Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2005, 00:35 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Sry za nowy temat ale nigdzie nie moge znalezc informacji o decayu Armor Plating. Oplaca sie to wogule kupowac :?: Jesli ktos moglby mi cos polecic lub ma jakies info/linki o tych dodatkach do zbroi to bardzo prosze.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2005, 05:15 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 121
Nick w grze: Helllreiser
http://dreicc.freeprohost.com :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2005, 08:03 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Kedzior napisał(a):
Sry za nowy temat ale nigdzie nie moge znalezc informacji o decayu Armor Plating. Oplaca sie to wogule kupowac :?: Jesli ktos moglby mi cos polecic lub ma jakies info/linki o tych dodatkach do zbroi to bardzo prosze.

Armor platings' decay.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2005, 10:46 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Thx za linki ale nadal nie wiem czy oplaca sie kupywac te Platingi.
Na tej stronce co link dal Charli w armour chart jest taka rubryka Decay Ratio. Im wyzszy jest ten wspolczynnik tym zbroja jest bardziej ekonomiczna. Najwyzszy wspolczynnik miala pixi - 98. rascal ok. 32. Ten wspolczynnik wylicza wg wzoru Durability/Max TT. W ten sam sposob policzylem ratio dla armor plating 2A. 600/4.9~122, platingow jest 6 czyli 600/29.4~20. Pozniej dodalem durability rascala i platingow i podzielilem to przez Max TT.
1700+600/52.95+29.4 2300/82.35~28. Czyli wyszlo mi ze ekonomia rascala z platingami(28 ) zmiejszy sie w stosunku do samego rascala(32) o 12.5%. Czyli taki rascal z atachments bylby i tak duzo ekonomiczniejszy niz nemezis ktorego ratio wynosi 15.

Moglby ktos sprawdzic moje obliczenia czy czegos nie popieprzylem? :) I przy okazji wypowiedziec sie czy oplaca sie kupic te platingi?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2005, 11:42 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Ja myśle ze neme i tak jest lepszy
bo rascala mozesz jedynie udoskonalić w ochonie vs mob ewnetualnie jakies electric albo cos

A w takim nemku mozesz isc na boty troxy i na spaceshipa :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2005, 12:44 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
No neme lepszy ale on kosztuje jekies 1500 ped i jeszcze dluggggo nie bedzie mnie stac :D A taki rascal z platingami to jakies 200 ped. Mi chodzi o to czy moje obliczenia sa dobre i czy oplaca mi sie dokupic te platingi.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 124 gości

Panel
Skocz do: