Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lis 2007, 09:57 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
HP: 0
Nick w grze: Fedorov
dzisiaj rano napisal mi ktos ze chcialby do mojego soca. zalogowalem sie, poszlem z nim kolo tp i zaczelismy gadac. nagle dzialko od strony "bank neverdie" zaczelo strzelac ale tak dziwnie bo nie przerywalo. nagle od strony tego dzialka wybiegly na nas moby. nie pamietam wszystkich nazw ale byly wsórd nich moliski, Feffoidy i combibo. wiekszosc z tych co byla na placu kolo tp uciekla od razu. po kilku minutach zaczeto oczyszczac miasto (na poczatku bez skutku) po godzinie miasto bylo wzgelnie bezpieczne. niestety zrobilem tylko jednego skreena o to niezbyt wyraznego.

Image

--edit-- 15 minut po pierwszym ataku nastapil drugi silniejszy ale miasto zostalo oczysczone po
15 góra 20 minutach . i mam jedno pytanie czy takie ataki sie często zdarzaja i co one oznaczaja

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lis 2007, 11:32 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Zdarzają się a nawet jak przegrzebiesz forum to znajdziesz takowe na przykład z feffami
http://www.entropiauniverse.pl/viewtopi ... k+feff%F3w

co one oznaczają? hmmm... no tutaj to nawet MA ma z tym kłopoty aby jednoznacznie odpowiedzieć ;)

a i graty, że mimo wszystko zaczynasz najpierw pytać a potem działać - graty za kupienie VivoT1.

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lis 2007, 11:42 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
a tego vito1 kupilem juz jak zaczynalem gre to nie ma co gracic. czyli ze te moby to same siee kieruja do ataków??

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lis 2007, 12:20 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Felix_beutlin napisał(a):
a tego vito1 kupilem juz jak zaczynalem gre to nie ma co gracic. czyli ze te moby to same siee kieruja do ataków??

Wiesz, moby maja jakąs tam swoja inteligencje ;) wiec naparzaja wszystko co im sie pod zeby nasunie;) A co do tych dziwnych respawnów to czasami sie tak zdarza, nie wiem czy to bug, czy zamierzone dzialanie MA, ale czasami moby respawnuja sie w miastach, zawsze jednak sa to moby wystepujace w poblizu danego miasta. W twin nieraz respawnuja sie Argo, Faurcevixy, Exo i Combibo, w PA Exo, combibo i cornu itd.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lis 2007, 15:09 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
a ciekawe co by bylo gdyby te moby mialy wiekszy poziom wirtualnej inteligencji. to by dopiero bylo gdybysmy musieli sie bic o jakies miasto z armia argonautów lol.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości

Panel
Skocz do: