Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2008, 17:30 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 0
WITAM 2 TYGODNIE TEMU ZOSTALEM UCZNIEM MENTORA O NICKU PIOTREK PIOTREK BALON BANACZEK.OD JUZ PRAWIE DWOCH TYGODNI NIE KONTAKTUJE SIE ZE MNA I NIE WCHODZI DO GRY . JESLI KTOS MA ZNIM BLISZY KONTAKT ALBO GO ZNA PROSZE O KONTAKTOWANIE SIE ZE MNA

MOJE GG
11363924

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2008, 17:36 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
zacznij od tego, ze wylaczysz capsa

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2008, 18:57 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: dmochu
balon ciebie w balona zrobil nie rezygnuj przypadkiem z disciplingu bo jak zrezygnujesz to mozesz juz nie miec zadnego mentora nie pamietam tylko do jakiego poziomu zostanie disciplem jest niemozliwe a co do balona to sie napewno...kiedys...pojawi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2008, 19:03 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 88
Szkoda, że nie można "podziękowac" mentorowi, który zlewa sobie sprawę i tylko czeka aż zakończysz discipling by zgarnąc nagrodę.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2008, 19:13 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Nawet kojarze tego goscia. Heh żal ze takie numery robi, nie kumam takich ludzi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2008, 19:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Skontaktuj sie z jego kolegami/bracmi z socu Czarne Smoki (Raddim i Benek).
http://www.entropiauniverse.pl/viewforum.php?f=47

Zeby wyslac wiadomosc, klikasz na przycisk ''prywatna wiadomosc'' w profilu uzytkownika.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2008, 20:02 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
no chyba najlepiej zrobisz jak do nich napiszesz co bracia to bracia heh powodzenia

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 10:27 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
zawsze mozesz wymienic go na nowego, poki jeszcze mozesz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 10:37 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
W "action liblary" masz sekcje "mentor and disciple" (czy jakoś tak) tam przy nazwie mentora jeśli masz jeszcze but to możesz go z marszu wykopać, jeśli nie to zawsze możesz napisać do supportu że twój mentor w ogóle się nie loguje lub nie zajmuje tobą (w sumie ma tylko odpowiada na twoje pytania) i w 70% przypadków usuwają takiego nauczyciela, problem w tym ze już raczej nie będziesz miał możliwości wziąć nowego. Cho to lepiej nie mieć niż mieć darmozjada.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 11:00 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Tak moze byc wtedy klopot i bedziesz wtedy sam czyli prakycznie nic sie nie zmieni:)bo teraz tez jestes sam. Ja poprosilem swojego mentora zeby mnie wykopal i to zrobil bo juz takiej mozliwosci sam nie mialem(wykopac mentora).Wkurzalo mnie to ze nie logowal sie wcale. Raz skorzystalem sam z okazji i wykopalem discipla (powod ten sam) zalowalem potem bo sie gosciu zalogowal jakis tydzien pozniej wiec ani ja ani on nie skorzystalismy na tym, pisalem do supportu o przywrocenie go na discipla, albo chociaz o mozliwosc dla niego bycia disciplem u kogos innego, pare maili poslalem ale niestety nic to nie pomoglo.
wiec zastanow sie zanim cokolwiek postanowisz bo odwrotu moze nie byc
pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 11:43 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
co do balona to spoko koles, mi kiedys duzo pomagał - bardzo dobry kandydat na mentora, chociaż o ile sie nie mylę, to ma stałą prace i z tąd ten brak czasu na wchodzenie do gry....

jeżeli skontaktujesz sie z nim to powiedz żeby napisal do mnie TytanickPL na moj gg: 210533
Kontakt w EU sie nam urwał ....

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 231 gości

Panel
Skocz do: