa bym raczej nie porównywał. Jakoś nie wydaje mi się aby np aktywowali pełną fizykę cząstek ani destrukcję otoczenia bo na Calipso po tygodniu nie wystawałoby nic ponad ziemię :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Kwi 2008, 10:37 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 119
Society: brak informacji O_o
Nick w grze: Ann
wasooth napisał(a):
... Jakoś nie wydaje mi się aby np aktywowali pełną fizykę cząstek ani destrukcję otoczenia bo na Calipso po tygodniu nie wystawałoby nic ponad ziemię :P

...hahaha a to dlatego ze za duzo "uberow" z jakimis aramtami kosmicznymi !!!

Z tego co widzialam filmik prezentujący ten silnik to rzeczywiscie moga przeniesc do gry chyba tylko ladne tekstury i jakies dobre oswietlenie :P no i moze bardziej realistyczne avatary i ich ruchy
:roll:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Kwi 2008, 12:45 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Cytuj:

Z tego co widzialam filmik prezentujący ten silnik to rzeczywiscie moga przeniesc do gry chyba tylko ladne tekstury i jakies dobre oswietlenie :P no i moze bardziej realistyczne avatary i ich ruchy
:roll:

mogliby jeszcze spowrotem dodać mimikę twarzy :P

A co do daty dodania :P to emma na lotnisku mówiła tydzień temu chyba że planują dodać gdzieś tak w Czerwcu/Lipcu tego roku :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Kwi 2008, 19:35 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: dmochu
czy ktos moze mi powiedziec jak powinien wygladac zestaw komputerowy na ktorym EU bedzie smigac mozliwie plynnie z nowym engine?
mam zamiar wymienic kompa i nie chcial bym robic tego ponownie za pare miechow
pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Kwi 2008, 21:20 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
dmochu napisał(a):
czy ktos moze mi powiedziec jak powinien wygladac zestaw komputerowy na ktorym EU bedzie smigac mozliwie plynnie z nowym engine?
mam zamiar wymienic kompa i nie chcial bym robic tego ponownie za pare miechow
pozdro

Tak samo jak zestaw pod Crysis http://www.incrysis.com/wiki/index.php/ ... quirements

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Kwi 2008, 15:48 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
wasooth napisał(a):
Sam silnik nie przesądza o wymaganiach gry - to jest tylko platforma, wszystko jest zależne od tego czy i jakie opcje z dostępnych w CryEngine dodadzą. Porównywać EU do Crisisa bym raczej nie porównywał. Jakoś nie wydaje mi się aby np aktywowali pełną fizykę cząstek ani destrukcję otoczenia bo na Calipso po tygodniu nie wystawałoby nic ponad ziemię :P

Pewnie. Szczerze wątpię nawet, aby fizykę przedmiotów dodali. Nie zapominajmy, że to MMO. 20 arbuzów zabiłoby komputery wszystkich graczy dookoła. ;)

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 221 gości

Panel
Skocz do: